'Elke beslissing, actie geleid door verlangen om levens te verbeteren': PM Modi over 9 jaar aan de macht

0
44

Nu zijn regering klaar is met wat hij beschreef als “negen jaar onwrikbare toewijding aan de groei van het land’, zei premier Narendra Modi dinsdag dat hij vervuld was van nederigheid en dankbaarheid.

>

“Elke genomen beslissing, elke ondernomen actie, werd geleid door de wens om het leven van mensen te verbeteren. We zullen nog harder blijven werken om een ​​ontwikkeld India op te bouwen,” twitterde de premier dinsdagochtend.

De Bharatiya Janata Party (BJP) heeft vanaf dinsdag een campagne van een maand gepland om de negende verjaardag met verschillende mass connect-programma's, waarbij Modi zelf op het programma staat om woensdag een bijeenkomst toe te spreken in Ajmer in Rajasthan.

Senior BJP-leiders, waaronder ministers van de Unie en eerste ministers, hadden maandag de prestaties van de regering benadrukt in een landelijke reikwijdte.

In negen jaar van door Modi geleide regering groeide de status van India, veiligheid versterkt: Yogi

Ondertussen zei Yogi Adityanath, de eerste minister van Uttar Pradesh, maandag dat de status van India in de wereld is gegroeid en dat de veiligheid van het land – zowel intern als extern – is versterkt sinds de door Narendra Modi geleide BJP aan de macht kwam in het centrum.
Tijdens een persconferentie samen met de minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Zaken, Hardeep Singh Puri, in Lucknow, zei de CM dat UP maximaal profijt heeft van de welzijns- en infrastructuurontwikkelingsprogramma's van het centrum.

ExplainSpeaking | Indiase economie na 9 jaar regering Modi

Centrum maakt geen onderscheid tussen staten: Mandaviya

Vakbondsminister van Volksgezondheid Mansukh Mandaviya weerlegde maandag beschuldigingen van 'stiefmoederlijke' behandeling van het door TMC geregeerde West-Bengalen en zei dat de door de BJP geleide regering in het centrum nooit onderscheid maakt tussen staten die worden geregeerd door niet-BJP-partijen.

Ook Lees | 25 jaar NDA: Hoe BJP de alliantie overbodig heeft gemaakt

Tijdens een persconferentie in Kolkata somde Mandaviya de prestaties op van de door premier Narendra Modi geleide centrale regering. De minister van de Unie zei dat premier Modi het land met succes in verschillende richtingen vooruit had geholpen. Hij zei ook dat de regering-Modi de afgelopen negen jaar niet alleen de democratie had versterkt door de gemarginaliseerde secties mondiger te maken, maar ook “revolutionaire stappen” had gezet voor het welzijn van de mensen.

Nieuw hoofdstuk van groei geschreven in 9 jaar Modi-heerschappij: Shekhawat

Vakbondsminister Gajendra Singh Shekhawat zei maandag dat een nieuw hoofdstuk van groei en snelle ontwikkeling is geschreven in negen jaar BJP-heerschappij in het centrum onder PM Modi.

Advertentie

Het land bereikt nieuwe hoogten onder leiding van Modi en is op weg om de op twee na grootste economie ter wereld te worden, zei de vakbondsminister voor Jal Shakti in een gesprek met verslaggevers.

“In de afgelopen negen jaar is de natie geëvolueerd van een politiek van dynastie, corruptie en verzoening naar een van ontwikkeling, groei, eenheid en nationalisme. De reis van de regering-Modi heeft de democratie in de ware zin van het woord versterkt door de arme en gemarginaliseerde delen van de samenleving sterker te maken.”

Lees ook

Saptarishi-standbeeld instorting : Govt vecht tegen beschuldigingen van corruptie, sc…

Alle instrumenten die nodig zijn voor politiek in India gecontroleerd door BJP, RSS: Rahu…

Pleidooi van hindoeïstische vrouwen voor recht op aanbidding handhaafbaar: HC op Gyanvapi

Recent afgestudeerde, oudere vrouw – nieuwe opflakkering in Manipur laat meer…

“Het Centrum heeft revolutionaire stappen gezet voor de armen en de gemarginaliseerden in de negen jaar onder Modi Ji,” zei hij.

(Met PTI-invoer)