De beste Google Pixel-hoesjes van 2023

0
52
Justin Duino/How-To Geek

Heb een Google Pixel 7, of ben je van plan er binnenkort een aan te schaffen? Een hoes houdt uw apparaat veilig en ziet er goed uit.

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten in een Google Pixel-hoes in 2023
Beste Pixel 7-hoesjes
Beste Pixel 7 Pro-hoesjes
Beste Pixel 7a-hoesjes
Beste Google Pixel 6-hoesjes
Meer accessoires nodig?< br>

Waar moet je op letten bij een Google Pixel Case in 2023

Als je een smartphone hebt, is de kans groot dat je er een hoesje om hebt. Maar is dat geval goed genoeg? Het is niet altijd gemakkelijk te zeggen, vooral als er zoveel opties op de markt zijn. Afhankelijk van je behoeften heb je misschien zelfs meer dan één hoesje nodig!

Voor de beste Pixel-hoesjes moet je eerst nadenken over je levensstijl. Bekijk vervolgens het overzicht hieronder voor uw Pixel-model en vind de beste case (of cases) die voor u werken.

GERELATEERD: De beste Android-telefoons van 2023

Beste Pixel 7-hoesjes

We houden van de Google Pixel 7. Onze recensie van het nieuwste vlaggenschip zei dat de smartphone “uitstekende camera's heeft, prachtige software met snelle updates, een solide ingebouwde vingerafdrukscanner, geweldige prestaties voor je dagelijkse taken, de beste Google-ervaring, en een premium gevoel gebouwd”. Bescherm het met de beste beschikbare hoesjes.

The Best Google Pixel 7 Cases of 2023 Best Google Pixel 7 Case Overall Spigen Rugged Armor Buy at Amazon Best Budget Google Pixel 7 Case Ringke Onyx Buy at Amazon Beste Google Pixel 7 Wallet Case VRS Design Damda Glide Hybrid Koop bij Amazon Beste robuuste Google Pixel 7 Case UAG Scout Koop bij Amazon Beste Clear Google Pixel 7 Case Crave Clear Guard Koop bij Amazon Beste dunne Google Pixel 7-hoes Tech21 Evo Lite Koop bij Amazon Beste leren Google Pixel 7-hoes Bellroy leren tas Bellroy

Beste Pixel 7 Pro-hoesjes

Als je alle nieuwste Pixel-functies en Google&#8217 wilt ;s beste smartphonetechnologie (dat is geen opvouwbaar, dat wil zeggen), je wilt de Pixel 7 Pro. Dit vlaggenschip heeft alles wat je wilt van een Pixel-telefoon, maar is ook gevoelig voor deuken en deuken, volgens Review Geek's Pixel 7 Pro-recensie. Houd je apparaat veilig met een hoesje!

The Best Google Pixel 7 Pro Cases of 2023 Best Google Pixel 7 Pro Case Overall Caseology Parallax Case Buy at Amazon Beste budget Google Pixel 7 Pro Case Teloxy Crystal Clear Case Koop bij Amazon Beste Google Pixel 7 Pro Wallet Case Spigen Slim Armor CS Koop bij Amazon Beste robuuste Google Pixel 7 Pro-hoes Spigen Tough Armor-hoes Koop bij Amazon Beste doorzichtige Google Pixel 7 Pro Case Ringke Fusion voor Google Pixel 7 Pro Koop bij Amazon Beste dunne Google Pixel 7 Pro-hoes CYRILL Stone-hoes Koop bij Amazon Beste leren Google Pixel 7 Pro-hoes DG.MING lederen flip Hoesje Koop bij Amazon

Beste Pixel 7a-hoesjes

Wil je de Pixel-ervaring, maar wil je wat geld besparen? De Pixel A-serie is een geweldige optie en de Pixel 7a is de nieuwste van de A-serie. Deze telefoon heeft veel van de functies van de Pixel 7, maar met een prijskaartje van $ 500. Onze Pixel 7a-recensent vermeldt dat “dit het eerste apparaat in lange tijd is dat ik liever met een hoesje gebruik”, dus zorg ervoor dat je een van de beste hoesjes voor je 7a pakt.

The Best Google Pixel 7a Cases of 2023 Beste Pixel 7a Case Algehele Caseology Parallax voor Google Pixel 7a Koop bij Amazon Beste Budget Pixel 7a Case JETech Slim Fit Case voor Google Pixel 7a Koop bij Amazon Beste Wallet Pixel 7a-hoesje iCoverCase voor Google Pixel 7a Portemonnee-hoesje met kaarthouder, standaardfunctie PU-leren hoesje met verstelbare crossbody-lanyard Magnetische sluiting Ritsvak Flip Cover (zwart) Koop bij Amazon Best Rugged Pixel 7a Case Poetic Guardian Series Case voor Google Pixel 7a Koop bij Amazon Beste Clear Pixel 7a-hoes Spigen Ultra Hybrid Ontworpen voor Pixel 7a Koop bij Amazon Beste dunne Pixel 7a-hoes Spigen Liquid Air ontworpen voor Pixel 7a-hoes Koop bij Amazon Beste leren Pixel 7a-hoes Banzoc-hoes voor Google Pixel 7a Koop bij Amazon

Beste Google Pixel 6-cases

Google belooft minstens drie jaar OS-updates met zijn Pixel-lijn, dus als je een Google Pixel 6, is het misschien nog niet nodig om deze te vervangen. Houd het veilig met een hoesje!

 • De beste Google Pixel 6-hoesjes
 • De beste Google Pixel 6 Pro-hoesjes
 • De beste Google Pixel 6a-hoesjes

Meer accessoires nodig?

Terwijl een hoesje een belangrijk accessoire is voor je smartphone , het is niet het enige dat je nodig hebt. Zorg ervoor dat je de beste kabels, opladers en meer krijgt:

 • De beste draadloze oordopjes
 • De beste telefoonopladers
 • De beste USB -C-kabels
 • De beste draagbare opladers
 • De beste autoladers

Misschien wil je ook een Pixel Watch of een paar Pixel Buds overwegen!

LEES VOLGENDE

 • › Heeft je Steam Deck SD-kaart invloed op de laadtijden van games?
 • › Je kunt nu Apple Music Classical gebruiken op Android-telefoons
 • › Koop een waterdichte luidspreker voor het zwembad, & Pak meer uitverkoop in de vroege zomer
 • › Statische IP versus dynamische IP: wat is het verschil?
 • › De originele Google Chromecast krijgt geen updates meer
 • › Windows 11 heeft nieuwe widgets voor CPU- en RAM-bewaking