De bästa Google Pixel-skalen 2023

0
49
Justin Duino/How-To Geek

Har en Google Pixel 7, eller planerar du att skaffa en snart? Ett fodral kommer att hålla din enhet säker, säker och att se bra ut.

Innehållsförteckning

Vad ska man leta efter i ett Google Pixel-fodral 2023
Bästa Pixel 7-fodral
Bästa Pixel 7 Pro-fodral
Bästa Pixel 7a-fodral
Bästa Google Pixel 6-fodral
Behöver du fler tillbehör?< br>

Vad du ska leta efter i ett Google Pixel-fodral 2023

Om du har en smartphone är chansen stor att du har ett fodral på den. Men är det fallet tillräckligt bra? Det är inte alltid lätt att säga, särskilt när det finns så många alternativ på marknaden. Beroende på dina behov kan du till och med behöva mer än ett fodral!

För de bästa Pixel-fodralen måste du först överväga din livsstil. Kolla sedan in sammanfattningen nedan för din Pixel-modell och hitta det bästa fodralet (eller fodralen) som fungerar för dig.

RELATERAT: 2023 års bästa Android-telefoner

Bästa Pixel 7-fodral

Vi älskar Google Pixel 7. Vår recension av det senaste flaggskeppet säger att smarttelefonen “har utmärkta kameror, vacker programvara med snabba uppdateringar, en solid fingeravtrycksläsare på skärmen, bra prestanda för dina dagliga uppgifter, den bästa Google-upplevelsen, och en premiumkänsla byggd”. Skydda den med de bästa tillgängliga fodral.

The Best Google Pixel 7 Cases of 2023 Best Google Pixel 7 Case Overall Spigen Rugged Armor Buy at Amazon Best Budget Google Pixel 7 Case Ringke Onyx Buy at Amazon Bästa Google Pixel 7 Wallet Case VRS Design Damda Glide Hybrid Köp på Amazon Bästa robusta Google Pixel 7 Case UAG Scout Köp på Amazon Best Clear Google Pixel 7 Case Crave Clear Guard Köp på Amazon Bästa tunna Google Pixel 7-fodralet Tech21 Evo Lite Köp på Amazon Bästa läderfodral för Google Pixel 7 Bellroy läderfodral Bellroy

Bästa Pixel 7 Pro-fodral

Om du vill ha alla de senaste Pixel-funktionerna och Google&#8217 ;s bästa smartphoneteknik (det vill säga inte är en hopfällbar), du vill ha Pixel 7 Pro. Detta flaggskepp har allt du vill ha av en Pixel-telefon, men den är också känslig för bucklor och hack, enligt Review Geek's Pixel 7 Pro-recension. Håll din enhet säker med ett fodral!

The Best Google Pixel 7 Pro Cases of 2023 Best Google Pixel 7 Pro Case Overall Caseology Parallax Case Buy at Amazon Best Budget Google Pixel 7 Pro Fodral Teloxy Kristallklart Fodral Köp på Amazon Best Google Pixel 7 Pro Wallet Fodral Spigen Slim Armor CS Köp på Amazon Best Rugged Google Pixel 7 Pro Case Spigen Tough Armor Case Köp på Amazon Best Clear Google Pixel 7 Pro-fodral Ringke Fusion för Google Pixel 7 Pro Köp på Amazon Bästa tunna Google Pixel 7 Pro-fodral CYRILL Stone-fodral Köp på Amazon Best Leather Google Pixel 7 Pro-fodral DG.MING Leather Flip Fodral Köp på Amazon

Bästa Pixel 7a-fodral

Vill du ha Pixel-upplevelsen men vill spara lite pengar? Pixel A-Series är ett utmärkt alternativ, och Pixel 7a är den senaste av A-serien. Den här telefonen har många av funktionerna i Pixel 7, men med en prislapp på $500. Vår Pixel 7a granskare nämner att “det här är den första enheten på länge som jag föredrar att använda med ett fodral”, så se till att ta ett av de bästa fodralen för din 7a.

The Best Google Pixel 7a Cases of 2023 Bästa Pixel 7a-fodral Övergripande Caseology Parallax för Google Pixel 7a Köp på Amazon Bästa Budget Pixel 7a-fodral JETech Slim Fit-fodral för Google Pixel 7a Köp på Amazon Best Wallet Pixel 7a-fodral iCoverCase för Google Pixel 7a Wallet-fodral med korthållare, stativ Funktion PU-läderfodral med justerbart korsbandsband Magnetiskt lås Dragkedja Pocket Flip Cover (svart) Köp på Amazon Best Rugged Pixel 7a Fodral Poetic Guardian Series Fodral för Google Pixel 7a Köp på Amazon Best Clear Pixel 7a-fodral Spigen Ultra Hybrid Designad för Pixel 7a Köp på Amazon Bästa tunna Pixel 7a-fodral Spigen Liquid Air Designad för Pixel 7a-fodral Köp på Amazon Bästa läderfodral till Pixel 7a Banzoc-fodral för Google Pixel 7a Köp på Amazon

Bästa Google Pixel 6-fodral

Google lovar minst tre års OS-uppdateringar med sin Pixel-linje, så om du har en Google Pixel 6 kanske det inte finns något behov av att byta ut den ännu. Förvara det säkert med ett fodral!

 • De bästa Google Pixel 6-fodral
 • De bästa Google Pixel 6 Pro-fodral
 • De bästa Google Pixel 6a-fodralen

Behöver du fler tillbehör?

Medan ett fodral är ett viktigt tillbehör till din smartphone , det är inte det enda du behöver. Se till att du får alla de bästa kablarna, laddarna och mer:

 • De bästa trådlösa hörlurarna
 • De bästa telefonladdarna
 • Den bästa USB -C-kablar
 • De bästa bärbara laddarna
 • De bästa billaddarna

Du kanske också vill överväga en Pixel Watch eller några Pixel Buds!

LÄS NÄSTA

 • › Windows 11 har nya processor- och RAM-övervakningswidgets
 • › Köp en vattentät högtalare till poolen, & Få fler försommarreor
 • › Påverkar ditt Steam-däck SD-kort spelets laddningstider?
 • › Statisk IP vs. Dynamisk IP: Vad är skillnaden?
 • › Den ursprungliga Google Chromecast kommer inte att få fler uppdateringar
 • › Du kan nu använda Apple Music Classical på Android-telefoner