CSIR NET 2023: Eksamensbyslipp utgitt; sjekk trinnene for å laste ned

0
62

CSIR NET 2023: National Testing Agency (NTA) la mandag ut byslippen for Council of Scientific and Industrial Research (CSIR) National Eligibility Test (NET) desember 2022 ' 8211; juni 2023 på den offisielle nettsiden. Kandidater kan laste ned bymeldingen fra – csirnet.nta.nic.in ved å bruke søknadsnummeret og fødselsdatoen deres.

Les | Maharashtra-regjeringen skal rekruttere 30 000 lærere innen neste måned: Minister

CSIR NET-eksamenene er planlagt å finne sted fra 6. juni til 8. juni. Eksamen i biovitenskap vil bli gjennomført 6. juni, mens kjemiske vitenskaper og matematiske vitenskaper vil bli gjennomført i juni 7. Eksamenen i fysikk, jord, atmosfære, hav og planetvitenskap skal etter planen gjennomføres 8. juni.

CSIR NET 2023 bymelding: Slik laster du ned

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet – csirnet.nta.nic.in.

Trinn 2: Skriv inn søknadsnummeret og fødselsdatoen.

Trinn 3: Informasjonsseddelen om byen vil vises på skjermen.

p>

Trinn 4: Lagre og last ned bymeldingen for fremtidig bruk.

Les også

UPSC Civil Services Prelims 2023 : Sjekk GS 1 eksamensanalyse, forventet kutt. ..

UPSC Civil Services Prelims 2023: Sjekk GS 1-spørsmålet her

BPSC Teacher Recruitment 2023: Notification released for over 1,70 lakh v…

TSLPRB-konstabel, SI-resultat 2023 erklært; trinn for å sjekke

Adgangskortet for det samme vil bli utstedt separat av NTA. Eksamenen vil bli gjennomført i en online-modus i Computer Based Test (CBT)-modus. CSIR NET er utført for Junior Research Fellowship (JRF) og for Lectureship.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.