WBCHSE West-Bengalen HS-examens 2024 datumblad vrijgegeven; schema controleren

0
57

WBCHSE West Bengal HS Examens 2024 Tijdschema: De West Bengal Council of Higher Secondary Education (WBCHSE) heeft de datasheet voor het volgende academische jaar vrijgegeven. Volgens het schema beginnen de examens op 16 februari 2024 en eindigen ze op 29 februari 2024. Studenten kunnen het tijdschema van WBCHSE Class 12 downloaden van de officiële website – wbchse.wb.gov.in.

De examens vinden plaats vanaf 12.00 uur en duren tot 15.15 uur. Het examen duurt drie uur en studenten krijgen een kwartier extra de tijd om het vragenblad te lezen. De beroepsgerichte vakken duren twee uur en beginnen om 12.00 uur en eindigen om 14.00 uur. Voor de beroepsgerichte vakken krijgen de leerlingen geen kwartier extra om de vragenlijst te lezen.

WBCHSE HS examenrooster: stappen om te downloaden

Stap 1: bezoek de officiële website – wbchse.wb.gov.in.

Stap 2: Klik op de downloadpijl naast “HS Routine 2024”

Stap 3: Het tijdschema wordt weergegeven op het scherm.

Stap 4: Download en bewaar het tijdschema voor toekomstig gebruik.

( Afbeeldingen door Abhishek Mitra)

De examendata zijn onder voorbehoud en de praktijkexamens vinden plaats tussen 1 december en 15 december.

Lees ook

AP EAMCET/EAPCET 2023 resultaatdatum aangekondigd

NEET UG 2023: MBBS-toelatingscriteria en cut-offs voor top Maharashtra me…

Odisha +2 Resultaat 2023 Live Updates: Hoe controleer je CHSE 12th Science, Comme…

UPSC CSE Prelims 2023: hogere moeilijkheidsgraad kan leiden tot lagere cut-o.. .Advertentie

Onlangs werd het Klasse 12-resultaat bekendgemaakt door WBCHSE en het bestuur registreerde een algemeen slagingspercentage van 89,25 procent. Subharangshu Sardar heeft het examen overtroffen met 496 van de 500 punten, wat 99,20% is. Shushma Khan en Abu Sama stonden tweede met 495 punten of 99%. Chandrabindu Maity, Anusua Saha, Piyali Das en Shreya Mallik hebben de derde positie behaald met 494 punten, wat 98,80% is. Drie studenten, namelijk Srijita Basak, Narendranath Banerjee, Prerona Pal hebben de vierde plaats behaald met 493 of 98,60% punten.

© IE Online Media Services Pvt Ltd