Razers nya fördröjningsfria hörlurar tar gaming till nästa nivå

0
53
Razer

Den här veckan presenterade Razer sin senaste innovation inom trådlöst ljud med Hammerhead Pro HyperSpeed-öronsnäckorna. Dessa öronsnäckor levererar inte bara bra ljud med låg latens till dina spel, utan de är också kompatibla med äldre spelsystem som inte stöder Bluetooth.

Hammerhead Pro HyperSpeed ​​har justerbar aktiv brusreducering, ett snabbt trådlöst laddningsfodral och anpassningsbar Razer Chroma RGB-belysning, och de är THX-certifierade, vilket innebär att de kommer att leverera exceptionell ljudkvalitet, konsistens och prestanda.

Toggle Full-Size ViewExit Full ScreenSee i helskärm #1 av 5Föregående bild
RazerNext Slide Föregående bild
RazerNext Slide Föregående bild
RazerNext Slide Föregående Slide
RazerNext Bild Föregående bild
RazerNästa bild

Med inkluderandet av Razer HyperSpeed ​​Wireless Dongle utökar Hammerhead Pro HyperSpeed ​​gränserna för äkta trådlöst ljud genom att erbjuda felfri 2,4 GHz-anslutning även för enheter utan inbyggd Bluetooth-ljudfunktion. Dongeln ansluts via USB-A och USB-C, så så länge systemet du spelar med har en av dessa platser kan du njuta av trådlöst spelljud med dessa hörsnäckor.

RELATERATVarför fördröjer Bluetooth-hörlurar när du tittar på video eller spel?

Dessa öronsnäckor drivs av Razers banbrytande HyperSpeed ​​Wireless-teknik och ger prestanda med låg latens på mindre än 40 ms. Dessutom har öronsnäckorna hybrid aktiv brusreducering, vilket gör att användarna kan justera omgivningsljudnivåerna för en uppslukande spelupplevelse.

Hammerhead Pro HyperSpeed ​​kommer med ett snabbt trådlöst laddningsfodral som ger ytterligare 24 timmars batteritid liv. Den stöder också Stör-ej-läge, som tystar Bluetooth-aviseringar så att spelare förblir fokuserade under sina spelsessioner. Dessutom erbjuder hörsnäckorna anpassningsbara ljusalternativ med Razer Chroma RGB, vilket ger användarna oändliga stilmöjligheter med miljontals färger, mönster och dynamiska ljuseffekter i spelet.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed äkta trådlösa hörsnäckor finns tillgängliga. idag för 199,99 USD.

Razer Hammerhead Pro HyperSpeed

Ta med trådlöst ljud till alla spelsystem med en USB-port!

Handla