Razer's nieuwe vertragingsvrije oordopjes tillen gamen naar een hoger niveau

0
44
Razer

Deze week onthulde Razer zijn nieuwste innovatie op het gebied van draadloze audio met de Hammerhead Pro HyperSpeed-oordopjes. Deze oordopjes leveren niet alleen geweldig geluid met lage latentie voor uw games, maar ze zijn ook compatibel met oudere gamesystemen die geen Bluetooth ondersteunen.

De Hammerhead Pro HyperSpeed ​​heeft instelbare actieve ruisonderdrukking, een snel draadloos oplaadetui en aanpasbare Razer Chroma RGB-verlichting, en ze zijn THX-gecertificeerd, wat betekent dat ze een uitzonderlijke geluidskwaliteit, consistentie en prestaties leveren.

Volledige weergave in-/uitschakelen Volledig scherm sluitenBekijken in volledig scherm #1 van 5Vorige dia
RazerNext Slide Vorige Slide
RazerNext Slide Vorige Slide
RazerNext Dia Vorige Dia
RazerNext Dia Vorige dia
RazerNext dia

Met de opname van de Razer HyperSpeed ​​Wireless Dongle verlegt de Hammerhead Pro HyperSpeed ​​de grenzen van echte draadloze audio door een vlekkeloze 2,4 GHz-connectiviteit te bieden, zelfs voor apparaten zonder ingebouwde Bluetooth-audiomogelijkheden. De dongle maakt verbinding via USB-A en USB-C, dus zolang het systeem waarmee je speelt een van die sleuven heeft, kun je met deze oordopjes genieten van draadloze gaming-audio.

GERELATEERDWaarom haperen Bluetooth-koptelefoons tijdens het kijken naar video's of games?

Aangedreven door de baanbrekende HyperSpeed ​​Wireless-technologie van Razer, leveren deze oordopjes low-latency prestaties van minder dan 40 ms. Bovendien zijn de oordopjes voorzien van hybride actieve ruisonderdrukking, waardoor gebruikers de omgevingsgeluidsniveaus kunnen aanpassen voor een meeslepende game-ervaring.

De Hammerhead Pro HyperSpeed ​​wordt geleverd met een snelle draadloze oplaadcassette, die 24 uur extra batterij levert leven. Het ondersteunt ook de modus Niet storen, die Bluetooth-meldingen dempt, zodat gamers gefocust blijven tijdens hun gamesessies. Bovendien bieden de oordopjes aanpasbare verlichtingsopties met Razer Chroma RGB, waardoor gebruikers eindeloze stijlmogelijkheden krijgen met miljoenen kleuren, patronen en dynamische in-game lichteffecten.

De Razer Hammerhead Pro Hyperspeed echte draadloze oordopjes zijn beschikbaar vandaag voor $ 199,99.

Razer Hammerhead Pro HyperSpeed

Breng draadloze audio naar elk spelsysteem met een USB-poort!

Winkel