Rahul Gandhi zou zich moeten schamen voor het treiteren van de regering over de Chinese kwestie: Sitharaman

0
48

Minister van Financiën Nirmala Sitharaman heeft gezegd dat Rahul Gandhi zich zou moeten schamen voor het bekritiseren van het Centrum over de China-kwestie wanneer hij zelf wordt ingelicht door de Chinese ambassadeur.

In een gesprek met de media in Mumbai op maandag lanceerde Sitharaman een nieuwe aanval op Gandhi, en zei: “Hij zou zich moeten schamen dat hij de Indiase regering treitert over de Chinese kwestie wanneer hij wordt ingelicht door de Chinese ambassadeur.” Hij luistert echter niet naar wat onze premier hierover zegt. Telkens wanneer hij (PM) in het parlement over deze kwestie spreekt, lopen congresleiders naar buiten of schreeuwen ze met hun luidste stem om zijn toespraak te verstoren.

Ze zei dat (Gandhi) zich ook moest schamen voor het treiteren van ongeveer 56 inch. “… vooral als niemand weet welke overeenkomst hij (Gandhi) met de Chinezen had getekend, & #8221; Zei Sitharaman terwijl hij ook vroeg waarom Gandhi de details van de “overeenkomst met de Chinezen” niet onthult? “Noch jij, noch wij, noch iemand anders weet wat er op die overeenkomst stond. Waarom komt hij niet naar voren met de details van zijn overeenkomst met de Chinezen?” vroeg ze.

Sitharaman's opmerkingen kwamen slechts enkele weken nadat minister van Buitenlandse Zaken S. Jaishankar Gandhi onder de loep nam tijdens diens ontmoeting met de Chinese ambassadeur over de Doklam-crisis in 2017. & #8220;Rahul Gandhi neemt lessen over China van de Chinese ambassadeur,” Jaishankar had gezegd.

Gandhi heeft het beleid van India ten aanzien van China meermaals bekritiseerd. Tijdens een gesprek met de leden van Indiase journalisten’ Association in Londen in maart, zei Gandhi dat Jaishankar “de dreiging van China niet begrijpt”, eraan toevoegend dat de verklaring van premier Narendra Modi ’ is een boodschap aan de Chinezen dat ze het weer kunnen doen.

Lees ook

Alle instrumenten die nodig zijn voor politiek in India gecontroleerd door BJP, RSS: Rahu…

Chhattisgarh ambtenaar verteld om Rs 53.000 te betalen na het leegmaken van het reservoir aan r… ” />

Ad hoc toevoegingen te gaan, kantoren te raken van het oude parlementscomplex: uit…

Wrestlers' protest: Het verhaal tot nu toe

Door te zeggen dat China zich “op oorlog voorbereidde”, had Gandhi eerder ook het Centrum beschuldigd van het “verbergen” en “negeren” van overtredingen langs de Indo-Chinese grens.< /p>

— met input van ANI