Nøddokumentar, som viser utvikling: BJP skal sette i gang UP-oppsøking for å markere 9 år med Modi-regjeringen

0
48

For å avsløreopposisjonens anklager, spesielt fra kongressen, om at Narendra Modi-regjeringen har opptrådt på en “autokratisk og antidemokratisk” måte, vil Uttar Pradesh BJP kampanje for å gjøre unge velgere “aware of the Emergency” erklært av Indira Gandhi-regjeringen 25. juni 1975. Den 25. juni, for å markere sitt jubileum, vil BJP holde programmer i hver Lok Sabha-valgkrets i staten hvor en dokumentar om nødsituasjonen vil bli vist.

«Spesialprogrammet 25. juni vil bli organisert for de menneskene som ble født etter krisen. De vet ikke hvordan nasjonen led under krisen, som ble pålagt av kongressen. Ungdom vil bli fortalt hvordan kongressen hadde ødelagt demokratiet ved å erklære nødsituasjon. Den intellektuelle klassen i samfunnet, som er opinionsdannere, vil også bli invitert til disse begivenhetene,” sa en senior BJP-leder, og la til unge velgere må være klar over nødsituasjonen slik at de kan gjøre en “sammenligning mellom Kongressen og BJP-regelen ”.

“Tidligere lyktes BJP Loktantra Senanis som ble fengslet under nødsituasjonen som politiske fanger, 25. juni. Denne gangen vil fokus være på bevisstheten til unge velgere,” sa partifunksjonæren.

Begivenheten vil være en del av UP BJPs månedlange Mahasampark Abhiyan, som begynner 30. mai for å markere ni år med Modi-regjeringen. Partiet har planlagt lignende oppsøking også i andre deler av landet. På mandag, like før lanseringen av Mahasampark Abhiyan, vil sjefsminister Yogi Adityanath og unionsminister for bolig- og bysaker Hardeep Singh Puri tale med media i Lucknow om “prestasjonene til ni år med Modi-regjering”.

Les også | SP får organisatorisk make-over for å møte BJP-utfordringen direkte

I løpet av den månedlange kampanjen vil BJP kjøre et annet program – “Vikasteerth Ka Avalokan” – der partiet vil vise frem utviklingsprosjektområder, referert til som “teerth” eller pilegrimsreise. Som en del av programmet vil BJP-ledere og -arbeidere ta folk og mediepersoner til stedene for store prosjekter utviklet av sentral- eller delstatsregjeringen. Lokale MP, MLAer og partiledere for den lokale distriktsenheten vil også besøke stedene. Dessuten vil partiet i hver av statens 80 Lok Sabha-valgkretser lage en liste over 250 lokale fremtredende familier, inkludert Padma-prisvinnere, idrettsutøvere, skuespillere, leger, tidligere dommere og martyrer. Senior partiledere vil deretter besøke hjemmene til disse “fremtredende familiene” og søke deres støtte for BJP.

Partiet vil også arrangere møter med handelsmenn. “Selv om det tidligere kun var fremtredende handelsmenn og forretningsmenn som ble invitert til å søke deres støtte, vil fokuset denne gangen være på små handelsmenn som de som driver dagligvarebutikker, skobutikker, klesselgere osv. Antallet slike små handelsmenn er flere. og deres rekkevidde blant middelklassevelgerne høy. På møtene vil vi fremheve hva BJP-regjeringen har gjort for deres velferd og økonomiske løft,” sa en annen BJP-leder.

Les også

Nyhetsmaker | Kongressens ensomme Lok Sabha-parlamentsmedlem fra Maharashtra, Suresh Dhanork…

Fra urdupressen: Modi-regjeringens 9 år til ny rad i parlamentshuset til K…

Våpenhvile fra Rajasthan-kongressen reiser flere spørsmål enn svar: Vil Pilot-G…

Etter 4 timers samtaler, Gehlot-Pilot 'fredsavtale' mer en stykkevis; over til… Les også | Da Charan Singh nektet å feire Savarkars fødselsdag: «Kanskje han er blant de største, men …»

Under den månedlange velgerkampanjen, vil BJP også organisere 14 andre typer programmer i Lok Sabha og Assembly-valgkretser. Partiet vil også organisere stevner i alle Lok Sabha-valgkretsene.