Na de tweet van Shah Rukh Khan voor het nieuwe parlement, zegt NCP dat BJP niet zal pleiten voor een verbod op acteursfilms

0
41

De Nationalist Congress Party (NCP) zei zondag dat BJP-leiders in Maharashtra niet zullen pleiten voor een verbod op de films van superster Shah Rukh Khan nu de acteur zijn blijdschap heeft uitgesproken over de inhuldiging van het nieuwe parlementsgebouw. Eerder op de dag plaatste de acteur een tweet met een video waarin zijn stem zijn blijdschap uitdrukt over de inhuldiging van het nieuwe parlementsgebouw door premier Narendra Modi.

“Wat een prachtig nieuw thuis voor de mensen die onze grondwet hooghouden, elke burger van deze grote natie vertegenwoordigen en de diversiteit van haar ene volk @narendramodi ji beschermen. Een nieuw parlementsgebouw voor een Nieuw India maar met de eeuwenoude droom van Glory for India. Ja Hind! #MyParliamentMyPride,” tweette Khan.

Het parlement is voor de natie wat de ziel is naar het lichaam, zei de 57-jarige acteur in de clip. Ongeveer 20 oppositiepartijen, waaronder de NCP, besloten het evenement te boycotten vanwege de premier en niet de president die het gebouw inhuldigde.

Lees ook

Wrestlers' protest: het verhaal tot nu toe

'Zal verenigd de peilingen van Rajasthan bestrijden': congres na ontmoeting met Ashok Geh…

Nachtmerrie voor veiligheidstroepen in Manipur: wapens en munitie in handen van m…

Cross staffing van legerofficieren naar IAF, marine binnenkort Mis deze verhalen niet

Klik hier voor meer

In reactie op de opmerking van Khan over de inauguratie tweette de nationale woordvoerder van de NCP, Clyde Crasto: “Nu dat Shah Rukh Khan heeft zich uitgesproken voor het nieuwe parlementsgebouw, we zullen binnenkort leiders van @BJP4Maharashtra voor hem zien knielen en niet oproepen tot een verbod op zijn films.

Er zij aan herinnerd dat Khan's laatste release “Pathan” zag wijdverspreide protesten van de rechtse groeperingen, die opriepen tot een verbod op de film.