Logitech MX Anywhere 3S Review: compact, comfortabel en responsief

0
61

Beoordeling: 9/10 ?

 • 1 – Absoluut hete rotzooi
 • 2 – Een beetje lauwe rotzooi
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • < li>5 – Aanvaardbaar imperfect

 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
 • 10 – Absoluut ontwerp-nirvana

Prijs: $ 79,99 Nu kopen

Jason Montoya/Review Geek

De MX Anywhere 3S-muis van Logitech heeft zoveel coole functies, waaronder superstille klikken, 8K DPI-tracking op bijna elk oppervlak en een elektromagnetisch scrollwiel. Het enige dat deze muis tegen heeft, is dat het waarschijnlijk niet de beste keuze is voor grote handen. Afgezien daarvan is dit een fantastische aankoop.

Logitech staat bekend om het maken van fantastische producten, waaronder mijn MX Mechanical Mini-toetsenbord waar ik zo dol op ben. Toen ik de nieuwe MX Anywhere 3S-muis van Logitech uitprobeerde, stond ik versteld van het feit dat ik er meteen verliefd op werd.

Ik heb kleine handen en deze compacte muis voelde voor mij normaal aan. Bovendien voelt de muis gewoon lekker aan. Het reageert zeer snel, het scrollwiel voelt boterzacht aan en er zijn talloze manieren om de knoppen van de muis aan te passen.

De MX Anywhere 3S is te koop voor $ 79,99 en wordt verzonden uit in juni 2023. Als je er nog niet van overtuigd bent dat de MX Anywhere 3S je volgende muis zou moeten zijn, lees dan verder.

Dit is wat we leuk vinden

 • Ongelooflijk compact en comfortabel, vooral voor kleine handen
 • Superstil klikken en scrollen
 • Beweegt zich feilloos over elk oppervlak
 • Veel manieren om de muis te personaliseren

En wat we niet doen

 • Een beetje onhandig voor grotere handen
 • Slechts vier mogelijke aanpasbare knoppen

Review Geek's deskundige recensenten gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Ontwerp: draagbaar, comfortabel en compact
Prestaties & Aanpassing: tal van opties
Batterijlevensduur & Connectiviteit: belachelijk overvloedig
Uitspraak: de MX Anywhere 3S is een Slam Dunk

Ontwerp: draagbaar, comfortabel en Compact

De MX Anywhere 3S is een compacte, comfortabele muis die perfect is voor kleine tot middelgrote handen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat traditionele computermuizen te groot zijn voor mijn abnormaal kleine handen, en deze muis past perfect bij mij. Met 95 gram of 0,2 pond is het ook een behoorlijk lichtgewicht muis.

Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat iemand met grote handen de MX Anywhere 3S niet comfortabel genoeg zou vinden in een handomdraai te gebruiken. Mijn man heeft behoorlijk grote handen en hij zei dat het zo ongemakkelijk aanvoelde dat hij het niet als zijn dagelijkse driver zou willen gebruiken, maar er zijn een aantal geweldige functies, zoals het scrollwiel, die het leuk maken om te gebruiken.

Jason Montoya/Review Geek

Knopklikken zijn zalig stil op de MX Anywhere 3S, ongeacht op welke knop u drukt. De knoppen aan de linkerkant zijn gemakkelijk te bereiken met mijn duim en het gladde materiaal onder de knoppen voelt zacht en koel aan. Logitech zegt dat de muis een tweehandig ontwerp heeft en hoewel hij symmetrisch is, zou een linkshandige gebruiker met zijn ringvinger op de zijknoppen moeten drukken, wat een beetje onhandig aanvoelt.

Jason Montoya/Review Geek

Hij is ook duurzamer gemaakt dan zijn voorganger, de MX Anywhere 3. De plastic onderdelen van de muis bevatten gecertificeerd post-consumer gerecycled plastic. De grafietkleur gebruikt 78% gerecycled plastic, terwijl de lichtgrijze en roze kleuren 61% gebruiken.

Prestaties & Aanpassing: veel opties

De nieuwste toevoeging van Logitech aan de MX Anywhere-lijn introduceert 8K DPI-tracking op vrijwel elk oppervlak, inclusief vier millimeter dik glas. Ik heb de muis op verschillende oppervlakken gebruikt – hout, stof, glas, MDF – zonder muismat, en het werkte feilloos.

GERELATEERDReview Logitech Lift Mouse: geweldige ergonomie die u zich kunt veroorloven

Als u niet bekend bent met wat DPI is, staat het voor ‘dots per inch& #8217; en het is een meting van hoe gevoelig een muis is. Een hogere DPI maakt het makkelijker om met een kleine muisbeweging je cursor over het scherm te bewegen. De gemiddelde muis heeft tegenwoordig een DPI van ongeveer 1.600.

Binnen de Logi Options+-software kunt u de DPI maximaal benutten bij 8K als u wilt dat uw MX Anywhere 3S zeer responsief is, of u kunt het verlagen tot een DPI waarmee u vertrouwd bent. De aanwijzersnelheid is standaard ingesteld op 50%, of ongeveer 4.000 DPI.

Jason Montoya/Review Geek

De muis heeft ook een superglad MagSpeed ​​Elektromagnetisch scrollwiel. Standaard ritst het wiel door 1.000 lijnen per seconde met de mogelijkheid om op een pixel te stoppen, en het schakelt automatisch tussen ratel- en free-spin-modus. De middelste knop onder het scrollwiel is ingesteld om te schakelen tussen automatisch schakelen en altijd in de vrije draaimodus zijn.

Ik ben helemaal weg van deze functie voor automatisch schakelen. Het is geweldig om de rigide feedback te hebben wanneer je langzaam door een webpagina scrolt, en dan direct over te schakelen naar free-spin wanneer je weet dat je naar de onderkant van een pagina moet. In Logi Options+ kunt u aanpassen hoe stijf u de ratelmodus wilt hebben.

Vervolgens kunt u niet aanpassen wat het scrollwiel zelf doet, maar u kunt wel aanpassen wat het klikken met het scrollwiel doet binnen specifieke toepassingen, evenals de knop eronder. Er is ook een ingebouwde functie voor horizontaal scrollen die wordt geactiveerd wanneer u een van de zijknoppen ingedrukt houdt en het scrollwiel gebruikt.

Jason Montoya/Review Geek

Het beste van elk Logitech-apparaat is de aanpasbare software die erbij wordt geleverd. Met Logitech's MX Anywhere 3S-muis kunt u Logi Options+-software gebruiken om het gevoel van uw muis te personaliseren en alle knoppen naar hartenlust aan te passen.

Je kunt knopfuncties wijzigen binnen specifieke apps, zoals Google Chrome of Zoom, hoewel de standaardopties al behoorlijk handig zijn. Direct uit de doos, wanneer u de muis in Google Chrome of Microsoft Edge gebruikt, stuurt de terugknop u terug in uw browsergeschiedenis en stuurt de voorknop u vooruit. Zoom en Microsoft Teams zijn zo ingesteld dat de knop aan de voorzijde video start en stopt en de knop Terug de microfoon dempt en weer aanzet.

Weergave op volledige grootte in-/uitschakelen Volledig scherm sluiten Bekijk in volledig scherm #1 van 3Vorige dia
Sarah Chaney/Review GeekNext Slide Vorige Slide
Sarah Chaney/Review GeekNext Slide Vorige Slide
Sarah Chaney/Review GeekNext Slide

Er zijn talloze acties die u kunt toewijzen aan deze twee knoppen, evenals de middelste knop en de scrollwielknop, binnen specifieke toepassingen. Of u kunt ook aangepaste knopacties instellen voor wanneer u niet in een toepassing zit.

GERELATEERDReview Logitech MX Master 3S: de perfecte metgezel

Als u bijvoorbeeld weet dat u elke keer dat u uw laptop opent een specifieke website voor school moet openen, kunt u een actie aan uw frontknop toewijzen die die specifieke pagina in Chrome voor u opent. Of u kunt nog een stap verder gaan met Smart Actions en de knop aan de voorkant gebruiken om een ​​meerstapsroutine te starten die meerdere apps of tabbladen tegelijk opent.

Batterijduur & Connectiviteit: belachelijk veel

Logitech zegt dat, afhankelijk van hoe je de muis gebruikt, de MX Anywhere 3S tot wel 70 dagen meegaat als hij volledig is opgeladen. Ik heb deze muis bijna lang genoeg niet gebruikt om de batterijduur van 70 dagen te testen, maar ik heb hem genoeg getest om te weten dat de batterijduur ongelooflijk indrukwekkend is.

Jason Montoya/Review Geek

In de week of zo dat ik de muis gebruik, is het percentage batterijlevensduur nauwelijks gedaald. Als je de levensduur van de batterij ooit gevaarlijk laag laat worden, zegt Logitech dat een minuut opladen via de meegeleverde USB-C-oplaadkabel je drie uur kan gebruiken.

Je kunt maximaal drie apparaten aansluiten op een tijd en houd die draadloze verbinding tot op 10 meter afstand van een apparaat. Om van apparaat te wisselen, hoeft u alleen maar op de Easy-Switch-knop aan de onderkant van de muis te drukken. Elk systeem dat Bluetooth Low Energy-technologie ondersteunt, kan verbinding maken met de MX Anywhere 3S, die het volgende bevat:

 • Windows 10, 11 of hoger
 • macOS 10.15 of hoger< /li>
 • Linux
 • Chrome OS
 • iPadOS 13.4 of later
 • Android 9.0 of later

Uitspraak: de MX Anywhere 3S is een Slam Dunk

MX Anywhere 3S van Logitech maakt mijn leven gemakkelijker; alles dat dat doet, is een overwinning in mijn boek. Ik kan de muis op elk oppervlak manoeuvreren, het naadloze scrollwiel met automatische verschuiving gebruiken en mijn werkdag beginnen met een slimme actie waarvoor een simpele klik op de knop nodig is in plaats van handmatig vijf verschillende applicaties te openen. Het is comfortabel compact en zou in de nabije toekomst mijn nieuwe favoriete muis kunnen zijn.

Beoordeling: 9/10 ?

 • 1 – Absoluut Hot Garbage
 • 2 – Sorta Lauwwarm Garbage
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar onvolmaakt
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en neem mijn geld aan
 • 10 – Absoluut ontwerp Nirvana

Prijs: $ 79,99 Koop nu

Dit is wat we leuk vinden

 • Ongelooflijk compact en comfortabel, vooral voor kleine handen
 • Superstille klikken en scrollen
 • Beweegt feilloos over elk oppervlak
 • Veel manieren om de muis te personaliseren

En wat we niet doen

 • Een beetje onhandig voor grotere handen
 • Slechts vier mogelijke aanpasbare knoppen

li>