Logitech MX Anywhere 3S recension: Kompakt, bekväm och lyhörd

0
63

Betyg: 9/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Några fördelar, många nackdelar
 • < li>5 – Acceptabelt imperfekt

 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana

Pris: 79,99 USD Köp nu

Jason Montoya/Review Geek

MX Anywhere 3S Mouse från Logitech har så många coola funktioner, inklusive supertysta klick, 8K DPI-spårning på nästan vilken yta som helst och ett elektromagnetiskt rullhjul. Det enda den här musen har emot sig är att den förmodligen inte är det bästa valet för stora händer. Förutom det är det här ett fantastiskt köp.

Logitech är känt för att göra fantastiska produkter, inklusive mitt MX Mechanical Mini-tangentbord som jag älskar så mycket. När jag provade Logitechs nya MX Anywhere 3S-mus blev jag imponerad av hur snabbt jag blev kär i den.

Jag har små händer och den här kompakta musen kändes normalstor för mig. Dessutom känns musen bara bra att använda. Den är mycket lyhörd, rullhjulet känns smörigt och det finns massor av sätt att anpassa musens knappar.

MX Anywhere 3S säljs för 79,99 USD och kommer att börja levereras ut enheter i juni 2023. Om du ännu inte är övertygad om att MX Anywhere 3S borde bli din nästa mus, läs vidare.

Här är vad vi gillar

 • Otroligt kompakt och bekväm, speciellt för små händer
 • Supertysta klickningar och rullning
 • Rör sig felfritt över vilken yta som helst
 • Många sätt att anpassa musen

Och vad vi inte gör

 • Lite besvärligt för större händer
 • Endast fyra möjliga anpassningsbara knappar

Review Geeks expertgranskare går praktiskt in i varje produkt vi granskar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

Design: Bärbar, bekväm och kompakt
Prestanda & Anpassning: Massor av alternativ
Batteritid & Anslutningsmöjligheter: löjligt rikligt
Bedömning: The MX Anywhere 3S är en Slam Dunk

Design: Portabel, bekväm och Kompakt

MX Anywhere 3S är en kompakt, bekväm mus som är perfekt för små till medelstora händer. Jag har alltid känt att traditionella datormöss är för stora för mina onormalt små händer, och den här musen passar perfekt för mig. Med en vikt på 95 gram eller 0,2 pund är det också en ganska lätt mus.

Detta betyder inte nödvändigtvis att någon med stora händer inte skulle tycka att MX Anywhere 3S är tillräckligt bekväm att använda i ett nafs. Min man har ganska stora händer, och han sa att det kändes besvärligt nog att han inte skulle vilja använda det som sin dagliga förare, men det finns några fantastiska funktioner, som rullhjulet, som gör det roligt att använda.

Jason Montoya/Recensionsnörd figur>

Knappklickningar är lyckligt tysta på MX Anywhere 3S, oavsett vilken knapp du trycker på. Knapparna på vänster sida är lätta att nå med min tumme, och det släta materialet under knapparna är mjukt och svalt att ta på. Logitech säger att musen har en dubbelsidig design, och även om den är symmetrisk, skulle en vänsterhänt användare behöva trycka på sidoknapparna med ringfingret, vilket känns lite besvärligt.

Jason Montoya/Recensionsnörd

Den är också tillverkad mer hållbart än sin föregångare, MX Anywhere 3. Musens plastdelar inkluderar certifierad återvunnen plast. Grafitfärgen använder 78 % återvunnen plast, medan de ljusgrå och rosa färgerna använder 61 %.

Prestanda & Anpassning: Massor av alternativ

Logitech’s senaste tillskott till MX Anywhere-serien introducerar 8K DPI-spårning på praktiskt taget alla ytor, inklusive fyra millimeter tjockt glas. Jag har använt musen på en mängd olika ytor—trä, tyg, glas, MDF—utan musmatta, och det fungerade felfritt.

RELATERATLogitech Lift Mouse Review: Great Ergonomics You Can Afford

Om du inte är bekant med vad DPI är, står det för ‘dots per inch,& #8217; och det är ett mått på hur känslig en mus är. En högre DPI gör det lättare att flytta markören över skärmen med en liten musrörelse. Den genomsnittliga musen har nuförtiden en DPI på cirka 1 600.

Inom programvaran Logi Options+ kan du maxa DPI vid 8K om du vill att din MX Anywhere 3S ska vara mycket lyhörd, eller slå ner den till en DPI du är bekväm med. Som standard är din pekarhastighet inställd på 50 %, eller cirka 4 000 DPI.

Jason Montoya/Review Geek

Musen har också ett supersmidigt MagSpeed ​​elektromagnetiskt rullningshjul. Som standard glider hjulet genom 1 000 linjer per sekund med möjligheten att stanna på en pixel, och det växlar automatiskt mellan spärr- och frisnurrläge. Den mellersta knappen under rullningshjulet är inställd för att växla mellan automatisk växling och att alltid vara i frisnurrläge.

Jag älskar verkligen den här funktionen för automatisk växling. Det är fantastiskt att få den stela feedbacken när du sakta rullar igenom en webbsida och sedan byter direkt till free-spin när du vet att du behöver komma till botten av en sida. I Logi Options+ kan du anpassa hur stelt du vill att spärrläget ska vara.

Sedan kan du inte anpassa vad själva rullningshjulet gör, men du kan anpassa vad rullhjulsklicket gör inom specifika applikationer, såväl som knappen under det. Det finns också en inbyggd funktion för horisontell rullning som aktiveras när du håller en av sidoknapparna och använder rullningshjulet.

Jason Montoya/Review Geek

Det bästa med alla Logitech-enheter är den anpassningsbara programvaran som följer med den. Med Logitech’s MX Anywhere 3S-mus kan du använda programvaran Logi Options+ för att anpassa känslan av din mus och anpassa alla knappar till ditt hjärta.

Du kan ändra knappfunktioner i specifika appar, som Google Chrome eller Zoom, även om standardalternativen redan är ganska användbara. Direkt från kartongen, när du använder musen i Google Chrome eller Microsoft Edge, skickar bakåtknappen dig tillbaka i din webbläsarhistorik och frontknappen skickar dig framåt. Zoom och Microsoft Teams är inställda så att den främre knappen startar och stoppar video och bakåtknappen stänger av och slår på mikrofonen.

Växla Full-Size View Exit Full ScreenSe i helskärm #1 av 3Föregående bild
Sarah Chaney/Recensera GeekNext Slide Föregående bild
Sarah Chaney/Recension GeekNext Slide Föregående bild
Sarah Chaney/Recension GeekNext Slide

Det finns otaliga åtgärder du kan tilldela dessa två knappar, såväl som mittknappen och rullningshjulsknappen, inom specifika applikationer. Eller så kan du också ställa in anpassade knappåtgärder när du inte är i något program.

RELATERATLogitech MX Master 3S recension: den perfekta följeslagaren

Om du till exempel vet att du behöver öppna en specifik webbplats för skolan varje gång du öppnar din bärbara dator, kan du tilldela en åtgärd till din främre knapp som öppnar den specifika sidan i Chrome för dig. Eller så kan du ta saker ett steg längre med Smart Actions och använda frontknappen för att initiera en flerstegsrutin som öppnar flera appar eller flikar samtidigt.

Batteritid & Anslutningsmöjligheter: Löjligt gott

Logitech säger att, beroende på hur du använder musen, kan MX Anywhere 3S hålla i upp till 70 dagar på full laddning. Jag har inte använt den här musen på nästan tillräckligt länge för att testa batterianspråket på 70 dagar, men jag har testat den tillräckligt för att veta att batteritiden är otroligt imponerande.

Jason Montoya/Recensionsnörd

Under den vecka eller så som jag har använt musen har den knappt sjunkit i procentandel av batterilivslängden. Om du någonsin låter batteritiden bli farligt låg säger Logitech att en minuts laddning via den medföljande USB-C-laddningskabeln ger dig tre timmars användning.

Du kan ansluta upp till tre enheter på en gång och håll den trådlösa anslutningen upp till 10 meter från en enhet. För att byta enheter behöver du bara trycka på Easy-Switch-knappen längst ner på musen. Alla system som stöder Bluetooth Low Energy-teknik kan ansluta till MX Anywhere 3S, vilket inkluderar följande:

 • Windows 10, 11 eller senare
 • macOS 10.15 eller senare< /li>
 • Linux
 • Chrome OS
 • iPadOS 13.4 eller senare
 • Android 9.0 eller senare

Bedömning: MX Anywhere 3S är en Slam Dunk

h2>

Logitech’s MX Anywhere 3S gör mitt liv enklare; allt som gör det är en vinst i min bok. Jag kan manövrera musen på vilken yta som helst, använda det sömlösa scrollhjulet för automatisk växling och börja min arbetsdag med en Smart Action som kräver ett enkelt knapptryck istället för att manuellt öppna fem olika applikationer. Den är bekvämt kompakt och kan bli min nya favoritmus under överskådlig framtid.

Betyg: 9/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Vissa fördelar, många nackdelar
 • 5 – Acceptabelt ofullkomlig
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Fantastiskt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolute Design Nirvana

Pris: 79,99 USD Köp nu

Här är vad vi gillar

 • Otroligt kompakt och bekväm, speciellt för små händer.
 • Supertysta klick och rullning
 • Flyttbart rör sig över vilken yta som helst
 • Många sätt att anpassa musen

Och vad vi inte gör

 • Lite besvärligt för större händer
 • Endast fyra möjliga anpassningsbara knappar
 • li>