Logitech introduceert zijn eerste MX-toetsenbord en muiscombinatie

0
63
Logitech

Logitech's “Master” serie toetsenborden en muizen hebben veel te bieden, en vandaag kondigde het bedrijf zijn eerste MX Combo aan voor professionals die meer willen doen, samen met een nieuwe MX Anywhere 3S-muis.

Alle drie de nieuwe producten van Logitech hebben kleine maar betekenisvolle upgrades ten opzichte van hun voorgangers en worden geleverd met de draadloze Bolt-ontvanger. Voortbouwend op het succes van de originele MX Keys, MX Mechanical en de MX Master 3S-muis die vorig jaar zijn uitgebracht, volgt hier wat u moet weten.

GERELATEERDLogitech MX Keys + MX Master 3 Review: Desktop Nirvana

Als eerste is er de nieuwe Logitech MX Key-combinatie, de eerste combo-optie die de MX- en Master-branding draagt. Het bevat een geüpgraded full-size MX Keys S-toetsenbord, ter vervanging van de originele Keys waar we al jaren van houden. Met de nieuwe Keys S krijg je een stijlvol verlicht toetsenbord met een eersteklas onopvallende typervaring. Gebruikers zullen dol zijn op de slimme verlichting die oplicht wanneer u het toetsenbord nadert, en die zich automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden in uw kamer.

De MX Keys S heeft een bijgewerkte toetsenbordindeling met drie nieuwe aanpasbare toetsen voor verbeterde productiviteit en knoppen om snel een microfoon te dempen voor professionals. Het ondersteunt maatwerk in de Logi Options+ en wordt geleverd in Graphite Black of Pale Grey.

De eerste MX-combinatie van Logitech wordt geleverd met de favoriete MX Master 3S-muis van fans en een comfortabele MX-polssteun, allemaal voor $ 199 wanneer het begin juni arriveert.

Logitech MX Anywhere 3S Mouse

Logitech

We hielden van de originele MX Master 3-muis, en hoewel we de geüpgradede MX Master 3S van vorig jaar nog moeten proberen, gaat Logitech al verder met een kleiner draagbaar model voor mensen die onderweg werk willen doen.< /p>

De nieuwe Logitech MX Anywhere 3S is natuurlijk iets compacter, maar heeft nog steeds het MagSpeed ​​elektromagnetische scrollwiel voor nauwkeurige maar stille bediening. Vervolgens heeft de Anywhere-variant, net als zijn grotere broer, een 8.000 DPI optische sensor die overal en altijd volgt, zelfs op glazen oppervlakken.

Zoals de nieuwe MX Combo, de nieuwste MX Anywhere 3S van Logitech muis is begin juni verkrijgbaar voor $ 79,99.

Gebruikers zullen ook genieten van een nieuwe “Smart Actions” suite in de Logi Options+ app om professionals te helpen meer gedaan te krijgen, repetitieve taken te automatiseren en workflows te stroomlijnen. U vindt een groot aantal nieuwe innovatieve acties die vooraf zijn gedefinieerd of volledig aanpasbaar zijn, waardoor gebruikers slimmer kunnen werken, niet harder. Bekijk de nieuwste MX-serie van Logitech als u op zoek bent naar een nieuw toetsenbord of een nieuwe muis.