JAC 12e resultaten 2023 (OUT): bekijk de resultaten van Jharkhand Board Plus Two op jac.jharkhand.gov.in

0
51

Jharkhand Board 12th Arts, Commerce Resultaat 2023: De Jharkhand Academic Council (JAC) heeft vandaag de resultaten van Class 12 Commerce and Arts aangekondigd op zijn officiële website. Volgens rapporten worden de JAC-resultaten om 15.30 uur bekend gemaakt. De studenten die zijn verschenen voor de tussentijdse examens kunnen hun resultaten bekijken op jacresults.com, jac.jharkhand.gov.in, jac.nic.in en indiaresults.com door hun inloggegevens in te voeren.

Lees | JAC 12e resultaat 2023 live updates

Commerce registreert dit jaar een algemeen slagingspercentage van 88,60 procent, terwijl Arts het slagingspercentage op 95,9 procent heeft geregistreerd.

Dit jaar begonnen de examens van klasse 12 op 14 maart en eindigden op 5 april. De examens werden gehouden tussen 14.00 uur en 17.20 uur. De praktijkexamens voor klas 12 vonden eerder in de maand februari en begin maart plaats.

Lees ook | JAC Arts, Commerce Resultaat 2023: Scorekaarten controleren

Het resultaat van de Class 12 Science-stream werd aangekondigd op 24 mei en het totale slagingspercentage was 81,44 procent.

JAC Jharkhand Board 12th Arts, Commerce Resultaat 2023: wanneer en waar te controleren

Studenten die het examen hebben afgelegd, kunnen hun resultaat bekijken op de officiële websites – jacresults.com, jac.jharkhand.gov.in, jac.nic.in en indiaresults.com. Leerlingen kunnen hun resultaat controleren door hun rolnummer of registratienummer, e-mailadres en zijn of haar naam in te voeren. Het resultaat wordt weergegeven op het scherm en de leerlingen kunnen het resultaat opslaan voor toekomstig gebruik.

In 2022 begonnen de examens van JAC Class 12 op 24 maart en eindigden op 15 april en de praktijkexamens werden gehouden in de maand februari. Het resultaat voor de Commerce and Arts-stream is op 30 juni bekendgemaakt en de resultaten voor de Science-stream zijn op 21 juni bekendgemaakt. 

Lees ook

CHSE Odisha +2 Resultaten 2023 Live Updates: slagingspercentage gedaald, hier is waarom

CHSE Odisha +2 Resultaat 2023 (Uit): Websites om 12e resultaten te controleren (orissar…

< img src="https://images.indianexpress.com/2023/05/CHSE-Odisha-Class-12-Results-2023-3.jpg?resize=450,250" />

Odisha Plus Two Resultaten 2023 bekendgemaakt op orissaresults.nic.in, chseodisha…

AP EAMCET/EAPCET 2023 resultaatdatum aangekondigd; hier is waar te controleren

Een jaar eerder werden de examens niet afgenomen door het bestuur vanwege Covid – 19 .

© IE Online Media Services Pvt Ltd