Is het de moeite waard om AirTags aan bagage toe te voegen?

0
58
Justin Duino/Review Geek

Zelfs als je op weg bent naar een rustig strand, kan reizen voor een vakantie stressvol zijn, vooral als de luchtvaartmaatschappij je bagage kwijtraakt. Het is een van de ergste gevoelens ooit, dus als je je afvraagt: “Is het de moeite waard om AirTags aan bagage toe te voegen?” hier is hoe men kan helpen.

Vorig jaar herstelde de reisindustrie zich enorm en het ziet ernaar uit dat deze zomer weer een populair reisseizoen wordt. Waar je ook naartoe gaat, voor werk of ontspanning, een van Apple's $ 30 AirTag-apparaten kan je allerlei soorten hoofdpijn besparen.

Gemoedsrust op de luchthaven

Corbin Davenport/Review Geek

Als je in de afgelopen 12 maanden hebt gereisd, heb je waarschijnlijk een of twee problemen ondervonden op de luchthaven. We hebben een hele reeks vertragingen, lange rijen en wilde annuleringen gezien, zoals Southwest eind 2022 meemaakte. En dan hebben we het nog niet gehad over de krankzinnige prijzen en de algemene chaos van de luchtvaartmaatschappij de laatste tijd.

Reizen is al stressvol genoeg, maar je zorgen maken of je vlucht op het punt staat te worden geannuleerd, of je genoeg tijd hebt om het volgende vliegtuig te bereiken tijdens een tussenstop, en of je koffers je wel of niet halen bestemming maakt de zaken nog erger.

GERELATEERDDoe Apple AirTags moeten worden opgeladen?

Met alle dingen die fout kunnen gaan, heb je er zeker aan gedacht om een ​​AirTag of Tile-tracker aan je bagage toe te voegen. Ik ben hier om je te vertellen dat, aangezien ze slechts $ 29 kosten en zo goed werken als ze doen, dankzij het Find My-netwerk van Apple, het bijna dwaas is om het niet te doen.

>

Gooi een AirTag in je bagage, geef het een naam en start je iPhone of iPad om te beginnen met volgen. Je krijgt meldingen als hij achter gesloten deuren op de lopende band wegdrijft en real-time waarschuwingen wanneer hij weer bij je in de buurt is onder het vliegtuig.

In plaats van je af te vragen (of te hopen ) het op de bestemming is aangekomen, kun je alles zelf binnen enkele seconden volgen. Precies weten wanneer het wordt uitgespuugd bij de bagage-ophaalcarrousel vermindert die angst en helpt u uw spullen in de gaten te houden.

Het komt erop neer dat een AirTag-tracker u een beetje gemoedsrust kan geven terwijl u op de luchthaven bent, en elke manier waarop ik wat stress kan verminderen en me kan voorbereiden op een vakantie, hoe beter.

Beter en sneller dan het volgen van luchtvaartmaatschappijen

Justin Duino/Review Geek

Er is een argument dat moet worden aangevoerd dat het toevoegen van een AirTag aan uw bagage enigszins overbodig is, vooral omdat veel luchtvaartmaatschappijen tegenwoordig trackingmaatregelen hebben ingevoerd. En hoewel dat waar is, en je de Delta- of American Airlines-app kunt starten en kijken, is het lang niet zo snel of nauwkeurig als het systeem van Apple.

Plus , erop vertrouwen dat de melding van de luchtvaartmaatschappij correct is, is op zich al een beetje eng. Tassen gaan vaak verloren tijdens het transport en die scans zijn niet altijd nauwkeurig. Met AirTags heb je iets meer controle.

GERELATEERDKun je Apple AirTags gebruiken bij katten en honden?

Ik vlieg naar het zuidwesten, waar helaas geen volgsysteem in de app is ingebouwd, wat betekent dat ik in de wacht moet staan ​​of bij de bagageophaalruimte moet staan ​​en hopen dat een medewerker kan helpen als een tas verdwijnt. Alleen geselecteerde luchtvaartmaatschappijen hebben trackingopties en degenen die dat wel hebben, zijn niet zo geweldig.

Natuurlijk, Tile-trackers hebben een iets groter bereik als het gaat om Bluetooth-tracking, maar met het aantal iOS-apparaten dat direct beschikbaar is, is Apple's Find My-netwerk uitstekend. Het werkt bijna overal, om nog maar te zwijgen van het feit dat het snel en zeer nauwkeurig is.

Als het al wordt aangeboden, geven veel apps voor het volgen van bagage van luchtvaartmaatschappijen u slechts een globaal idee van waar uw bezittingen zijn. Door een AirTag erin te gooien, geniet je van een snelle nauwkeurige nauwkeurigheid, en dat is iets dat de moeite waard is om voor te betalen. En ja, u kunt zelfs uw AirTag en bagage volgen op Android-telefoons.

Plaats uw AirTag in bagage

Justin Duino/Review Geek

Als je snel een kijkje neemt op Amazon, zie je’ Je zult een hele reeks bagagelabels vinden met ingebouwde AirTag-houders. En hoewel dat een goed idee is, zou ik het afraden.

Je kunt het beste je AirTag in een etui of sleutelhanger stoppen en in je bagage gooien. Klem het niet gewoon aan de rits aan de buitenkant en noem het een dag. Ik zeg dat omdat bagage niet zo goed wordt behandeld en gemakkelijk kan blijven haken of afbreken tijdens het transport.

Wat nog belangrijker is, als iemand bij het ophalen van bagage “per ongeluk” de verkeerde tas pakt en de jouwe meeneemt, is het gemakkelijk voor een dief om je AirTag te lokaliseren, hem eraf te trekken en weg te lopen met je koffer. Door de tracker erin te stoppen, bij voorkeur verborgen, heb je de meeste kans om je bagage veilig terug te krijgen. Hier zijn een paar solide opties die het waard zijn om te kopen.

Ace & Eon (2 stuks leer) Luxe hoes voor Airtag-houder

Gebruik uw AirTags met deze stijlvolle hoes en stop ze in uw bagage op uw volgende vakantie.

Amazon

$13.99
$15.99 Bespaar 13%< /p>

Dovick- waterdichte Airtag-sleutelhangerhouder

Deze robuuste AirTag-hoesjes zijn waterdicht en helpen de kleine tracker van Apple om de elementen aan te kunnen en je spullen veilig te houden.

Amazon

$14.99
$15.99 Bespaar 6%< /p>

AirTag-alternatieven

Jason Montoya/Review Geek

Eerlijk gezegd zou ik zeggen dat elke tracker beter is dan niets. Met alle opties die tegenwoordig beschikbaar zijn en omdat Bluetooth-trackers zo goedkoop zijn, is het gewoon een slimme zet.

Tile heeft uitstekende tracking-apparaten, we waren onder de indruk van onze Chipolo One tracker-recensie en Samsung SmartTags hebben ook vergelijkbare functies. We horen zelfs dat Google plannen heeft om later deze zomer zijn eigen versie uit te brengen.

Hoewel het AirTag-systeem van Apple een van de meest robuuste is, is het in wezen niet de enige optie om uw bagage in de gaten te houden.

Tot slot, ja, u moet absoluut AirTags toevoegen aan uw bagage als u er een paar bezit. Ze zijn klein, betaalbaar en werken geweldig. Door dat te combineren met het feit dat je het kunt doen en het vervolgens kunt gebruiken om je sleutels, telefoon, portemonnee of iets anders tijdens een vakantie in de gaten te houden, wordt een AirTag nog nuttiger.

GERELATEERDZoek mijn netwerk van Apple is de beste reden om een ​​iPhone te kopen

Zelfs als uw luchtvaartmaatschappij tracking aanbiedt, is een AirTag nog steeds een solide en gemakkelijke optie die u alleen maar gemoedsrust geeft tijdens uw reizen. Blijf ze vervolgens gebruiken wanneer u terugkeert naar de echte wereld vol verantwoordelijkheden.

Als u deze zomer een vlucht boekt, geef dan wat extra geld uit en schaf een AirTag-tracker aan. Of koop een pakket voor het hele gezin. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. En hey, als je luchtvaartmaatschappij inderdaad je bagage kwijtraakt, profiteer dan van de regels en voorschriften van het Department of Transportation (DOT) en krijg tot $ 3.800 om je spullen te vervangen.

Volg alles

Apple AirTags (4 stuks)

Volg alles en nog wat met dit 4-pack Apple's AirTag-tracker.

Amazon

$89.99
$99.00 Bespaar 9%< /p>