Hur man använder WD-40 för att stöta bort getingar

0
47
Ruth Swan/Shutterstock.com

Folk har kommit på några ganska intressanta WD-40-hack genom åren. Även om de flesta av oss känner att det är den bästa lösningen för pipiga gångjärn, används det också för att hålla insekter borta från bilgallren, ta bort trädsaft och fågelbajs från bilar och så mycket mer.

Men visste du att du kan använda WD-40 för att hålla getingar borta?

Om du är trött på surrandet runt din trädgård och du vill veta hur man stöter bort getingar, kan denna vanliga garagehäftklammer vara nyckeln. Faktum är att processen att hålla getingar borta kunde inte vara enklare.

För det första vill du bli av med gamla getingbon från förra säsongen. Du vill inte ge dem enkel tillgång till ett redan byggt hem. Naturligtvis, om du inte har rätt personlig skyddsutrustning, bör du förmodligen lägga ut det här steget till en professionell.

När det är gjort, spraya ställena där du tog ner bon med WD-40 för att förhindra att de återuppbyggs. Överväg sedan andra platser som kan vara attraktiva för dem. Under dina takrännor eller takfot är ett bra ställe att börja.

WD-40 Multi-Use Produkt Non-Aerosol Trigger Pro, 20 OZ

Några sprayer med WD-40 kan hjälpa till att hålla din sommar-getingfri.

Amazon

23,99 USD
 

WD-40 stöter bort getingar på en mängd olika sätt. För det första gillar de helt enkelt inte “halkan” av det. Det gör det svårt för dem att bygga ett bo och hitta sin fot. Sedan, om du sprejar WD-40 direkt på en geting, kommer den “täppas till” deras exoskelett, vilket så småningom får dem att kvävas och dö.

Så du kan inte bara döda de befintliga stickande husdjuren runt ditt hem, utan med några extra sprayer kommer du att hindra dem från att komma tillbaka i sommar!