Hoe WD-40 te gebruiken om wespen af ​​te weren

0
141
Ruth Swan/Shutterstock.com

Mensen hebben in de loop der jaren behoorlijk interessante WD-40-hacks bedacht. Hoewel de meesten van ons het herkennen als de beste oplossing voor piepende scharnieren, wordt het ook gebruikt om insecten van autoroosters te houden, boomsap en vogelpoep van auto's te verwijderen, en nog veel meer.

Maar wist u dat u WD-40 kunt gebruiken om wespen weg te houden?

Als je het geroezemoes in je tuin beu bent en je wilt weten hoe je wespen kunt afweren, kan dit gewone garagehoofdstuk de sleutel zijn. In feite kan het proces om wespen weg te houden niet eenvoudiger zijn.

Ten eerste wil je oude wespennesten van vorig seizoen verwijderen. U wilt ze niet gemakkelijk toegang geven tot een reeds gebouwd huis. Tenzij u over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt, moet u deze stap natuurlijk waarschijnlijk uitbesteden aan een professional.

Zodra dat is gebeurd, besproeit u de locaties waar u de nesten hebt verwijderd met WD-40 om te voorkomen dat ze opnieuw worden opgebouwd. Overweeg vervolgens andere plekken die voor hen aantrekkelijk kunnen zijn. Onder uw dakgoten of dakranden is een goede plek om te beginnen.

WD-40 Multi-Use Product Non-Aerosol Trigger Pro, 20 OZ

Een paar verstuivingen van WD-40 kunnen helpen om uw zomer wespenvrij te houden.

Amazon

$ 23,99
 

WD-40 stoot wespen op verschillende manieren af. Ten eerste houden ze gewoon niet van de “gladheid” ervan. Het maakt het moeilijk voor hen om een ​​nest te bouwen en houvast te vinden. Als u vervolgens WD-40 rechtstreeks op een wesp spuit, zal deze “verstoppen” hun exoskelet, waardoor ze uiteindelijk stikken en sterven.

Dus je kunt niet alleen de bestaande stekende huisdieren in je huis doden, maar met een paar extra sprays voorkom je dat ze terugkomen deze zomer!