De nieuwe MX-muizen en -toetsenborden van Logitech zien er geweldig uit

0
63
Logitech

Als er één merk is dat ons te binnen schiet als we denken aan pc-randapparatuur, dan is het 8217;s zeker Logitech. De toetsenborden en muizen van het bedrijf staan ​​al jaren bovenaan ieders bureau. Nu heeft het bedrijf een paar nieuwe die u wilt bekijken.

Ten eerste moeten we de muis bekijken. De Logitech MX Anywhere 3S (hierboven afgebeeld) is een van de beste eenvoudige, compacte opties van Logitech tot nu toe, en als we ernaar kijken, kunnen we duidelijk zien waarom. Ondanks zijn bescheiden voetafdruk, wordt de muis geleverd met een 8K DPI optische sensor, zoals die je kunt krijgen op de best presterende gamingmuizen, behalve dat dit helemaal geen gamingmuis is.

Logitech zegt dat zijn wiel door 1.000 regels tekst per seconde kan scrollen en ook nauwkeurig genoeg is om te stoppen bij een specifieke pixel. Volgens Logitech is hij ook veel stiller dan zijn voorganger, en hij kan ook tot 70 dagen op één lading blijven werken, met een oplaadbeurt van één minuut via de snelle USB-C-oplader die drie uur levert van de levensduur van de batterij.

Logitech

Dan hebben we aan de kant van het toetsenbord de Logitech MX Keys S (hierboven afgebeeld). Dit toetsenbord is niet mechanisch of iets dergelijks, maar het is een redelijk goede optie als je alleen maar iets wilt typen. Het heeft low-profile keycaps, de mogelijkheid om repetitieve taken te automatiseren met een enkele toets, en een achtergrondverlichting die oplicht wanneer het detecteert dat je op het punt staat te gaan typen. Net als de muis heeft deze USB-C snel opladen en gaat hij tot 10 dagen mee op één keer opladen.

Zowel het toetsenbord als de muis kunnen via Bluetooth verbinding maken met maximaal drie computers, dus als u meerdere systemen bezit, kan dit ook een goede keuze voor u zijn. De MX Anywhere 3S kan worden gekocht voor $ 79, terwijl de MX Keys S kan worden gekocht voor $ 109. Je kunt beide ook in combinatie kopen voor $ 199.

Logitech MX Keys S Combo

De nieuwe MX Keys S-combinatie van Logitech heeft een toetsenbord en muis die zijn gebouwd voor productiviteitswerk.

Winkel

LEES VOLGENDE

  • › Hoe slechte frame-pacing ervoor kan zorgen dat games vreselijk aanvoelen
  • › L1-, L2- en L3-cache: wat is het verschil?
  • › Grijp deze Samsung 27-inch monitor voor slechts $ 129 in de uitverkoop
  • › Minecraft-paden & Tales Update heeft nieuwe mobs, vanaf 7 juni
  • › NextGen TV en ATSC 3.0 lopen niet goed
  • › ASUS' nieuwe compacte toetsenbord behoudt het numerieke toetsenblok