De fouten bij het boodschappen doen die u geld kosten

0
63
Nejron Photo/Shutterstock.com

Hoewel de inflatie iets afneemt, zijn de prijzen voor levensmiddelen nog steeds hoger dan ooit, waardoor winkelen voor veel gezinnen stressvol wordt. Hoewel er veel dingen zijn die u kunt doen om geld te besparen, doet u misschien per ongeluk dingen die u geld kosten. Hier zijn een paar fouten bij het boodschappen doen die je de volgende keer dat je in de winkel bent moet vermijden.

Inhoudsopgave

Geen lijst maken
Wekelijkse advertenties negeren
Winkelen met een lege maag
Altijd grote hoeveelheden kopen
Items van winkelmerken overslaan
Diepvriesproducten over het hoofd zien
Winkelbeloningen niet gebruiken
< /p>

Geen lijst maken

sergiophoto/Shutterstock.com

Ja, een boodschappenlijstje is zo belangrijk. Naar de winkel gaan zonder lijst leidt vaak tot impulsaankopen en de frustratie als je thuiskomt dat je iets bent vergeten dat je nodig had.

Het maken van een boodschappenlijstje vereist een zekere mate van voorbereiding van maaltijden, wat je kan helpen voorkomen meer eten kopen dan je nodig hebt. Door de tijd te nemen om uw maaltijden en tussendoortjes te plannen voor de week voordat u boodschappen gaat doen, kunt u flink geld besparen op uw rekening.

Evercio Magnetisch notitieblok voor boodschappenlijstje voor koelkast

Een gemakkelijke manier om uw lijsten bij te houden.

Amazon

$ 7,99
$12,99 Bespaar 38%

Negeren Wekelijkse advertenties

trekandshoot /Shutterstock.com

Coupons kunnen verwarrend zijn, en we begrijpen het als u daar niet in wilt duiken. Een manier om van kortingen te profiteren, is echter door de wekelijkse advertentie van uw supermarkt te bekijken. De meeste winkels hebben elke week speciale aanbiedingen waarmee u veel geld kunt besparen.

GERELATEERDDollarwinkels — Zijn ze de korting waard?

Veel advertenties zijn te vinden op de website van uw winkel en u kunt ook gedrukte versies vinden bij de ingangen van de meeste winkels. Controleer wat de beste deals zijn voor de komende week voordat u uw boodschappenlijst maakt en gebruik die informatie om uw maaltijden te plannen. Als er bijvoorbeeld kalkoengehakt in de aanbieding is, plan dan om minstens 2-3 maaltijden te maken die het gebruiken in plaats van duurdere alternatieven.

Extreme coupons: leer hoe u een slimme shopper kunt zijn en geld kunt besparen… één coupon tegelijk

Leer alles wat u moet weten over couponing.

Amazon

$16,00
 

Winkelen op een lege maag

Grondafbeelding/Shutterstock.com

De eerste regel van boodschappen doen? Winkel nooit op een lege maag. Of je nu een krap budget hebt of niet, dit zal grote schade aanrichten aan je reis. In plaats van je te concentreren op wat je nodig hebt en de maaltijden die je voor de week hebt gepland, ben je gefocust op wat goed klinkt nu. En ja, uiteindelijk koop je impulsief meer snacks dan je in één keer zou kunnen opeten.

We hebben niet altijd controle over wanneer we boodschappen doen, maar probeer uw uitstapjes kort na een maaltijd te plannen. Als u bijvoorbeeld na het werk maar voor het avondeten moet winkelen, zorg er dan voor dat u een snack neemt voordat u naar de winkel gaat.

ONE Protein Bars, Verjaardagstaart

Lekkere eiwitrepen om je tijdens je shoppingtrip van brandstof te voorzien.

Amazon

$ 23,97
$ 29,99 Bespaar 20%

Altijd in bulk kopen

James Mattil/Shutterstock.com

Hoewel groot inkopen een geweldige manier kan zijn om geld te besparen, vooral voor grote gezinnen, is het niet automatisch goedkoper dan een alternatief. Zorg ervoor dat u alles opgebruikt voordat het vervalt voordat u bulk koopt. Dit is meestal een veilige gok voor niet-bederfelijke waren, maar misschien wilt u twee keer nadenken over het inladen van fruit of groenten die mogelijk bederven voordat uw huis de kans heeft om alles op te eten.

GERELATEERDBespaart inkopen in bulk echt geld?

U moet ook altijd de eenheidsprijzen vergelijken voordat u ervan uitgaat dat inkopen in bulk goedkoper is. Supermarkten zijn in de loop der jaren sneaker geworden in het verhogen van de kosten van voedsel zonder achterdochtig te zijn. Als twee artikelen per ounce of per eenheid ongeveer hetzelfde kosten en u niet zeker weet of u de bulkgrootte nodig heeft, kies dan voor de kleinere optie.

OUSHINAN 36PCS 8OZ plastic potten met schroefdeksels

Voor het opslaan van bulkartikelen.

Amazon

$ 21,99
$ 28,98 Bespaar 24%

Items van winkelmerken overslaan

Ground Picture/Shutterstock.com

We gaan niet doen alsof alle winkels -merkartikelen smaken hetzelfde als merkartikelen. Soms is uw vertrouwde merkproduct de juiste keuze. Veel artikelen van het huismerk zijn echter precies (of bijna precies) hetzelfde als hun concurrenten van het merknaam.

Als u een bepaald artikel vaak koopt en de versie van het winkelmerk aanzienlijk goedkoper is, probeer het dan een week uit om te zien of het de geldbesparende voordelen waard is. U kunt zelfs ingrediënten op de achterkant vergelijken om te zien hoe vergelijkbaar beide producten zijn. Als u dit elke week voor meerdere items doet, kunt u echt besparen.

DAREKUKU 3-pack herbruikbaar Boodschappentassen

Herbruikbare boodschappentassen om geld te besparen en het milieu te helpen.

Amazon

$ 25,99
$ 29,99 Bespaar 13%

Uitzicht op diepvriesproducten

Gorodenkoff/Shutterstock.com

Er bestaat een algemene misvatting dat diepvriesproducten automatisch ongezond zijn. Hoewel sommige diepvriesmaaltijden veel natrium bevatten, is er geen reden om de bevroren gang te vermijden. U kunt zelfs veel geld besparen op fruit, groenten en vlees zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De meeste diepvriesproducten zijn zo vers mogelijk verpakt, wat betekent dat u fruit, groenten en vlees dat net zo lekker smaakt als het verse spul. U kunt wat textuurproblemen tegenkomen, afhankelijk van wat u koopt en hoe u het wilt gebruiken, maar de besparingen zijn deze kleine ongemakken vaak waard. Diepvriesproducten gaan ook veel langer mee dan verse opties, dus je gooit minder snel iets weg.

Snel naar de tafel diepvrieskookboek: diepvriesvriendelijke recepten en snelkoppelingen voor diepvriesproducten

Dit boek bevat geweldige tips voor het koken met diepvriesproducten.

Amazon

$ 11,31
 

Winkelbeloningen niet gebruiken

AS photo family/Shutterstock.com

Veel winkels hebben hun eigen beloningsprogramma's die u punten of geld teruggeven na elke aankoop. U moet een account aanmaken om uw beloningen bij te houden, maar u hoeft niets te betalen of een winkelcreditcard te kopen.

Vraag de volgende keer uw lokale supermarkten naar hun beloningsprogramma's tijd dat u winkelt. Nadat u zich heeft aangemeld, hoeft u alleen maar uw beloningsnummer in te voeren of de streepjescode in de app van de winkel te scannen om punten te krijgen die u kunt inwisselen voor toekomstige aankopen.

YOUOWO Lanyard Black Retractable Badge Reel

Gemakkelijke toegang tot uw winkelbonuskaart.

Amazon

$ 6,99
 

U wilt uw boodschappenreis niet duurder maken dan nodig is. Vermijd deze veelvoorkomende fouten in de supermarkt en begin met het verlagen van uw voedselrekening.