CHSE Odisha Class 12e resultaat datum en tijd bevestigd

0
49

Uitslag Odisha CHSE Klasse 12 2023: De Council of Higher Secondary Education (CHSE) maakt de uitslag van Klasse 12 op 31 mei om 11.00 uur bekend. Eenmaal vrijgegeven, kunnen studenten hun scores controleren op de officiële websites – orissaresults.nic.in of chseodisha.nic.in.

Meer details over de CHSE Odisha Class 12 Science and Commerce resultaten worden vandaag om 17.00 uur aangekondigd.

Maandag lieten CHSE Odisha-functionarissen weten dat de uitslag op 31 mei bekend zal worden gemaakt. “We konden vandaag niet alle formaliteiten afronden . Deze worden morgen afgerond en we zullen de resultaten van Commerce and Science uiterlijk op 31 mei positief publiceren, zoals eerder gemeld. Heb alsjeblieft nog een paar uur of op zijn best een dag geduld met ons,” zei de functionaris.

BSE Odisha 10e resultaat 2023 | Wanneer en waar de score te controleren

Deze keer werden de CHSE Odisha Class 12-examens afgenomen in de maand maart. De examens voor de Commerce-stream begonnen op 2 maart en eindigden op 4 april en voor de Arts-stream begon het examen op 2 maart en eindigde op 5 april, terwijl voor de Science-stream het examen begon op 1 maart en eindigde op 4 april.< /p>

In 2022 waren er meer dan 3.21.508 studenten verschenen voor de streams Arts, Science, Commerce en Vocational, en het slagingspercentage voor de stream Science, Commerce en Arts stream werd geregistreerd op 94,12 procent, 89,2 procent en 82,10 procent respectievelijk. Het jaar daarvoor werden examens afgelast vanwege een toename van het aantal Covid-gevallen in de staat.

Lees ook

NEET UG 2023: MBBS-toelatingscriteria en limieten voor top Maharashtra me…

AP EAMCET/EAPCET 2023 resultaatdatum aangekondigd

Hoe JEE Main 2023 toppers zich voorbereiden op Advanced examen

JAC 12th Arts, Commerce Resultaat 2023 verklaard: Websites om Jharkhand te controleren…

Ondertussen had het bestuur onlangs klasse 10-resultaten aangekondigd. Het slagingspercentage voor klasse 10 van dit jaar bedroeg 96,19 procent. In totaal verschenen 5.21.444 studenten voor de Odisha Board-examens, waarvan 512460 geslaagd zijn voor het examen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd