6 arbeiders dood geëlektrocuteerd in Jharkhand

0
48

Zes arbeiders zijn maandag geëlektrocuteerd tijdens het opzetten van een paal nabij spoorlijnen in Jharkhand.

Het incident vond plaats rond 11.20 uur toen twee arbeiders de gecementeerde paal vasthielden met behulp van een lang touw van het ene uiteinde en vier andere van het andere. De paal kwam in contact met draad van 25.000 kilovolt, waardoor ze alle zes ter plaatse om het leven kwamen, zeiden functionarissen ter plaatse.

De overledenen zijn geïdentificeerd als Govind Singh, Ramdev Singh Palamu, Sanjay Bhuyia, Dinesh Bhuyia, Suresh Mistri en Dhaneshwar Manjhi. Alle arbeiders vallen in de leeftijdsgroep van 28 tot 35 jaar, behalve iemand die 45 jaar oud was.

Bagmara Circle Officer Kamal Kishore Singh zei: “Nadat we rond het middaguur de informatie hadden gekregen, haastten we ons naar de plek. We ontdekten dat zes mensen dood waren. Ze werden geëlektrocuteerd tijdens het opzetten van een paal. De lichamen zijn naar post-mortem gestuurd. Op het eerste gezicht lijkt het een daad van onzorgvuldigheid, aangezien de elektriciteit niet was afgesloten in het gebied waar ze aan het werk waren. We onderzoeken de zaak.”

Ramkanali Outpost Sub-inspecteur V K Chetan zei: “De familieleden van de overledene zijn op de hoogte gebracht. Ze behoren allemaal tot het gebied Palamu en Latehar. Het gerechtelijk onderzoek is afgerond, maar de post-mortem wordt dinsdag afgerond.”

Lees ook

Chhattisgarh-functionaris zei dat hij Rs 53.000 moest betalen nadat hij het reservoir had leeggemaakt aan r. ..

Alle instrumenten nodig voor politiek in India gecontroleerd door BJP, RSS: Rahu…

Worstelaars' protest: het verhaal tot nu toe

Ad hoc toevoegingen te gaan, kantoren die leeg raken van het oude parlementscomplex: off…

Dhanbad Divisional Railway Manager KK Sinha zei: “Tien arbeiders waren bezig met het opzetten van de paal, van wie er zes stierven. Het incident vond plaats tussen Nichitpur en Tetulmari. Er zullen vier verschillende onderzoeken zijn en daarna zullen we tot een conclusie komen.

© The Indian Express (P) Ltd