Home Dutch Nooddocumentaire, waarin ontwikkeling wordt getoond: BJP gaat UP-outreach een kickstart geven ter gelegenheid van 9 jaar Modi-govt

Nooddocumentaire, waarin ontwikkeling wordt getoond: BJP gaat UP-outreach een kickstart geven ter gelegenheid van 9 jaar Modi-govt

0

Om deoppositie, met name van het congres, te weerleggen dat de regering van Narendra Modi “autocratisch en antidemocratisch” heeft gehandeld, zal de Uttar Pradesh BJP campagne voeren om jonge kiezers “op de hoogte van de noodsituatie”, uitgeroepen door de regering van Indira Gandhi op 25 juni 1975. Op 25 juni, ter gelegenheid van haar verjaardag, zal de BJP programma's houden in elk Lok Sabha-kiesdistrict van de staat waar een documentaire over de noodsituatie zal worden vertoond.

“Het speciale programma op 25 juni wordt georganiseerd voor de mensen die na de Noodsituatie zijn geboren. Ze weten niet hoe de natie heeft geleden tijdens de noodsituatie, die door het congres is opgelegd. Jongeren zullen worden verteld hoe het congres de democratie heeft vernietigd door de noodtoestand af te kondigen. De intellectuele klasse van de samenleving, die de opiniemakers zijn, zal ook worden uitgenodigd op deze evenementen”, zei een senior BJP-leider, eraan toevoegend dat jonge kiezers op de hoogte moeten zijn van de noodsituatie, zodat ze een “vergelijking kunnen maken tussen het Congres en de BJP-regel. ”.

“In het verleden feliciteerde de BJP Loktantra Senanis die tijdens de noodtoestand op 25 juni gevangen zat als politieke gevangenen. Deze keer zal de nadruk liggen op het bewustzijn van jonge kiezers”, aldus de partijfunctionaris.

evenement zal deel uitmaken van het maandlange Mahasampark Abhiyan van de UP BJP, dat op 30 mei begint ter gelegenheid van negen jaar Modi-regering. De partij heeft ook in andere delen van het land soortgelijke acties gepland. Op maandag, aan de vooravond van de lancering van Mahasampark Abhiyan, zullen minister-president Yogi Adityanath en vakbondsminister voor Huisvesting en Stedelijke Zaken Hardeep Singh Puri de media in Lucknow toespreken over de “verwezenlijkingen van negen jaar Modi-regering”.

Lees ook | SP krijgt organisatorische make-over om BJP-uitdaging frontaal aan te gaan

Tijdens de campagne van een maand zal de BJP een ander programma uitvoeren – “Vikastearth Ka Avalokan” – waarin de partij ontwikkelingsprojectlocaties, ook wel “teerth” of bedevaart genoemd, zal laten zien. Als onderdeel van het programma zullen BJP-leiders en -werkers mensen en mediamensen meenemen naar de locaties van grote projecten die zijn ontwikkeld door de centrale of de deelstaatregering. Lokale parlementsleden, MLA's en partijleiders van de lokale districtseenheid zullen ook de locaties bezoeken. Ook zal de partij in elk van de 80 Lok Sabha-kiesdistricten van de staat een lijst opstellen van 250 lokale prominente families, waaronder Padma-winnaars, sporters, acteurs, doktoren, voormalige rechters en martelaren. Hogere partijleiders zullen dan de huizen van deze “prominente families” bezoeken en hun steun zoeken voor de BJP.

Ook organiseert de partij ontmoetingen met handelaren. “Hoewel in het verleden alleen prominente handelaren en zakenlieden werden uitgenodigd om hun steun te zoeken, zal deze keer de focus liggen op kleine handelaars zoals kruidenierswinkels, schoenenwinkels, kledingverkopers, enz. Het aantal van dergelijke kleine handelaren is groter en hun bereik onder de kiezers uit de middenklasse groot. Tijdens de vergaderingen zullen we benadrukken wat de BJP-regering heeft gedaan voor hun welzijn en economische vooruitgang”, zei een andere BJP-leider.

Lees ook

Na 4 uur praten, Gehlot-Pilot 'vredesovereenkomst' meer een stukje bij beetje; over naar…

Met havans en tempelruns, het 'zachte Hindutva'-antwoord van SP op de BJP-uitdaging…

Chandrababu Naidu neemt een pauze van het verleden en neemt freebies-route voor 2024…

Waarom geweld in Manipur een gevaarlijk precedent is en Centrum nu moet handelen Lees ook | Toen Charan Singh weigerde de geboortedag van Savarkar te vieren: 'Misschien is hij een van de grootste, maar…'

Tijdens de campagne van een maand om de kiezers te bereiken, zal de BJP ook 14 andere soorten programma's organiseren in de kiesdistricten Lok Sabha en Assembly. De partij zal ook bijeenkomsten organiseren in alle Lok Sabha-kiesdistricten.