Mumbai vertrouwelijk: overdrachtsgeheim

0
49

Overplaatsingen door de politie binnen de stad Mumbai zijn dit jaar een hush-hush-affaire geweest, zo melden kenners. Om verzoeken te vermijden om bepaalde agenten op bepaalde posten te plaatsen, werden de overplaatsingen gedaan vanuit het kantoor van de politiecommissaris en werden de laptops waarop de lijsten werden samengesteld na het dagelijkse werk in de cabine zelf bewaard en mochten ze niet worden meegenomen om orde op zaken te stellen. om maximale geheimhouding te bewaren.

Afwezigheid opgemerkt

Een voormalige CM van het congres en een van de meest charismatische leiders uit de politiek actieve familie koos ervoor om niet aanwezig te zijn bij de bruiloft van de zoon van een senior partijleider, die toevallig uit dezelfde wijk komen. Terwijl het hele Maharashtra-congres aanwezig was, deed de afwezigheid van de familie de tongen de ronde doen, aangezien dezelfde familie een paar dagen geleden aanwezig was bij de bruiloft van de zoon van een BJP MLA.

Lees ook

Vertrouwelijk Mumbai: de persoon in het noorden

Mumbai Confidential: Tweede innings

Mumbai vertrouwelijk: lokaal gaan

Mumbai vertrouwelijk: Lot's in a name

Nieuwe post wacht

Een bureaucraat uit het middenkader die bekend staat om zijn vaak controversiële en no-nonsense manier van functioneren, werd onlangs overgeplaatst naar een nieuwe functie na maandenlang wachten. Zijn afdeling is bij een van de meest ervaren en ambitieuze ministers in de huidige regering en twee weken na zijn overplaatsing heeft hij de leiding niet overgenomen.

© The Indian Express (P) Ltd