Mumbai Confidential: Överföringssekretess

0
59

Polisförflyttningar inom Mumbai City har varit en hysch-hysch-affär i år, enligt folk som känner till. För att undvika förfrågningar om att placera särskilda tjänstemän på vissa tjänster gjordes förflyttningarna från polischefens kansli och de bärbara datorer på vilka listorna sammanställts förvarades i själva stugan efter dagens arbete och fick inte tas ut i ordning för att upprätthålla maximal sekretess.

Frånvaro uppmärksammad

En före detta kongresschef och en av de mest karismatiska ledarnas politiskt aktiva familjer valde att inte delta i bröllopet för en senior partiledares son, vilket händer att vara från samma distrikt. Medan hela Maharashtra-kongressen deltog, fick familjens frånvaro tungorna att vifta eftersom samma familj deltog i bröllopet för en BJP MLA:s son för några dagar sedan.

Läs även

Mumbai konfidentiellt: Surprise Visit

Mumbai konfidentiellt: Blir lokal

Mumbai Confidential: Lot's in a name

Mumbai konfidentiellt: Permanent adress

Nytt inlägg väntar

En byråkrat på mellannivå känd för sin ofta kontroversiella och nonsens stilfunktion flyttades nyligen till en ny post efter att ha hållits i väntan på månader. Hans avdelning är hos en av de mest erfarna såväl som ambitiösa ministrarna i den nuvarande regeringen och två veckor efter att ha överförts har han inte tagit ledningen.

© The Indian Express (P) Ltd