Home Norsk Mumbai Confidential: Overføringshemmelighet

Mumbai Confidential: Overføringshemmelighet

0

Politioverføringer i Mumbai City har vært en hysj-hysj-affære i år, ifølge folk som kjenner til. For å unngå forespørsler om utplassering av bestemte tjenestemenn på enkelte stillinger, ble overføringene gjort fra politimesterens kontor og de bærbare datamaskinene som listene ble satt sammen på ble oppbevart i selve hytta etter dagens arbeid og ikke tillatt å tas ut i orden. for å opprettholde maksimal hemmelighold.

Fravær lagt merke til

En tidligere kongress-CM og en av de mest karismatiske ledernes politisk aktive familier valgte å ikke delta i bryllupet til en seniorpartileders sønn, som skjer å være fra samme distrikt. Mens hele Maharashtra-kongressen var til stede, fikk familiens fravær tungene til å logre ettersom den samme familien var til stede i bryllupet til en BJP MLAs sønn for noen dager siden.

Les også

Mumbai konfidensielt: Surprise Visit

Mumbai konfidensielt: blir lokal

Mumbai Confidential: Lot's in a name

Mumbai konfidensielt: Permanent adresse

Nytt innlegg venter

En byråkrat på mellomnivå kjent for sin ofte kontroversielle og useriøse stilfunksjon ble nylig overført til en ny stilling etter å ha blitt holdt i vente på måneder. Avdelingen hans er hos en av de mest erfarne og ambisiøse ministrene i den nåværende regjeringen, og to uker etter at han ble overført, har han ikke tatt ansvar.

© The Indian Express (P) Ltd