LEGO Mars Rover och Helikopter är redo att utforska ditt hem

0
52
LEGO

LEGO har släppt sin andel av NASA-inspirerade set genom åren, men den helt nya LEGO Technic Mars Rover Perseverance and Ingenuity Helicopter kan vara dess bästa konstruktion hittills. Med 360-graders styrning, utforskningsarmar och en medföljande app för förstärkt verklighet är den redo att utforska ditt hem.

Det nya LEGO Mars Rover-setet är avsett för barn över 10 år. 1 132 tegelstenar, är över 9 tum hög och är nästan 13 tum lång. Du kommer långsamt att montera NASAs Rover bit för bit, inklusive den berömda Ingenuity Helipcoter som hjälpte till att planera resvägar samtidigt som du utforskade den röda planeten från Mars.

Växla visning i full storlek Avsluta helskärm. Se i helskärm #1 av 3Föregående bild
LEGONext Slide Föregående bild
LEGONnästa bild Föregående bild
LEGONext Slide

Det bästa med denna unika byggnad med rymdtema är alla rörliga delar. Som vanligt gjorde LEGO mycket ansträngningar för att se till att det var roligt och interaktivt och lade till ett fullständigt 360-graders styrsystem för alla sex hjulen, för att inte tala om en svängarm för provsamlingar.

Alla sex hjulen har artikulerande fjädring, perfekt för körning över ojämn terräng på Mars eller på din vardagsrumssoffa. Här är vad designern Luke Cragin hade att säga om uppsättningen:

“Att arbeta med den här modellen har varit både utmanande och spännande. Jag har alltid känt mig passionerad för rymden, och designprocessen lät mig utforska mitt intresse när jag återskapade den otroliga ingenjörskonst som utvecklats av pionjärteamet på NASA. Vi hoppas att modellens egenskaper och funktioner kommer att bidra till att introducera unga rymdälskare till ingenjörsvärlden och uppmuntra dem att nå stjärnorna i framtiden.”

RELATERADEDe 10 dyraste LEGO-seten

Förutom det uppenbara roliga med att montera Rover och Chopper , LEGO’s “Technic AR” app för iPhone eller Android kommer att ge fans eller barn ett spännande nytt sätt att interagera med setet. Ännu viktigare är att appen innehåller utbildningsinnehåll om NASAs Mars-uppdrag för att uppmuntra barn att lära sig mer om teknik och rymd.

Det nya LEGO NASA Mars Rover-setet är tillgängligt från och med 1 augusti för 99 USD från länk nedan. Sedan kan de som förbeställer före den 3 juni få lekplatsen LEGO Pirate Ship gratis så länge lagret räcker.

LEGO Technic Mars Rover

Lär dig om NASA:s uppdrag till Mars med det helt nya LEGO Mars Rover-setet. Hämta din för 99,99 USD.

Handla