LEGO Mars Rover en helikopter zijn klaar om je huis te verkennen

0
49
LEGO

LEGO heeft in de loop der jaren een groot aantal door NASA geïnspireerde sets uitgebracht, maar de geheel nieuwe LEGO Technic Mars Rover Volharding en Ingenuity-helikopter is misschien wel de beste versie tot nu toe. Met 360 graden besturing, verkenningsarmen en een bijbehorende augmented reality-app is hij klaar om je huis te verkennen.

De nieuwe LEGO Mars Rover set is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar en wordt compleet geleverd met 1.132 stenen, is meer dan 9 centimeter lang en bijna 13 centimeter lang. Je kunt de Rover van NASA langzaam stukje bij beetje in elkaar zetten, inclusief de beroemde Ingenuity Helipcoter die hielp bij het plannen van reisroutes tijdens het verkennen van de rode Mars-planeet.

Weergave op volledige grootte in-/uitschakelenVolledig scherm sluitenBekijken op volledig scherm #1 van 3Vorige dia
LEGOVolgende dia Vorige dia
LEGOVolgende dia Vorige dia
LEGOVolgende dia

Het beste van deze unieke build met ruimtethema zijn alle bewegende delen. Zoals gewoonlijk deed LEGO er alles aan om ervoor te zorgen dat het leuk en interactief was en voegde het een volledig 360-graden stuursysteem toe voor alle zes de wielen, om nog maar te zwijgen van een zwenkarm voor monsterverzamelingen.

Alle zes de wielen hebben een knikvering, perfect om over oneffen terrein op Mars of op de bank in de woonkamer te rijden. Dit is wat ontwerper Luke Cragin te zeggen had over de set:

“Het werken aan dit model was zowel uitdagend als opwindend. Ik heb altijd een passie gehad voor de ruimte, en tijdens het ontwerpproces kon ik mijn interesse ontdekken terwijl ik de ongelooflijke techniek herschepte die was ontwikkeld door het baanbrekende team van NASA. We hopen dat de kenmerken en functies van het model jonge ruimteliefhebbers zullen helpen kennis te maken met de wereld van techniek en hen zullen aanmoedigen om in de toekomst naar de sterren te reiken.

GERELATEERDDe 10 duurste LEGO-sets

Afgezien van het overduidelijke plezier van het in elkaar zetten van de Rover en de Chopper , LEGO’s “Technic AR” app voor iPhone of Android biedt fans of kinderen een spannende nieuwe manier om met de set om te gaan. Wat nog belangrijker is, de app bevat educatieve inhoud over de Mars-missie van NASA om kinderen aan te moedigen meer te leren over techniek en ruimtevaart.

De nieuwe LEGO NASA Mars Rover-set is vanaf 1 augustus verkrijgbaar voor $ 99 vanaf de onderstaande link. Vervolgens kunnen degenen die voor 3 juni reserveren de LEGO Pirate Ship-speeltuin gratis krijgen zolang de voorraad strekt.

LEGO Technic Mars Rover

Leer meer over NASA's missie naar Mars met de geheel nieuwe LEGO Mars Rover-set. Grijp de jouwe voor $ 99,99.

Winkel