Horoskop i dag, 29. mai 2023: Sjekk astrologisk spådom for kreft, Skytten, Steinbukken, Væren og andre tegn

0
45

Tvillingene, dette er et ideelt øyeblikk for å kaste deg ut i nye saker med et totalt engasjement. Vekten, på et materielt nivå snakker horoskopet ditt om behovet for å administrere innenlandske utgifter mye bedre enn tidligere, men det virkelige budskapet er psykologisk.

VÆREN (21. mars – apr. 20)

Nylige emosjonelle slingringer vil garantert kaste en liten skygge over dine økonomiske forhold i noen dager, men kan inspirere deg til stadig større prestasjonshøyder. Se på dette som en god ting, for hvis sakene dine holdes utenfor offentlig gransking, vil du stå fritt til å administrere dem som du synes passer.

TYREN (apr. 21 – 21. mai)

Forholdet ditt bør gå gjennom en relativt livlig oppdatering, og dine forhåpninger vil bli oppfylt så lenge du følger visse grunnregler; det er helt nødvendig å sympatisere med andre’ vanskeligheter og å gjøre ditt beste for å hjelpe dem å nå sine mål.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Dette er et ideelt øyeblikk for å kaste deg ut i nye saker med en total forpliktelse, ikke bare for å oppfylle alle dine forpliktelser, men for å fullføre dem så godt du kan. Med litt ekstra ettertanke kan du til og med overvinne en stor langsiktig hindring i løpet av noen dager’ tid.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Forrige ukes konflikter og belastninger burde nå roet seg. Det virker sikkert at årsakene til enhver friksjon ligger i fortiden, så personlige problemer kan nå løses mye mer effektivt enn en gang så ut til å være mulig. Du kan nå møte fremtiden med selvtillit.

LEO (24. juli – 23. august)

Nære følgesvenner kan forvente at du fortsetter å gi dem støtte og hjelp, men du kan faktisk gjøre dem en god tur hvis du trosser deres håp og insisterer på at de begynner å gjøre visse ting for seg selv. Dessuten, hvis du føler deg fanget i fortiden, er det et lys i enden av tunnelen.

JYMOMEN (24. august – 23. september)

Det er et fantastisk øyeblikk for endelig å la andre få vite hvordan du har det. Det er en interessant kobling mellom emosjonelle og intellektuelle områder av diagrammet ditt som vil gi ordene dine en tiltalende emosjonell intensitet. Når din naturlige perfeksjonisme kommer frem, er alt du kan gjøre ditt beste!

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Annonse

På et materielt nivå snakker horoskopet ditt om behovet for å administrere innenlandske utgifter mye bedre enn tidligere, men det virkelige budskapet er psykologisk. Du bør tillate deg selv å bli undervurdert og ikke lenger tatt for gitt. Det er på tide at du får din del av respekt.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Månen setter deg i en veldig sterk posisjon, noe som burde være en moral-booster for deg. Det indikerer at følelsene dine kan være litt mer ustø enn vanlig, men det burde være noe du er mer enn fornøyd med å leve med. Det kan være en kostnad, men en du har råd til.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)

Du kan markedsføre profesjonelle og verdslige ambisjoner nådeløst i dag. Du har en sjanse til å få ansvar, autoritet og prestisje, noe som ikke skal ignoreres lett. Men ikke forestill deg at å gjøre det beste for deg selv betyr å gjøre andre nedtrykte. Det gjør det ikke!

STINBOKK (23. desember – 20. januar)

Annonse

Romantisk har du all grunn til å holde deg for deg selv, men i andre henseender ser det ut som om samarbeid er nødvendig. Selv på jobben vil det være en sosial dimensjon som snart vil være umulig å ignorere. Budskapet må være at samarbeid er den eneste veien videre.

LES OGSÅ | Hun, embetsmannen

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Livet skal fortsatt være relativt hemmelighetsfullt. Akkurat hvorfor du er motvillig til å innrømme følelsene dine er din sak, men du kan stole på en økning i selvtilliten din, med gode konsekvenser hele veien, innen få dager. Du burde føle deg bedre når nyheter fra fortiden har kommet.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Du kan være på farten igjen, selv om det bare er i fantasien. I den ideelle verden vil du reise til fremmede deler. Hvis du står fast der du er, prøv å introdusere et notat av noe fjernt eller eventyrlig. Det kan være noe svært attraktivt med folk fra kulturer som er veldig forskjellige fra din egen.

Les også

Numerologiske spådommer – 29. mai til 4. juni 2023

Horoskop i dag, 29. april 2022: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn — c…

Ukehoroskop, 29. mai 2022 – 4. juni 2022: Vekten, Væren, Fiskene og o…

Numerology Spådommer – 22. til 28. mai 2023

📣 For flere livsstilsnyheter, følg oss på Instagram | Twitter | Facebook og ikke gå glipp av de siste oppdateringene!