Hoe u uw terras klaarmaakt voor de zomer volgens een expert

0
50
Ruth Peterkin/Shutterstock.com

De zomer staat voor de deur en dat betekent veel meer tijd buiten doorbrengen. Een van de beste manieren om van het warmere weer te genieten, is door tijd op uw terras door te brengen. Of je nu aan het grillen bent, een familiemaaltijd hebt of gewoon een glas zoete thee drinkt terwijl je naar de zonsondergang kijkt, er is niets zo ontspannend als loungen op een terras in de achtertuin tijdens de zomermaanden.

< p>Maar als je sinds afgelopen zomer niet veel tijd buiten hebt doorgebracht en je terras een strenge herfst en winter heeft doorgemaakt, heb je misschien wat werk te doen om het klaar te maken voor het seizoen.

< p>Gelukkig kwamen we in contact met John Fowler, CEO van Outlive, om zijn deskundig advies te krijgen over hoe iedereen zijn deck moet klaarmaken voor gebruik deze zomer.

Inhoudsopgave

Voer een eerste inspectie uit
Zorg ervoor dat het veilig is
Houd ongedierte buiten de deur
Houd het verlicht

Voer een eerste inspectie uit

GERELATEERDKun je een Swiffer gebruiken om je deck schoon te maken?

De gemakkelijkste manier om te zien in wat voor vorm uw terras is, is door gewoon rond te lopen en te controleren op enkele veelvoorkomende veiligheidsproblemen. Dat begint volgens Fowler met het controleren op rot of kromgetrokken hout.

Een houten terras is vatbaar voor deze problemen, vooral als u in een gebied met veel vocht woont. Heb je een bijzonder regenachtig herfstseizoen of een besneeuwde winter? De kans is groot dat uw hout er de dupe van is geworden.

Fowler stelt voor het hout te controleren door het met een schroevendraaier te prikken in gebieden die gevoelig zijn voor vocht. Als het zacht en sponzig aanvoelt of begint af te brokkelen, kan het onder de oppervlakte verrot zijn. Verrotte planken moeten onmiddellijk worden vervangen, omdat de rot zich snel kan verspreiden naar andere planken en kan leiden tot structurele schade en veiligheidsproblemen.

Als je eenmaal rotte of kromgetrokken planken hebt vervangen, stelt Fowler voor om een ​​laag bescherming door het hout te sealen en te verven.

Storm System Protector

Bescherm uw terras tegen zon en vocht door het goed af te dichten.

Amazon

$ 29,99
 

Zorg ervoor dat het veilig is

xshot/Shutterstock.com

GERELATEERDDe beste 20V-accuboormachines voor uw gereedschapskist

Nadat u de houten vloer van uw terras hebt bekeken, raadt Fowler aan om de ledgerboards, balken en balken te inspecteren.

Deze componenten helpen om uw terras veilig aan het huis te bevestigen, en regelmatige slijtage kan splijten of rotten veroorzaken. Dit soort problemen kan snel leiden tot structurele compromissen.

Als u niet zeker weet hoe u uw grootboekplanken, balken of balken moet repareren of vervangen, kunt u het beste contact opnemen met een professional om er zeker van te zijn dat je kaartspel voldoet aan de code.

Controleer bovendien op losse schroeven en spijkers in de terrasplanken en balken. Als je ziet dat er spijkers uit komen of schroeven die wat strakker zouden moeten zitten, los het probleem dan meteen op. Het lijkt misschien een klein probleem, maar het kan een ramp worden als dingen te los komen te zitten en uw deck bezwijkt door te veel gewicht.

Controleer ten slotte uw relingen. Een veilige dekvloer heeft geen zin als iemand tegen de reling leunt en valt omdat deze onstabiel is. Controleer op splijten, roest of barsten en vervang beschadigde of gecorrodeerde stukken door nieuwe.

BLACK+DECKER 12V MAX draadloze boor/schroevendraaier

Draai die schroeven vast!

Amazon

$ 35,86
$ 39,99 Bespaar 10%

Houd ongedierte buiten de deur

Als er een nadeel is aan de zomer, is het dat het warme weer de neiging heeft om veel ongedierte aan te trekken, waaronder insecten die uw terras kunnen beschadigen – vooral termieten.

Tekenen van termietschade zijn hout dat hol klinkt als je erop tikt, knikkende planken en zelfs kleine gaatjes of de aanwezigheid van zaagsel op je terras. Als u een van deze indicatoren ziet, moet u mogelijk enkele van uw terrasplanken vervangen.

Om uw terras te beschermen tegen ongedierte, raadt Fowler aan om een ​​afdichtmiddel te gebruiken om het te beschermen tegen vocht, omdat dat de neiging heeft insecten. Hij stelt ook voor om brandhout en andere houten materialen uit de buurt van het dek te houden, zodat ongedierte er in de eerste plaats niet door wordt aangetrokken.

Stormann 4ft brandhoutblokkenrek

Bewaar die logboeken opgesloten om ongedierte te voorkomen.

Amazon

$ 49,99
$ 95,99 Bespaar 48%

Keep It Lit

< img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Irina Mos/Shutterstock.com

Het hebben van een wereldbol of twinkelende lichtjes rond je terras is een geweldige manier om er een warme sfeer aan toe te voegen. Maar deklichten zijn niet alleen voor esthetiek. Het hebben van voldoende verlichting zal u en uw familie en vrienden ook beschermen, vooral als u van plan bent om deze zomer laat op de avond festiviteiten te houden.

GERELATEERDVerfraai uw veranda, terras of balkon met deze 8 plantenbakken

Om een ​​uitnodigende sfeer te creëren en uw terras veiliger te maken, stelt Fowler voor om verlichtingsarmaturen met dimmers te gebruiken om de omgeving volledig te beheersen. U wilt geen onaangenaam felle verlichting wanneer u een ongedwongen avondbijeenkomst organiseert.

Overweeg ook om bewegingssensorlampen toe te voegen voor zowel veiligheid als gemak. Ze zullen een grote hulp zijn als je de hond 's nachts uitlaat en je niet in het donker wilt zijn, en ze waarschuwen je voor onverwachte bewegingen buiten, dus je kunt jezelf en je gezin beschermen als dat nodig is.

Hang wat lichtslingers op

Lampat lichtslingers , 25Ft G40 Globe String Lights met Bulbs-UL Listd for Indoor/Outdoor Commercial Decor

Deze lichten maken het gemakkelijk om uw zitplaats te vinden en voegen wat sfeer toe aan uw achtertuin.

Amazon

$13.99
$16.95 Bespaar 17%< /p>

Je terras klaarmaken voor de zomer hoeft niet moeilijk te zijn. Als u nu aan de slag gaat met een grondige inspectie, kunt u eventuele problemen snel aanpakken en verhelpen voordat het zomerseizoen officieel van start gaat.

Maak onderhoud aan het dek een vast onderdeel van uw lente routine. Als u dit doet, gaat uw deck langer mee en blijft het jarenlang veilig en in topconditie.