Home Svenska Det nya HyperX Cloud III-headsetet fungerar med alla dina enheter

Det nya HyperX Cloud III-headsetet fungerar med alla dina enheter

0
HyperX

HyperX säljer några av de bästa spelheadseten som finns, med alternativ för nästan alla budgetar . Efter lanseringen av nya spelmöss har företaget avslöjat det funktionsspäckade HyperX Cloud III-headsetet.

HyperX’s Cloud III-headset kommer med ett antal förbättringar jämfört med sin föregångare, Cloud II. Det finns 53 mm, specialinställda vinklade drivrutiner och stöd för DTS Headphone:X 1, samt en 10 mm mikrofon med brusreducering och ett popfilter i metallnät som håller störningar borta.

HyperX Cloud III

HyperX Cloud III har precis släppts , och priset på 99 USD skapar en balans mellan premiumfunktioner och prisvärdhet.

Handla

För maximal komfort får vi kuddar av memory foam och vaddering i pannbandet. De tillgängliga anslutningsalternativen inkluderar ett 3,5 mm hörlursuttag, en USB-A-port eller en USB-C-port. För det sistnämnda finns det en slimmad adapter som låter dig använda både USB-A och USB-C beroende på portarna i din PC. Hörlurarna är inte bara kompatibla med din PC, utan också med flera konsoler, inklusive PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One och Nintendo Switch. Den fungerar även med Android-enheter.

HyperX Cloud III är nu tillgänglig för $99, så se till att skaffa din nu.

LÄS NÄSTA

  • &rsaquo ; Det bästa DDR4 RAM-minnet 2023
  • › System76 Gazelle (gaze18) Recension: A Portable Linux Powerhouse
  • › 10 Google Translate-funktioner du bör använda
  • › Hur det är att använda en bärbar speldator som din ENDA speldator
  • › Kan ChatGPT skriva uppsatser: Är det en bra idé att använda AI för att skriva uppsatser?
  • › Hur länge håller SD-kort?