Delhi Confidential: de selfiesessie van Varun Gandhi bij de inauguratie van het Parlement

0
49

Verschillende parlementsleden maakten tijdens de inauguratieceremonie foto's en video's van de nieuwe Lok Sabha-kamer. Sommigen klikten ook op selfies met elkaar en met premier Narendra Modi terwijl hij hen ontmoette nadat het evenement voorbij was. MP Varun Gandhi plaatste een selfie met zijn moeder, Maneka Gandhi, ook een BJP-parlementslid, op Twitter, met het onderschrift: “Bij deze historische gelegenheid van de inhuldiging van ons nieuwe parlementaire complex, vroeg ik brutaal het oudste lid van de huidige Lok Sabha voor een paar selfies samen…”

Opvallen

Terwijl alle BSP-parlementsleden de inhuldiging van het nieuwe parlementsgebouw bijwoonden, bleef het Amroha-parlementslid van de partij, Kunwar Danish Ali, weg. Bronnen zeiden dat hij, net als de oppositiepartijen, van mening was dat het nieuwe gebouw ingehuldigd had moeten worden door president Droupadi Murmu. Het is vernomen dat zijn partij hem had overgehaald om het evenement bij te wonen, maar hij hield stand. Hij plaatste ook een tweet met de tekst “Jai Samvidhan! Jai Bhim!” met een hashtag ConstitutionFirst. Het is niet de eerste keer dat Ali een onafhankelijk standpunt inneemt. Enkele dagen geleden plaatste hij een tweet waarin hij zei dat de behoefte aan eenheid van de oppositie in het land groter was dan ooit tevoren.

Lees ook

Delhi Confidential: de beste lezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Confidential: Zal ​​Ghulam Nabi Azad een gezamenlijke oppositiekandidaat zijn v…

Delhi Vertrouwelijk: Na PM haalt Narendra Modi parlementsleden op, een aanwezigheidscontrole

Delhi vertrouwelijk: spraak naar video

Aanwezig

Voor de inhuldiging van het nieuwe parlementsgebouw waren de opperrechter van India en alle rechters van het Hooggerechtshof uitgenodigd. Terwijl CJI Chandrachud op reis was, behoorden rechters Sanjay Kishan Kaul, BV Nagarathna, Ajay Rastogi en Hima Kohli tot de SC-juryleden die de inauguratie bijwoonden.

© The Indian Express (P) Ltd