Delhi Confidensial: Varun Gandhis selfie-økt ved parlamentets innvielse

0
48

Flere parlamentsmedlemmer ble sett ta bilder og videoer av det nye Lok Sabha-kammeret under innvielsesseremonien. Noen klikket også selfies med hverandre og med statsminister Narendra Modi mens han møtte dem etter at arrangementet var over. MP Varun Gandhi la ut en selfie med sin mor, Maneka Gandhi, også en BJP-parlamentsmedlem, på Twitter, med bildeteksten: «Ved denne historiske anledningen av innvielsen av vårt nye parlamentariske kompleks, ba jeg frekt det høyeste medlemmet av det nåværende Lok Sabha for et par selfies sammen …”

Skiller seg ut

Mens alle BSP-parlamentsmedlemmer deltok på innvielsen av den nye parlamentsbygningen, holdt partiets Amroha-parlamentsmedlem Kunwar danske Ali unna. Kilder sa at han, i likhet med opposisjonspartiene, var av den oppfatning at det nye bygget burde blitt innviet av president Droupadi Murmu. Det er kjent at partiet hans hadde overtalt ham til å delta på arrangementet, men han sto på sitt. Han la også ut en tweet som sa «Jai Samvidhan! Jai Bhim!” med en hashtag ConstitutionFirst. Det er ikke første gang at Ali har tatt et uavhengig syn. For noen dager siden la han ut en tweet som sa at behovet for opposisjonsenhet i landet var større enn noen gang før.

Les også

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Konfidensielt: Facebook-siden for innenriksdepartementet deler bilde av …

Delhi konfidensielt: Minister Naqvi fører tilsyn med arbeidet for Rampurs Amrit Sar…

Delhi Confidensial: Vil Ghulam Nabi Azad være en felles opposisjonskandidat f…

Til stede

Til innvielsen av den nye parlamentsbygningen ble sjefsjef i India og alle dommere i Høyesterett invitert. Mens CJI Chandrachud er på reise, var dommerne Sanjay Kishan Kaul, B V Nagarathna, Ajay Rastogi og Hima Kohli blant SC-dommerne som deltok på innvielsen.

© The Indian Express (P) Ltd.