De regering van Himachal Pradesh stelt 90 scholen niet op de hoogte vanwege een laag aantal inschrijvingen

0
46

De regering van Himachal Pradesh heeft de notificatie van 90 overheidsscholen voor middelbaar, hoger en hoger secundair onderwijs ingetrokken vanwege administratieve redenen en een laag aantal inschrijvingen.

Hieronder vallen 20 middelbare scholen met minder dan 15 studenten, 34 middelbare scholen met minder dan 20 leerlingen en 36 middelbare scholen met minder dan 25 leerlingen, volgens een bericht dat hier is uitgegeven.

Ook lees | De regering van Himachal Pradesh overweegt het openen van zomersluitende scholen: Rohit Thakur

Onderwijsminister Rohit Thakur heeft volgehouden dat er een format zou worden gevolgd voor scholen en hogescholen. Basisscholen met minder dan 10 leerlingen, middelbare scholen met minder dan 15 leerlingen, middelbare scholen met minder dan 25 leerlingen en hogescholen met minder dan 65 leerlingen zullen worden gesloten, zei hij.

Eerder werden 286 scholen (lager en middelbaar) met nul inschrijvingen ingetrokken. Oppositieleiders van de BJP hebben geprotesteerd tegen de stap en zeiden dat de regering van het Congres de melding deed van overheidsinstellingen die geopend waren voor het welzijn van het gewone volk.

Lees ook

Odisha CHSE 12e resultaatdatum wordt vandaag aangekondigd: Officials

JEE Advanced Admit Card 2023 Live: IIT Guwahati geeft zaalticket vrij op j…

Kerala +2 Resultaat 2023 Updates: 4.897 studenten van Malappuram district scoren…

UPSC Civil Services Prelims Exam 2023: Verhoogde moeilijkheidsgraad kan res…

De regerende partij heeft beweerd dat honderden overheidsinstellingen zijn geopend op de fag einde van de ambtstermijn van de BJP-regering zonder budgettaire voorzieningen en vereist personeel om kiezers te overtuigen.