De nieuwe HyperX Cloud III-headset werkt met al uw apparaten

0
56
HyperX

HyperX verkoopt enkele van de beste gaming-headsets die er zijn, met opties voor zowat elk budget . Na de release van nieuwe gamingmuizen heeft het bedrijf de HyperX Cloud III-headset boordevol functies onthuld.

De Cloud III-headset van HyperX komt met een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Cloud II. Er zijn op maat afgestemde schuine drivers van 53 mm en ondersteuning voor DTS Headphone:X 1, evenals een microfoon van 10 mm met ruisonderdrukking en een popfilter met metalen gaas om storingen op afstand te houden.

HyperX Cloud III

De HyperX Cloud III is zojuist uitgebracht en de prijs van $ 99 vindt een balans tussen premiumfuncties en betaalbaarheid.

Winkel

Voor maximaal comfort krijgen we kussens van traagschuim en vulling in de hoofdband. De beschikbare connectiviteitsopties omvatten een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, een USB-A-poort of een USB-C-poort. Voor dat laatste is er een slanke adapter waarmee je zowel USB-A als USB-C kunt gebruiken, afhankelijk van de poorten op je pc. De koptelefoon is niet alleen compatibel met je pc, maar ook met meerdere consoles, waaronder de PlayStation 5, de PlayStation 4, de Xbox Series X/S, de Xbox One en de Nintendo Switch. Het werkt ook met Android-apparaten.

De HyperX Cloud III is nu beschikbaar voor $ 99, dus zorg ervoor dat u er nu bij bent.

LEES VOLGENDE

  • &rsaquo ; 10 Google Translate-functies die u zou moeten gebruiken
  • › System76 Gazelle (gaze18) recensie: een draagbare Linux-krachtpatser
  • › De beste DDR4 RAM van 2023
  • › Hoe het is om een ​​gaming-laptop als ENIGE gaming-pc te gebruiken
  • › Hoe lang gaan SD-kaarten mee?
  • › Kan ChatGPT essays schrijven: is het gebruik van AI om essays te schrijven een goed idee?