12 beste wijzerplaten voor uw Samsung Galaxy Watch

0
516

Het valt niet te ontkennen dat de Samsung Galaxy Watch een krachtig en stijlvol toestel is. Het kan niet alleen je fitnessdoelen bijhouden en je helpen op de hoogte te blijven van belangrijke meldingen en nieuws, het ziet er ook geweldig uit! Samsung Galaxy smartwatches worden geleverd met verschillende standaard wijzerplaten, waaruit u kunt kiezen.

Maar als u uw stijl wilt personaliseren, kunt u gebruikmaken van de kluis met veel wijzerplaten. Het maakt niet uit of u een Samsung Galaxy Watch 5 pro, Samsung Galaxy Watch 4 Classic of een oudere versie zoals de Samsung Galaxy Watch 3 bezit.

Inhoudsopgave

  De uitgebreide collectie wijzerplaten is beschikbaar in de Galaxy Store en Google Play Store. Of je horloge nu wordt aangedreven door Google's Wear OS of de oudere Samsung's Tizen-software, je hebt een aantal intrigerende keuzes om uit te kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne of klassieke afwerking, een strak ontwerp of glinsterende glamour, onze topkeuzes van de beste wijzerplaten voor je Samsung Galaxy Watch hebben iets perfects voor elke gelegenheid.

  Beste Samsung Galaxy-wijzerplaten voor Wear OS

  Hier zijn de beste wijzerplaten voor uw Samsung Galaxy-horloge dat op Wear OS draait.

  1. Pixel Minimale wijzerplaat

  Prijs: gratis

  Als je van een minimalistisch design houdt en dit wilt toepassen op je nieuwe Galaxy Watch 5 of Galaxy Watch 5 Pro, probeer dan de Pixel Minimal Watch Face. Het is gratis in de Google Play Store, maar er zijn enkele in-app-aankopen beschikbaar. Dit is geen flitsende wijzerplaat, maar het heeft een Google Pixel-uitstraling. Het is schoon en minimalistisch, en het zal je niet afleiden met te veel details.

  Met Pixel Minimal Watch Face kunt u eenvoudige widgets weergeven, zoals tijd, datum en temperatuur. Maar met een premiumversie kun je meer widgets toevoegen, zoals batterijstatus of realtime hartslagmeting. Dit is een perfecte Galaxy Watch-wijzerplaat voor iedereen die zijn Wear OS-apparaat wil laten zien.

  2. Gezondheidsdashboard

  Prijs: gratis

  Er zijn tal van apps die u helpen uw gezondheidsstatistieken te volgen, zowel voor smartphones als voor smartwatches. Maar als het gaat om Wear OS, overweldigen veel van deze apps de gebruikers door alle informatie in één keer weer te geven. Health Dashboard is een wijzerplaat die de lay-out schoon en eenvoudig houdt. Alle activiteitsniveaus worden rond de rand van het horloge weergegeven in plaats van in het midden te worden geclusterd.

  Met deze app kun je bijhouden hoe ver je hebt gelopen, gerend of zelfs geklommen. U kunt de statistieken die u wilt bijhouden, zoals verbrande calorieën of het aantal stappen, toevoegen of verwijderen. Het Gezondheidsdashboard is zeer gedetailleerd en u heeft altijd inzicht in uw gezondheidsstatistieken.

  3. Analoge wijzerplaat

  Prijs: gratis

  Analog Watch Face brengt ons de nostalgie van eenvoudigere tijden. Pronk op een unieke manier met de tijd op je Galaxy Smartwatch. Hoewel het er simplistisch en minimalistisch uitziet, is de wijzerplaat van dit horloge zeer aanpasbaar. Je kunt het complete uiterlijk veranderen door je analoge stijl te selecteren. Het geeft alleen de tijd weer, of u kunt aangepaste functies toevoegen, zoals batterijstatus of datum.

  Als je de tijd mist door naar de minuten-, uur- en secondewijzers te kijken, dan is dit de Samsung Galaxy Watch-wijzerplaat die voor jou is ontworpen. Stijlvol en schoon, maar met de mogelijkheid om meer weer te geven, vooral als u de omgevingsmodus selecteert.

  4. Top Gun

  Prijs: gratis

  Als u op zoek bent naar een unieke wijzerplaat voor uw Samsung Galaxy smartwatch, is Top Gun een zeer populaire keuze. Het heeft een gestroomlijnd ontwerp en een gebruiksvriendelijke interface met tal van functies. De futuristische look biedt verschillende kleurthema's, zodat je het kunt matchen met je persoonlijke stijl.

  De wijzerplaat van de Top Gun Galaxy Watch heeft drie complicatieslots die aanpasbaar zijn. Kies wat u wilt weergeven en wanneer u wilt weergeven. Deze wijzerplaat blijft donker als je hem nodig hebt om er professioneel uit te zien.

  5. E-Look wijzerplaat

  Prijs: gratis

  Als je een geanimeerde wijzerplaat voor je Galaxy-smartwatch wilt, maar toch alle populaire widgets en complicaties wilt weergeven, is E-Look misschien de perfecte keuze. Dit digitale gezicht slaagt er op de een of andere manier in om acht gegevensvelden in te passen zonder er al te rommelig en zonder orde uit te zien. Het ziet er eigenlijk heel modern en strak uit, ook al geeft het heel veel informatie weer.

  U kunt deze wijzerplaat aanpassen om de temperatuur, het aantal stappen, de levensduur van de batterij en meer weer te geven. Maar als je geen Galaxy smartwatch hebt, kun je deze wijzerplaat gebruiken als klokwidget op je smartphone, zoals de Samsung Galaxy S23 Ultra.

  6. Facer

  Prijs: gratis bij in-app aankopen

  Facer is een app voor iedereen die volledige vrijheid wil als het gaat om het personaliseren van je Galaxy Watch-gezicht. Met deze app kun je zelfs helemaal opnieuw je eigen gezichten maken. U moet een compleet ontwerp bedenken en eenvoudig de gewenste widgets en complicaties toevoegen.

  Zelfs als u niet uw eigen wijzerplaat wilt ontwerpen, kunt u met Facer een van de vooraf geladen wijzerplaten kiezen. Je kunt ook voor meer winkelen als je je verveelt met de in-app-opties. U kunt uw keuzes uitbreiden tot meer dan duizend.

  Beste Samsung Galaxy-wijzerplaten voor Tizen

  Dit zijn de beste wijzerplaten voor uw Samsung Galaxy-horloge dat op het Tizen-besturingssysteem draait.

  1. Tomcat

  Prijs: gratis

  Tomcat is een stijlvolle wijzerplaat die er altijd zal zijn. Het tijdloze ontwerp zorgt voor elegantie die bij elke gelegenheid past, van zakelijke bijeenkomsten tot sportevenementen. De traditionele analoge look van deze wijzerplaat is een geweldige keuze voor degenen die een vintage sfeer nodig hebben. Maar u kunt de kleurenschema's aanpassen om het persoonlijker te maken.

  Er zijn drie complicatieslots en u kunt ze instellen om alles weer te geven, van weer, kompas, datum, batterijstatus en stappentelling. Dit is echt een van de mooiste en schoonste digitale wijzerplaten die er zijn.

  2. Digital Neon

  Prijs: gratis

  Als je op zoek bent naar een eenvoudige en goed leesbare wijzerplaat voor je Samsung Galaxy Watch Active 2, overweeg dan Digital Neon. Deze wijzerplaat is in hoge mate aanpasbaar, maar hij ziet er vrij eenvoudig uit en is extreem eenvoudig. Maar dat is maar goed ook als u uw horloge schoon en opgeruimd wilt hebben van al die onnodige widgets.

  De digitale klok vult het scherm met grote neonkleurige cijfers, maar drie kleine pictogrammen eronder zijn complicaties die een van de 28 verschillende soorten informatie kunnen weergeven. Je kunt het aanpassen om je training, stappentellingen, muziek, weer, datum en nog veel meer weer te geven. U kunt ook de neonkleur van uw keuze kiezen.

  3. Eenvoudig analoog

  Prijs: gratis

  Simple Analog is een zeer traditionele wijzerplaat waar gebruikers nog steeds van genieten. Dat komt omdat het vol zit met aanpassingsopties zoals achtergrondkleur of de grootte van de cijfers. Het hartslagpictogram heeft 23 verschillende aanpassingsopties.

  Hoewel deze wijzerplaat aanpasbaar is, is hij zeer minimalistisch en stijlvol. Helaas zijn er geen aanpassingsmogelijkheden beschikbaar voor de Galaxy Watch Active 1. Toch is het designdisplay mooi en het proberen waard.

  4. Live Wallpaper

  Prijs: gratis

  Live Wallpaper is waarschijnlijk de mooiste Samsung Galaxy Watch-wijzerplaat voor oudere modellen. Het is een perfecte keuze voor iedereen die weg wil van de statische achtergrond. Er zijn verschillende effecten waaruit u kunt kiezen en ze lijken op computerschermbeveiligingen.

  Deze wijzerplaten zijn niet breed aanpasbaar, maar ze zijn elegant en gewoonweg prachtig om naar te kijken. De beweging van de achtergrond is fascinerend en de kleuren en abstracte ontwerpen trekken je aandacht. Als je de huidige achtergrond verveelt, tik je gewoon op het scherm van je horloge om het te wijzigen.

  5. Vers

  Prijs: gratis

  Fresh is de beste Tizen Samsung Galaxy Watch-wijzerplaat voor fitnessgerichte mensen. Het ziet er cool uit en het zal je horloge niet overweldigen met onnodige statistieken en beelden. Dat komt omdat Fresh de hoeksteencijfers (12, 3, 6 en 9) vervangt door basisfitnessstatistieken zoals stappen, verbrande calorieën, datum en klimmen.

  De gemixte kwadranten waarin het scherm is opgedeeld wekken de indruk van een driedimensionale ruimte. De kleurrijke wijzers maken het gemakkelijk om de tijd bij te houden. Je kunt de achtergrond of het kleurenschema echter niet aanpassen, dus dit gezicht past niet bij elk Samsung Galaxy-polsbandje.

  6. Pixelhart

  Prijs: gratis

  Deze Samsung Galaxy smartwatch face-app richt zich op het volgen van je hartslag. Er zijn geen andere aanpasbare complicaties. Deze wijzerplaat wil je echt de tijd vertellen en rekening houden met je hartslag. Een geweldige optie voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn cardioprestaties.

  Het grote rode gepixelde hart dat altijd te zien is op het Galaxy Watch-scherm is echter een behoorlijk mooie ontwerpkeuze. Het is simplistisch maar zinvol, en het kan gemakkelijk niets anders zijn dan een stijlverklaring.

  Pas je Samsung Galaxy Watch aan

  Het is altijd spannend om nieuwe wijzerplaten te ontdekken en een uniek element aan je smartwatch toe te voegen. Er is iets speciaals aan het vinden van een wijzerplaat die een uniek stukje van jou vastlegt, of dat nu een hobby, huisdier of passie is. Met de twaalf beste wijzerplaten voor je Samsung Galaxy Watch allemaal op één plek, kun je eenvoudig het brede scala aan mogelijkheden verkennen en de perfecte voor jou vinden! Wie weet? Misschien heb je zelfs meer dan één favoriet. Het is tenslotte altijd geweldig om je horloge op te fleuren en de boel fris te houden met de roterende selectie. Dus wat is je favoriete wijzerplaat? Laat het ons weten in de reacties hieronder!