12 beste urskiver for din Samsung Galaxy Watch

0
61

Det er ubestridelig at Samsung Galaxy Watch er en kraftig og stilig enhet. Ikke bare kan det spore treningsmålene dine og hjelpe deg med å holde kontakten med viktige varsler og nyheter, men det ser bra ut også! Samsung Galaxy smartklokker kommer med flere standard urskiver, og du kan velge mellom dem.

Men hvis du ønsker å tilpasse stilen din, kan du trykke inn i hvelvet som inneholder mange urskiver. Det spiller ingen rolle om du eier en Samsung Galaxy Watch 5 pro, Samsung Galaxy Watch 4 Classic eller en eldre versjon som Samsung Galaxy Watch 3.

Innholdsfortegnelse

  /p>figuurDen omfattende samlingen av urskiver er tilgjengelig i Galaxy Store og Google Play Store. Enten klokken din er drevet av Googles Wear OS eller den eldre Samsungs Tizen-programvare, har du noen spennende valg å velge mellom. Enten du foretrekker en moderne eller klassisk finish, elegant design eller glitrende glamour, vil våre toppvalg av de beste urskivene til din Samsung Galaxy Watch ha noe perfekt for enhver anledning.

  Beste Samsung Galaxy-klokkeskiver for Wear OS

  Her er de beste urskivene for din Samsung Galaxy-klokke som kjører på Wear OS.

  1. Pixel Minimal urskive

  Pris: Gratis

  < /figur>

  Hvis du liker en minimalistisk design og vil bruke den på din nye Galaxy Watch 5 eller Galaxy Watch 5 Pro, prøv Pixel Minimal Watch Face. Det er gratis i Google Play-butikken, men det er noen kjøp i appen tilgjengelig. Dette er ikke en prangende urskive, men den har en Google Pixel-stemning. Det er rent og minimalistisk, og det vil ikke distrahere deg med for mange detaljer.

  Pixel Minimal Watch Face lar deg vise enkle widgets som tid, dato og temperatur. Men med en premiumversjon kan du legge til flere widgets som batteristatus eller pulsovervåking i sanntid. Dette er et perfekt Galaxy Watch-ansikt for alle som ønsker å vise sin Wear OS-enhet.

  2. Health Dashboard

  Pris: Gratis

  Det er tonnevis av apper som hjelper deg å følge helsemålingene dine, både for smarttelefoner og smartklokker. Men når det kommer til Wear OS, overvelder mange av disse appene brukerne ved å vise all informasjon på en gang. Health Dashboard er en klokkeskive som holder layouten ren og enkel. Alle aktivitetsnivåene vises rundt kanten av klokken i stedet for å være gruppert i midten.

  Med denne appen kan du spore hvor langt du har gått, løpt eller klatret. Du kan legge til eller fjerne statistikken du vil spore, for eksempel forbrente kalorier eller antall skritt. Health Dashboard er veldig detaljert, og du vil alltid ha innsikt i helseberegningene dine.

  3. Analog urskive

  Pris: gratis

  Analog urskive gir oss nostalgien fra enklere tider. Vis frem tiden på Galaxy Smartwatch på en unik måte. Selv om det ser forenklet og minimalistisk ut, er ansiktet på denne klokken svært tilpassbart. Du kan endre det komplette utseendet ved å velge din analoge stil. Den viser bare klokkeslettet, eller du kan legge til egendefinerte funksjoner som batteristatus eller dato.

  Hvis du savner å fortelle klokkeslettet ved å se på minutt-, time- og sekundvisere, er dette Samsung Galaxy Watch-skive designet for deg. Stilig og ren, men med muligheten til å vise mer, spesielt hvis du velger omgivelsesmodus.

  4. Top Gun

  Pris: Gratis

  Hvis du leter etter en unik urskive til din Samsung Galaxy smartklokke, er Top Gun et ekstremt populært valg. Den har en elegant design og et brukervennlig grensesnitt med tonnevis av funksjoner. Det futuristiske utseendet tilbyr forskjellige fargetemaer, slik at du kan matche det med din personlige stil.

  Top Gun Galaxy Watch-skiven har tre komplikasjonsspor som kan tilpasses. Velg hva du vil vise, samt når du vil vise. Denne urskiven vil forbli mørk når du trenger den for å se profesjonell ut.

  5. E-Look Watch Face

  Pris: Gratis

  Hvis du vil ha en animert urskive til din Galaxy smartklokke, men du fortsatt vil vise alle de populære widgetene og komplikasjonene, kan E-Look være det perfekte valget. Dette digitale ansiktet klarer på en eller annen måte å passe åtte datafelt uten å se for rotete ut og uten orden. Det ser faktisk veldig moderne og elegant ut, selv om det viser tonnevis med informasjon.

  Du kan tilpasse denne urskiven til å vise temperatur, trinnteller, batterilevetid og mer. Men hvis du ikke har en Galaxy smartklokke, kan du bruke denne urskiven som en klokkewidget på smarttelefonen din, for eksempel Samsung Galaxy S23 Ultra.

  6. Facer

  Pris: Gratis med kjøp i appen

  Facer er en app for alle som vil ha full frihet når det gjelder å tilpasse Galaxy Watch-ansikten. Faktisk lar denne appen deg lage dine egne ansikter fra bunnen av. Du må komme opp med et komplett design og bare legge til widgetene og komplikasjonene du velger.

  Selv om du ikke vil designe din egen urskive, lar Facer deg velge en av de forhåndslastede urskivene. Du vil også kunne handle mer hvis du blir lei av alternativene i appen. Du kan utvide valgene dine til over tusen.

  Beste Samsung Galaxy-klokkeskiver for Tizen

  Her er de beste urskivene for din Samsung Galaxy-klokke som kjører på Tizen OS.

  1. Tomcat

  Pris: Gratis

  Tomcat er en stilig urskive som alltid vil være med. tidløs design sikrer eleganse som kan passe til enhver anledning, fra forretningsmøter til sportsbegivenheter. Det tradisjonelle analoge utseendet til denne urskiven er et godt valg for de som trenger en vintage-stemning. Men du kan tilpasse fargeskjemaene for å gjøre det mer personlig.

  Det er tre komplikasjonsspor, og du kan stille dem til å vise alt fra vær, kompass, dato, batteristatus og skritttelling. Dette er virkelig en av de penere og reneste digitale urskivene som finnes.

  2. Digital Neon

  Pris: Gratis

  Hvis du leter etter en enkel og lettlest urskive til din Samsung Galaxy Watch Active 2, bør du vurdere Digital Neon. Denne urskiven er svært tilpassbar, men den har et ganske enkelt utseende som er ekstremt grunnleggende. Men det er en god ting hvis du trenger klokken ren og fri for alle de unødvendige widgetene.

  Den digitale klokken fyller skjermen med store neonfargede tall, men tre små ikoner under er komplikasjoner som kan vise en av 28 forskjellige typer informasjon. Du kan tilpasse den for å vise treningsøkten din, antall skritt, musikk, vær, dato og mye mer. Du kan også velge den neonfargen du liker.

  3. Enkel analog

  Pris: Gratis

  Simple Analog er en veldig tradisjonell urskive som brukere fortsatt liker. Det er fordi det er lastet med tilpasningsalternativer som bakgrunnsfarge eller størrelsen på tallene. Pulsikonet har 23 forskjellige tilpasningsalternativer.

  Selv om den kan tilpasses, er denne urskiven veldig minimalistisk og stilig. Dessverre er tilpasningsmuligheter ikke tilgjengelig for Galaxy Watch Active 1. Likevel er designskjermen vakker og verdt et forsøk.

  4. Levende bakgrunnsbilde

  Pris: gratis

  Live Wallpaper er sannsynligvis det flotteste Samsung Galaxy Watch-skivet for eldre modeller. Det er et perfekt valg for alle de som ønsker å bevege seg bort fra den statiske bakgrunnen. Det er ulike effekter du kan velge mellom, og de ligner på dataskjermsparere.

  Disse urskivene kan ikke tilpasses mye, men de er elegante og rett og slett vakre å se på. Bevegelsen i bakgrunnen er fascinerende, og fargene og abstrakte design fanger oppmerksomheten din. Når du blir lei av det gjeldende bakgrunnsbildet, trykker du ganske enkelt på klokkens skjerm for å endre den.

  5. Fersk

  Pris: Gratis

  Fresh er det beste Tizen Samsung Galaxy Watch-skivet for treningsfokuserte mennesker. Det ser kult ut, og det vil ikke overvelde klokkedisplayet med unødvendig statistikk og bilder. Det er fordi Fresh erstatter hjørnesteinstallene (12, 3, 6 og 9) med grunnleggende fitnessberegninger som skritt, forbrente kalorier, dato og stigning.

  De blandetone kvadrantene som skjermen er delt i gir inntrykk av et tredimensjonalt rom. De fargerike viserne gjør det enkelt å spore tid. Du kan imidlertid ikke tilpasse bakgrunnen eller fargevalget, så dette ansiktet vil ikke matche alle Samsung Galaxy-armbånd.

  6. Pixel Heart

  Pris: Gratis

  Denne Samsung Galaxy smartklokke-appen fokuserer på å spore pulsen din. Det er ingen andre tilpassbare komplikasjoner. Denne urskiven ønsker virkelig å fortelle deg tiden og være oppmerksom på hjerterytmen din. Et flott alternativ for alle som er bekymret for kondisjonstreningen deres.

  Men det store røde pikselerte hjertet som alltid vises på Galaxy Watch-skjermen, er et ganske vakkert designvalg. Det er forenklet, men meningsfullt, og det kan lett være noe annet enn en stiluttalelse.

  Tilpass din Samsung Galaxy Watch

  Det er alltid spennende å utforske nye urskiver og legge til et unikt element til smartklokken. Det er noe spesielt med å finne en urskive som fanger et unikt stykke av deg, enten det er en hobby, kjæledyr eller lidenskap. Med de tolv beste urskivene for din Samsung Galaxy Watch samlet på ett sted, kan du enkelt utforske det store utvalget av muligheter og finne den perfekte for deg! Hvem vet? Du kan til og med finne deg selv med mer enn én favoritt. Tross alt er det alltid fantastisk å piffe opp klokken og holde ting friskt med det roterende utvalget. Så hva er favoritturskiven din? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!