12 bästa urtavlor för din Samsung Galaxy Watch

0
40

Det är obestridligt att Samsung Galaxy Watch är en kraftfull och elegant enhet. Det kan inte bara spåra dina träningsmål och hjälpa dig att hålla kontakten med viktiga meddelanden och nyheter, utan det ser också bra ut! Samsung Galaxy smartwatches kommer med flera standardurtavlor, och du kan välja mellan dem.

Men om du vill anpassa din stil kan du ta dig in i valvet som innehåller många urtavlor. Det spelar ingen roll om du äger en Samsung Galaxy Watch 5 pro, Samsung Galaxy Watch 4 Classic eller en äldre version som Samsung Galaxy Watch 3.

Innehållsförteckning

  f580f1840jpg /e7b>Den breda samlingen av urtavlor finns i Galaxy Store och Google Play Store. Oavsett om din klocka drivs av Googles Wear OS eller den äldre Samsungs Tizen-programvara, har du några spännande val att välja mellan. Oavsett om du föredrar en modern eller klassisk finish, elegant design eller glittrig glamour, kommer våra toppval av de bästa urtavlarna för din Samsung Galaxy Watch att ha något perfekt för alla tillfällen.

  Bästa Samsung Galaxy Watch Faces för Wear OS

  Här är de bästa urtavlarna för din Samsung Galaxy-klocka som körs på Wear OS.

  1. Pixel Minimal urtavla

  Pris: Gratis

  < /figur>

  Om du gillar en minimalistisk design och vill använda den på din nya Galaxy Watch 5 eller Galaxy Watch 5 Pro, prova Pixel Minimal Watch Face. Det är gratis i Google Play Butik, men det finns några köp i appar. Det här är inte en flashig urtavla, men den har en Google Pixel-känsla. Det är rent och minimalistiskt, och det kommer inte att distrahera dig med för många detaljer.

  Pixel Minimal Watch Face låter dig visa enkla widgets som tid, datum och temperatur. Men med en premiumversion kan du lägga till fler widgets som batteristatus eller pulsmätning i realtid. Detta är en perfekt Galaxy Watch-tavla för alla som vill visa sin Wear OS-enhet.

  2. Health Dashboard

  Pris: Gratis

  Det finns massor av appar som hjälper dig att följa dina hälsomått, både för smartphones och smartklockor. Men när det kommer till Wear OS, överväldigar många av dessa appar användarna genom att visa all information på en gång. Health Dashboard är en urtavla som håller layouten ren och enkel. Alla aktivitetsnivåer visas runt kanten på klockan istället för att vara klustrade i mitten.

  Med den här appen kan du spåra hur långt du har gått, sprungit eller till och med klättrat. Du kan lägga till eller ta bort statistiken du vill spåra, till exempel förbrända kalorier eller antal steg. Health Dashboard är mycket detaljerad, och du kommer alltid att ha en inblick i dina hälsomått.

  3. Analog urtavla

  Pris: gratis

  Analog urtavla ger oss nostalgin från enklare tider. Visa upp tiden på din Galaxy Smartwatch på ett unikt sätt. Även om den ser förenklad och minimalistisk ut, är den här klockans ansikte mycket anpassningsbar. Du kan ändra dess kompletta utseende genom att välja din analoga stil. Den visar bara tiden, eller så kan du lägga till anpassade funktioner som batteristatus eller datum.

  Om du missar att tala om tiden genom att titta på minut-, timme- och sekundvisare är detta Samsung Galaxy Watch-tavlan designad för dig. Stilren och ren men med förmågan att visa mer, speciellt om du väljer omgivande läge.

  4. Top Gun

  Pris: Gratis

  Om du letar efter en unik urtavla för din Samsung Galaxy smartklocka är Top Gun ett extremt populärt val. Den har en elegant design och ett lättanvänt gränssnitt med massor av funktioner. Den futuristiska looken erbjuder olika färgteman, så att du kan matcha den med din personliga stil.

  Top Gun Galaxy Watch-tavlan har tre komplikationsplatser som är anpassningsbara. Välj vad som ska visas, samt när som ska visas. Denna urtavla förblir mörk när du behöver den för att se professionell ut.

  5. E-Look Watch Face

  Pris: Gratis

  Om du vill ha en animerad urtavla till din Galaxy smartwatch men du fortfarande vill visa alla populära widgets och komplikationer, kan E-Look vara det perfekta valet. Detta digitala ansikte lyckas på något sätt passa åtta datafält utan att se alltför rörigt ut och utan ordning. Det ser faktiskt väldigt modernt och elegant ut, även om det visar massor av information.

  Du kan anpassa denna urtavla för att visa temperatur, stegräkning, batteritid och mer. Men om du inte har en Galaxy-smartklocka kan du använda den här urtavlan som en klockwidget på din smartphone, till exempel Samsung Galaxy S23 Ultra.

  6. Facer

  Pris: Gratis med köp i appar

  Facer är en app för alla som vill ha total frihet när det gäller att anpassa din Galaxy Watch-tavla. Faktum är att den här appen låter dig skapa dina egna ansikten från grunden. Du måste komma med en komplett design och helt enkelt lägga till de widgets och komplikationer du väljer.

  Även om du inte vill designa din egen urtavla, låter Facer dig välja en av de förinstallerade urtavlarna. Du kommer också att kunna handla mer om du blir uttråkad av alternativen i appen. Du kan utöka dina val till över tusen.

  Bästa Samsung Galaxy Watch Faces för Tizen

  Här är de bästa urtavlarna för din Samsung Galaxy-klocka som körs på Tizen OS.

  1. Tomcat

  Pris: Gratis

  Tomcat är en snygg urtavla som alltid kommer att finnas med. tidlös design säkerställer elegans som kan passa alla tillfällen, från affärsmöten till sportevenemang. Det traditionella analoga utseendet på denna urtavla är ett utmärkt val för dem som behöver en vintagekänsla. Men du kan anpassa färgschemana för att göra det mer personligt.

  Det finns tre komplikationsplatser, och du kan ställa in dem för att visa allt från väder, kompass, datum, batteristatus och stegräkning. Detta är verkligen en av de snyggare och renaste digitala urtavlor som finns.

  2. Digital Neon

  Pris: Gratis

  Om du letar efter en enkel och lättläst urtavla för din Samsung Galaxy Watch Active 2, överväg Digital Neon. Denna urtavla är mycket anpassningsbar men den har ett ganska enkelt utseende som är extremt grundläggande. Men det är bra om du behöver din klocka ren och fri från alla onödiga widgets.

  Den digitala klockan fyller skärmen med stora neonfärgade siffror, men tre små ikoner under är komplikationer som kan visa en av 28 olika typer av information. Du kan anpassa den för att visa ditt träningspass, stegräkningar, musik, väder, datum och så mycket mer. Du kan också välja den neonfärg du vill ha.

  3. Enkel analog

  Pris: Gratis

  Simple Analog är en mycket traditionell urtavla som användare fortfarande tycker om. Det beror på att det är laddat med anpassningsalternativ som bakgrundsfärg eller storleken på siffrorna. Pulsikonen har 23 olika anpassningsalternativ.

  Även om den här urtavlan är anpassningsbar är den väldigt minimalistisk och elegant. Tyvärr är anpassningsalternativ inte tillgängliga för Galaxy Watch Active 1. Ändå är designskärmen vacker och värd ett försök.

  4. Live Wallpaper

  Pris: gratis

  Live Wallpaper är förmodligen det snyggaste Samsung Galaxy Watch-tavlan för äldre modeller. Det är ett perfekt val för alla som vill flytta bort från den statiska bakgrunden. Det finns olika effekter du kan välja mellan, och de liknar datorskärmsläckare.

  Dessa urtavlor är inte särskilt anpassningsbara, men de är eleganta och helt enkelt vackra att titta på. Bakgrundens rörelse är fascinerande, och färgerna och de abstrakta designerna fångar din uppmärksamhet. När du blir uttråkad av den aktuella bakgrunden, tryck helt enkelt på klockans skärm för att ändra den.

  5. Färskt

  Pris: Gratis

  Fresh är det bästa Tizen Samsung Galaxy Watch-tavlan för fitnessfokuserade personer. Det ser coolt ut, och det kommer inte att överväldiga din klocka med onödig statistik och bilder. Det beror på att Fresh ersätter hörnstenssiffrorna (12, 3, 6 och 9) med grundläggande konditionsmått som steg, förbrända kalorier, datum och klättring.

  De mixtonade kvadranter där skärmen är uppdelad ger intrycket av ett tredimensionellt utrymme. De färgglada klockvisarna gör det enkelt att spåra tid. Du kan dock inte anpassa bakgrunden eller färgschemat, så detta ansikte matchar inte alla Samsung Galaxy-armband.

  6. Pixel Heart

  Pris: Gratis

  Denna Samsung Galaxy smartwatch face-app fokuserar på att spåra din puls. Det finns inga andra anpassningsbara komplikationer. Denna urtavla vill verkligen berätta om tiden och vara uppmärksam på ditt hjärtslag. Ett bra alternativ för alla som är oroade över sin konditionsprestanda.

  Men det stora röda pixlade hjärtat som alltid visas på Galaxy Watch-skärmen är ett ganska vackert designval. Det är förenklat men meningsfullt, och det kan lätt vara något annat än ett stiluttalande.

  Anpassa din Samsung Galaxy Watch

  Det är alltid spännande att utforska nya urtavlor och lägga till ett unikt element till din smartklocka. Det är något speciellt med att hitta en urtavla som fångar en unik del av dig, oavsett om det är en hobby, husdjur eller passion. Med de tolv bästa urtavlarna för din Samsung Galaxy Watch på ett och samma ställe kan du enkelt utforska det stora utbudet av möjligheter och hitta den perfekta för dig! Vem vet? Du kan till och med hitta dig själv med mer än en favorit. När allt kommer omkring är det alltid fantastiskt att piffa upp din klocka och hålla saker fräscha med det roterande urvalet. Så vad är din favoriturtavla? Låt oss veta i kommentarerna nedan!