10 gratis komedifilmer du kan titta på just nu

0
54
Corbin Davenport/How-To Geek

Om du vill titta på gratis komedifilmer online, har gratis streamingtjänster en rad olika alternativ, från klassiker till senaste utgåvor, närhelst du behöver ett skratt. Här är 10 av de bästa gratiskomedierna att titta på online.

Innehållsförteckning

Bill & Teds utmärkta äventyr
Bring It On
Smutsiga ruttna skurkar
Den 40-åriga jungfrun
Guldruschen
Ljungar
Jakt på vildmarken
Rock 'n' Roll High School
Smiley Face
Space Station 76

Bill & Ted’s Excellent Adventure

Spela upp video

När det gäller ikoniska komediduos är Bill och Ted där med Laurel och Hardy och Abbott och Costello. Alex Winter och Keanu Reeves spelar de avslappnade metalheads som lär sig att deras musik är tänkt att en dag skapa världsfred.

Men först måste de klara gymnasiets historia, så de tar en resa genom tiden och plockar upp historiska figurer att ta med sig tillbaka till sin hemstad. Winters och Reeves har perfekt komisk kemi, och deras utmärkta äventyr är en rolig, må bra berättelse om att tro på sig själv och omfamna livets möjligheter.

Bill & Ted’s Excellent Adventure strömmar gratis med annonser på Freevee.

Titta på Freevee

Bring It On

Spela upp video

Cheerleaders är lätta mål för hån, men den här sprudlande tonårskomedin behandlar dem som de hårt arbetande idrottare de verkligen är, samtidigt som de fortfarande hittar massor av källor till löjlig humor. Kirsten Dunst spelar en hängiven cheer-kapten som möter en kris när hon upptäcker att hennes föregångare stal truppens alla rutiner från en annan skola, och de behöver helt nya drag innan en stor tävling.

Dunst , Eliza Dushku och Gabrielle Union är charmiga och energiska som de främsta hejarklackarna, och filmen har en smittande, positiv känsla av roligt.

Bring It On streamas gratis med annonser på Tubi.

Titta på Tubi Gratis filmer och mer Våra toppval gratis actionfilmer · Gratis skräckfilmer · Gratis romantikfilmer · Gratis julfilmer · Gratis Halloween-filmer · Gratis TV- och filmströmning Ytterligare streamingguider Streama Formel 1 gratis · Billigaste sättet för att strömma TV · Bästa strömningstjänster · Bästa specialströmningstjänster · Bästa strömningsenheter

Dirty Rotten Scoundrels

Spela upp video

Steve Martin och Michael Caine skapar ett osannolikt men briljant komiskt par i denna remake av en 1960-talskonstnärkomedi. De spelar ett par grifters på den franska rivieran som gör en satsning över vilken man först kan förföra och bilka en till synes rik arvtagare (Glenne Headly). Karaktärerna lurar alla varandra så grundligt att det är nästan omöjligt att räkna ut någons sanna motiv, men det är en del av filmens charm, eftersom dessa karismatiska smutspåsar tar lika mycket glädje i att lura och bli lurad.

Dirty Rotten Scoundrels streamar gratis med annonser på Pluto TV, The Roku Channel och Tubi, och gratis via lokala bibliotek på Hoopla och Kanopy.

Titta på Pluto TVWatch på TubiWatch på The Roku ChannelWatch på Hoopla

The 40-year-old Virgin

Spela upp video

Innan han blev en modern komedi kung, började regissören och medförfattaren Judd Apatow sin filmskaparkarriär med denna påfrestande men innerliga komedi med Steve Carell i huvudrollen som en medelålders oskuld som letade efter kärlek. Det finns gott om vulgär humor när Carells Andy försöker hitta rätt kvinna för första gången, men det finns också en innerlig romans med Carell och Catherine Keener.

Apatow levererar kombinationen av improviserad komedi och känslig karaktärsutveckling som skulle bli kännetecknet för hans senare filmer.

The 40-Year-Old Virgin streamar gratis med annonser på Tubi.

Se på Tubi

RELATERAT: De 10 bästa komedifilmerna på Hulu

The Gold Rush

Spela upp video

Charlie Chaplin skickar sin signatur Little Tramp-karaktär till Klondike under slutet av 1800-talet för denna klassiska tysta komedi. Den typiskt busiga luffaren är helt klart inte utesluten för gränslivet, nästan svälter i en stuga under en snöstorm. Som alltid blandar Chaplin patos med slapstick när luffaren tar sig igenom livets utmaningar.

The Gold Rush innehåller flera ikoniska Chaplin-ögonblick, inklusive den desperata Luffaren som lagar mat och äter sin sko, och Luffaren som sätter på en dansrutin med gafflar och bröd. Sorgen balanseras alltid av lekfullhet och glädje.

Guldrushen strömmar gratis med annonser på Freevee, Plex och Tubi.

Se på TubiWatch på FreeveeWatch på Plex

Heathers

Spela upp video

Heathers representerar den mörka sidan av 1980-talets tonårskomedi och är en elak satir om gymnasiekonformitet. Veronica (Winona Ryder) tillbringar tid med sin skolas bindrottningar—the titulära Heathers—men önskar i hemlighet att hon kunde förstöra den sociala hierarkin. Hon får mer än hon kan hantera av nya studenten J.D. (Christian Slater), vars metoder för att ta ner de populära barnen visar sig vara ganska extrema. Heathers är en torr men brutal motpol till soliga skildringar av tonårsupptåg, full av citerade rader och vilda nedläggningar.

Heathers streamar gratis med annonser på Plex, The Roku Channel och Tubi, och gratis via lokala bibliotek på Hoopla.

Se på PlexWatch på TubiWatch på HooplaWatch på The Roku Channel

RELATERAT:< /strong> De bästa komedifilmerna på Netflix 2023

Hunt for the Wilderpeople

Spela upp video

Innan han gick med i Marvel Cinematic Universe gjorde Taika Waititi en av de bästa gratis komedifilmerna som finns tillgängliga online, en udda, rolig äventyrskomedi om en fult munnen tonåring och hans buttre adoptivfarbror.

Allt det där Ricky. Baker (Julian Dennison) vill lämnas ifred, men han utlöser oavsiktligt en omfattande jakt när han förfalskar sin egen död och flyr ut i skogen, förföljd av Hec (Sam Neill), hans senaste fosterförälder. Dennison och Neill har en oklanderlig komisk kemi som den tufft talande men ändå rädda tonåringen och den faktiskt tuffa bonden som blir hans motvilliga mentor.

Hunt for the Wilderpeople strömmar gratis med annonser på Crackle, Plex, Pluto TV, Tubi och The Roku Channel, och gratis via lokala bibliotek på Hoopla och Kanopy.

Titta på The Roku ChannelWatch på PlexWatch på Pluto TVWatch på Crackle

Rock ‘n’ Roll High School

Spela upp video

Medlemmarna i det legendariska punkrockbandet The Ramones kan inte agera, men det hindrar dem inte från att vara underhållande att se i denna entusiastiskt fåniga komedi från den ikoniska B-filmsproducenten Roger Corman. Eleverna på Vince Lombardi High School, ledda av punkrockaren Riff Randell (P.J. Soles), gör uppror mot den järnhårda rektorn Togar (Mary Woronov) och hennes hat mot rockmusik, vilket så småningom får The Ramones själva att uppträda på skolan. Regissören Allan Arkush kombinerar på ett roligt sätt punkens häftiga kaos med fåniga tonårsupptåg.

Rock ‘n’ Roll High School strömmar gratis med annonser på Crackle, Freevee, Plex, The Roku Channel, Shout Factory TV, Tubi och Vudu, och gratis via lokala bibliotek på Kanopy.

Titta på The Roku ChannelWatch på VuduWatch på TubiWatch på Kanopy

RELATERAT: De bästa komedifilmerna på Amazon Prime Video 2023

Smiley

Spela upp video

Anna Faris ger en prisvärd prestation som en olycklig pothead i Gregg Araki’s godmodiga stonerkomedi. Allt den lilla skådespelerskan Jane (Faris) vill är att komma till en audition i tid, men efter att hon oavsiktligt ätit en hel tallrik med cannabisinfunderade cupcakes blir till och med den minsta uppgift nästan omöjlig.

Araki skickar Jane på en löjlig, rolig odyssé av existentiella upptäckter när varje beslut hon fattar slutar med att slå tillbaka. Jane funderar över stora filosofiska frågor ur hennes nyckfulla perspektiv, och Faris gör alla funderingar och yttranden till ett komiskt geni.

Smiley Face streamar gratis med annonser på Freevee, Tubi och Vudu.

Se på VuduWatch på FreeveeWatch på Tubi

Space Station 76

Spela upp video

Tänk om framtiden såg ut exakt som folk föreställt sig det 1976? Det är den förtjusande premissen för denna offbeat sci-fi-komedi, som utspelar sig på en rymdstation där karaktärerna röker, dricker och med tillförsikt uttrycker föråldrade synpunkter på kön och sexualitet.

Regissören och medförfattaren Jack Plotnick använder den retrofuturistiska miljön för att smygt utforska 1970-talets förorts medelklass. Karaktärer som spelas av Liv Tyler, Patrick Wilson och Matt Bomer upplever personliga kriser bland de klibbiga dragen av en vision i 1970-talsstil för mänsklighetens framtid.

Space Station 76 streamas gratis. med annonser på Crackle.

Watch on Crackle The Best Streaming Devices of 2023 Roku Streaming Stick 4K Amazon

$39.99
$49.99 Save 20%

Fire TV Stick Lite Amazon

$19.99
$29.99 Save 33%

Bästa Roku-strömningsenheten Roku Ultra Amazon

99,99 USD
 

Fire TV Stick 4K Amazon

31,99 USD
49,99 USD Spara 36 %

Bästa Google TV-enhet Chromecast med Google TV (2020) Bästa köp Bästa Android TV-enhet NVIDIA SHIELD TV Pro Amazon

199,99 $
 

Bäst Apple TV-enhet Apple TV 4K (3:e generationen) Amazon

168,50 USD