Wekelijkse horoscoop, 28 mei 2023 – 3 juni 2023: Leeuw, Maagd, Vissen en andere tekens – controleer astrologische voorspelling

0
73

Kanker, er is nog steeds een plek van verwarring die moet worden opgehelderd, een mysterie dat moet worden opgelost of een verloren voorwerp dat moet worden gevonden. Stier, je sociale sterren worden met de dag sterker. Vertrouwen, zeggen ze, leidt tot succes.

ARIES (21 mrt – 20 apr.)

Veel van wat deze week belangrijk is, vindt plaats achter de schermen, buiten het zicht van het publiek. Je hebt zo'n reputatie dat je kieskeurig bent, maar je zult deze week zoveel gelukkiger zijn als je anderen hun dagelijkse bezigheden laat doen zonder inmenging. Volgende week is er genoeg tijd om te karperen en te bekritiseren, dus leun nu achterover en ontspan.

STIER (21 apr. – 21 mei)

Je sociale sterren worden met de dag sterker. Vertrouwen, zeggen ze, leidt tot succes. Dit is waar, maar nu uw sterren er steeds optimistischer uitzien, mag ik u adviseren voorzichtig te zijn. Ga elke risicovolle situatie in met je ogen wijd open. Professioneel kunnen dinsdag en woensdag je zwaarste dagen zijn.

GEMINI (22 mei – 21 juni)

Het meest bruikbare kosmische patroon deze week doet zich voor op woensdag, wanneer de zon een nieuwe relatie aangaat met Jupiter, een prachtige planeet die duidt op algemeen geluk. Dit hemellichaam moedigt ook voorzichtigheid, rechtvaardigheid en goede manieren aan. Aan de andere kant kunnen roekeloze acties en onverstandige speculaties alleen maar leiden tot verlies.

KANKER (22 juni – 23 juli)

Ongetwijfeld nadert een speciale tijd van het jaar met rasse schreden. In de tussentijd is er nog steeds een verwarring die moet worden opgelost, een mysterie dat moet worden opgelost of een verloren voorwerp dat moet worden gevonden. Haal het meeste uit de huidige planetaire energieën en geniet van een favoriete fantasie. Zelfs in het bedrijfsleven kan uw verbeelding de weg vooruit wijzen, dus wees niet bang om uw dromen te volgen.

LEO (24 juli – 23 aug.)

Geldzaken zullen in de loop van de komende twee weken. De algemene trend van evenementen is volkomen gunstig, dus maak gebruik van alle welkome persoonlijke aanbiedingen, kansen en koopjes op het moment dat ze zich voordoen – en niet later! Plus, Venus’ charmante en aanhankelijke locatie kan je gevoel van eigenwaarde alleen maar vergroten.

MAAGD (24 aug. – 23 sept.)

Al met al lijkt dit een positieve week. Niet voor het eerst zijn je sterren perfect in balans op het werk. Bovendien kunt u vroeg in de week indruk maken op een werkgever. Je zult de juiste keuzes maken en anderen charmeren met je elegante humor, terwijl je liefdesleven zal worden gezegend door je poëtische ziel.

LIBRA (24 sept. &#8211 ; 23 okt.)

Advertentie

Een reeks nuttige planetaire patronen zal ongetwijfeld in uw voordeel werken, en dit zou een behoorlijk opmerkelijk moment kunnen zijn. Verloren voorwerpen zullen worden gevonden, uitgestelde beslissingen zullen worden genomen en oude vrienden zullen opduiken – helemaal uit de lucht gegrepen! U zult zelfs, eindelijk, een vermoeden krijgen van heel goed nieuws. Op het werk komt er een nieuwe verantwoordelijkheid op je af.

LEES OOK | De ontbrekende volkstelling en de gevolgen ervan

SCHORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Je instinct werkt goed, en er zijn veel manieren om schijnbare obstakels op maandag of dinsdag in je voordeel om te buigen. Een daarvan is om verstandig geld uit te geven, eventuele besparingen uit het verleden te compenseren, terwijl je dierbaren duidelijk maakt dat je er echt om geeft. Gezondheidskwesties zullen gebaat zijn bij een verbetering van het dieet.

BOOGSCHUTTER (23 nov. – 22 dec.)

Advertentie

Een aantal krachtige planeten zal precies in het cruciale centrale deel van uw teken vallen, waardoor uw aandacht wordt gericht op vitale langetermijnkwesties. Het ziet er sterk naar uit dat een of andere grote aanpassing thuis het resultaat zal zijn van de druk die de afgelopen maanden is opgebouwd. Als je de kans krijgt om een ​​nieuwe vaardigheid te leren, doe dat dan: je weet nooit wanneer het van pas komt.

Steenbok (23 dec. – 20 jan. .)

Serieuze Saturnus voert zijn rol in uw horoscoop op. Denk goed na over waar u vanaf hier op uw werk heen moet, maar stel niet uit: u heeft maar een kleine kans waarin u een effectieve en realistische keuze kunt maken. In de liefde heb je alleen sympathie nodig, maar eerst moeten partners weten dat je achter hen staat.

LEES OOK | Van hondenteams tot AI-robots: hoe Goa van plan is zijn stranden veiliger te maken

AQUARIUS (21 jan. – 19 feb.) 

U voelt zich zeker veel vastberadener en als alles volgens plan verloopt, zult u zich enorm opgelucht voelen dat de problemen die u zo lang hebben gekweld, eindelijk tot rust zullen worden gebracht. Het is echter van vitaal belang dat u met alle vastberadenheid die u kunt opbrengen, de eisen en verwachtingen van andere mensen beantwoordt.

PISCES (20 feb. ’ 8211; 20 mrt.)

Geheimzinnige sterren werken in je voordeel, en sommige mensen die je kent moeten leren om discreter te zijn. U moet echter sneller uw mening gaan uiten, vooral nu collega's, werkgevers en relaties veel meer dan vroeger op u zullen vertrouwen.

Lees ook

< img src="https://images.indianexpress.com/2023/05/Numerology-feature.jpg?resize=450,250" />

Numerologische voorspellingen – 29 mei tot 4 juni 2023

Weekhoroscoop, 29 mei 2022 – 4 juni 2022: Weegschaal , Ram, Vissen en o…

Numerologische voorspellingen – 22 tot 28 mei 2023

Horoscoop vandaag, 29 april 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — c…Advertentie

📣 Volg ons voor meer lifestyle-nieuws op Instagram | Twitter | Facebook en mis de laatste updates niet!

© IE Online Media Services Pvt Ltd