Orolig för batteritid för handhållen speldator? Köp bara en Powerbank

0
69
Marcus Mears III/How-To Geek

Handhållna speldatorer är en fantastisk innovation som ger kraften och flexibiliteten i PC-spel till en formfaktor som passar i dina händer. Men denna portabilitet medför en särskild utmaning: bra batteritid. Svaret? En pålitlig kraftbank.

Låt oss inse det: Handdatorer har en fruktansvärd batteritid

Om du äger en handhållen speldator har du förmodligen redan stött på enhetens bästa akilleshäl: batteritiden. Även om dessa miniatyriserade maskiner har ett slag när det gäller kraft och prestanda, kämpar de ofta för att upprätthålla en stabil batteritid. Detta är ett problem som många användare har brottats med sedan starten av dessa enheter och de senaste kraftfulla maskiner som ASUS ROG Ally kan äta igenom sina batterier på mindre än en timme med full prestanda. Hoppsan!

Handdatorer är kraftkrävande vidunder. De avancerade CPU:erna och GPU:erna som krävs för spel av PC-kvalitet kräver mycket energi, och den lilla formfaktorn hos handhållna enheter betyder att det inte finns mycket utrymme för ett stort batteri. Det är därför även de bästa handhållna speldatorerna bara kan leverera några timmars spel (med noggrann installation) innan de behöver laddas upp.

Du behöver en väska hur som helst, så lägg i en Powerbank där

Låt oss vara ärliga, när du packar din handhållna speldator har du troligen redan en väska på dig eftersom det kommer säkerligen inte i dina fickor. Så varför inte lägga till en powerbank till ditt kit?

RELATERAT: Hur du optimerar ditt Steam-däck för ett batteri som håller längre

< p>Bärbara powerbanks har blivit ett bastillbehör för de flesta teknikentusiaster, och deras användbarhet kan inte överskattas. Dessa praktiska prylar är inte bara kompakta och lätta, utan de kan också hålla imponerande mängder laddning, vilket ger din handdator den extra juice den behöver när den börjar ta slut. Samtidigt är det inte en enhetsspecifik lösning, så du kan använda den extra energin för att ladda dina andra grejer också i ett nafs.

Att lägga till en powerbank i din åkpåse betyder att du inte behöver oroa dig för att hitta ett eluttag mitt i spelet eller förkorta din spelsession. Du kan koppla in din handdator till powerbanken och fortsätta spela.

Powerbanks kan låsa upp fantastisk prestanda på språng

Med en powerbank i din arsenal kan din handhållna speldator prestera på topp, även när du är på resande fot. Detta beror på att handdatorer, liksom många bärbara datorer, ofta sänker sin prestanda när de körs på batteri för att spara energi. Men när de är anslutna till en powerbank kan dessa enheter använda sin fulla processorkraft utan att behöva oroa sig för att ladda ur batteriet, förutsatt att powerbanken du väljer kan leverera den strömmen tillräckligt snabbt.

Detta betyder inte bara att du får bästa möjliga spelupplevelse, men det betyder också att du kan ta mer krävande spel på språng och njuta av dem under en användbar tid.

Du har för att välja rätt Power Bank

Det är viktigt att notera att inte alla powerbanks skapas lika. Vissa är bättre lämpade för att ladda smartphones och surfplattor, medan andra kan ladda strömkrävande enheter som handhållna speldatorer.

När du väljer vilken powerbank du ska köpa till din handdator är några saker viktiga att Tänk på:

 • Vilken snabbladdningsstandard stöder powerbanken? Välj en som fungerar med din handdator.
 • Hur mycket extra tid ger det? Om du till exempel har ett 40 Wh internt batteri och lägger till en 100 Wh powerbank, bör din totala drifttid i teorin tredubblas eftersom du nu har 140 Wh ström, minus vissa kostnader för effektivitet och spänningsomvandling.
 • ul>

  Med nuvarande batteriteknik tycker vi att alla borde ha en ansenlig powerbank när vi är på väg, men för handhållna PC-användare i synnerhet kan det förvandla ditt spelsystem från ett entimmes underverk till ett AAA-maraton maskin.

  The Best Portable Chargers of 2023 Best Portable Charger Overall Anker PowerCore Slim 10000 Portable Charger Buy at Amazon Best Budget Portable Charger Iniu Portable Charger Buy at Amazon Bästa bärbara laddaren för bärbara datorer Omni 20 bärbara laddare Köp på Amazon Bästa bärbara solladdaren Goal Zero Nomad 7 bärbar laddare Köp på Amazon Bästa robusta bärbara laddaren Techsmarter 20 000 mAh Rugged Power Bank Köp på Amazon Bästa lilla bärbara laddaren Anker 321 PowerCore 5K Köp på Amazon Bäst Bärbar laddare för iPhone Mophie Snap+ Bärbar laddare Köp på Amazon LÄS NÄSTA

  • › Acers nya Swift Edge 16-dator är tunn och har Wi-Fi 7
  • › Så här kontrollerar du din RAM-hastighet
  • › 5 Google Maps-bedrägerier (och hur man undviker dem)
  • › 1080p vs. 1440p vs. 4K-skärmar: Hur stor är skillnaden?
  • › Är ett VPN värt att betala för?
  • › Acer Predator Triton 16 Gaming Laptop har en RTX 4070