Hoe u de batterij (en levensduur) van uw smartwatch verlengt

0
54
Tim Brookes/Review Geek

Niets kan het plezier van het gebruik van een smartwatch sneller teniet doen dan hem constant te moeten opladen. Elk moment dat uw horloge op een oplader staat, is tijd dat u niet van uw apparaat kunt genieten. Hoewel het een feit is dat de batterij van uw horloge moet worden opgeladen, zijn er manieren om langer tussen oplaadbeurten door te gaan.

We belichten tips om ervoor te zorgen dat uw smartwatch meer tijd om uw pols en minder tijd aan uw oplader doorbrengt, evenals manieren om de algehele levensduur van uw horloge te verlengen. Maak je klaar om langer te gaan tussen oplaadcycli en smartwatch-upgrades.

Inhoudsopgave

Hoe Hoe lang blijven de meeste smartwatches opgeladen?
Hoe kan ik langer wachten tussen het opladen van mijn Apple Watch?
Hoe kan ik de batterijduur van mijn Wear OS Smartwatch verbeteren?
Kan ik ervoor zorgen dat mijn smartwatch langer meegaat?

Hoe lang blijven de meeste smartwatches opgeladen?

Elk smartwatch-model is uniek en elke persoon gebruikt zijn horloge anders. De meeste smartwatches kunnen echter 18 uur tot anderhalve dag meegaan tussen oplaadbeurten. Dit betekent dat de meeste mensen hun horloges elke dag opladen. Degenen die hun horloge niet gebruiken om hun slaap bij te houden, hebben de neiging om hun smartwatch aan te zetten terwijl ze hun acht uur krijgen, terwijl anderen het misschien doen terwijl ze zich 's ochtends klaarmaken.

Als u merkt dat u uw smartwatch vaker dan één keer per dag moet opladen, kunt u stappen ondernemen om de batterijduur van uw horloge te verbeteren.

Hoe kan ik langer wachten tussen het opladen van mijn Apple Watch?

Justin Duino/Review Geek

Als u merkt dat de batterij van uw horloge sneller leeg raakt dan u denkt, zou uw eerste stap moeten zijn om meer te weten te komen over de status van uw batterij. Met een Apple Watch kunt u dit doen door naar de app Instellingen op uw Apple Watch te gaan en Batterij te selecteren. Daar kunt u leren wat de maximale batterijcapaciteit van uw horloge is en hoe uw batterij gedurende de dag wordt gebruikt.

Zodra u gewapend bent met deze informatie, kunt u beginnen met het nemen van stappen om uw batterij elke dag langer mee te laten gaan. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw horloge over de nieuwste software beschikt. U kunt zien of u een update nodig heeft door de Apple Watch-app op uw telefoon te openen en Algemeen en vervolgens Software-update te selecteren.

U kunt ook de energiebesparende modus inschakelen om uw hartslagsensor tijdens trainingen uit te schakelen. In de Apple Watch-app van je telefoon selecteer je Workout en schakel je de energiebesparende modus in. Als u toch uw hartslag wilt bijhouden tijdens trainingen, kunt u een Bluetooth-borstband gebruiken in plaats van de ingebouwde hartslagsensor van uw horloge.

Ten slotte heb je de mogelijkheid om de energiebesparende modus in te schakelen wanneer je probeert je batterij te verlengen. U kunt dit eenvoudig doen door naar Instellingen op uw Apple Watch te gaan en Batterij te selecteren.

Hoe kan ik de levensduur van de batterij van My Wear OS Smartwatch verbeteren ?

Samsung< /figuur>

Net als bij een Apple Watch is het slim om meer te weten te komen over de batterij in je Wear OS-smartwatch voordat je iets anders doet. Om dit te doen, zorg je ervoor dat je horloge is verbonden met je telefoon en controleer je de Wear OS-app. Eenmaal in de app scrol je omlaag naar Instellingen, tik je op Geavanceerde instellingen en selecteer je Batterij bekijken.

De inzichten die u verkrijgt over de batterij van uw horloge, kunnen u helpen beslissen welke batterijbesparende maatregelen u zullen helpen om langer tussen oplaadsessies door te gaan. Het eerste dat u kunt doen, is het scherm van uw horloge uitschakelen wanneer u het niet gebruikt. Om dit te bereiken, veegt u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, tikt u op Instellingen, selecteert u Display en tikt u op Always-on Display om het in of uit te schakelen.

Terwijl u nadenkt over uw display, kunt u overwegen andere wijzigingen aan te brengen, zoals het gebruik van een wijzerplaat die niet geanimeerd of interactief is. U kunt ook de helderheid van uw horlogescherm verlagen. Om de helderheid te verlagen, hoeft u alleen maar vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen, op Instellingen te tikken, Weergave te selecteren, op Helderheid aanpassen te tikken en een helderheidsniveau te selecteren.

Meldingen kunnen ook veel van uw batterij, dus het is verstandig om degene die je niet wilt of nodig hebt uit te schakelen. Dit doe je door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen. Tik vervolgens op Instellingen, selecteer Meldingen, tik op App-meldingen blokkeren, selecteer Meer toevoegen en kies de apps die u wilt blokkeren.

Tot slot, over apps gesproken, sommige zijn moeilijker voor uw batterij dan andere. U kunt de apps verwijderen die de batterij van uw horloge leeg lijken te maken door naar uw lijst met apps te gaan en op de aan/uit-knop te drukken. Je scrolt dan naar beneden en tikt op Play Store. Vanaf daar veegt u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tikt u op Mijn apps, selecteert u de app die u wilt verwijderen en tikt u op Verwijderen.

Kan ik ervoor zorgen dat mijn smartwatch langer meegaat?

Josh Hendrickson

Door goed voor de batterij van uw smartwatch te zorgen, krijgt u niet alleen meer tijd tussen oplaadbeurten. Het kan er ook voor zorgen dat uw horloge in het algemeen langer meegaat. Dat komt omdat de levensduur van uw smartwatch voor een groot deel te maken heeft met de oplaadbare lithium-ionbatterij die hem van stroom voorziet.

De batterij van uw horloge kan doorgaans ongeveer 300 tot 500 laadcycli. Hoe lang je batterij in topconditie blijft, hangt voor een groot deel af van hoe je je smartwatch elke dag oplaadt.

Veel mensen denken dat je je batterij pas moet opladen als deze 0% of bijna 0% bereikt. Het. Het is echter erg moeilijk voor de batterij van je smartwatch om van 0% naar 100% te gaan. Om het opladen van uw batterij iets gemakkelijker te maken, moet u ernaar streven uw horloge op te laden wanneer deze ongeveer 50% bereikt. Deze kleine stap kan ervoor zorgen dat je smartwatch langer meegaat, terwijl de andere tips in dit artikel je kunnen helpen meer tijd te besteden aan het genieten van je horloge en minder tijd aan het opladen.