De beste 15 gratis reiserutemalene for Google Dokumenter

0
52

Organiser ferien, turen, festen eller arrangementet med en attraktiv, gratis mal for Google Dokumenter. Disse alternativene gir deg det grunnleggende du trenger for å planlegge timeplanen din etter dag eller time, og kan tilpasses dine behov.

Ved å bruke gratis reiserutemaler kan du ganske enkelt legge inn dine egne detaljer eller justere datoer, klokkeslett og aktiviteter for å passe dine reiseplaner, bilturer eller kommende begivenheter.

Innholdsfortegnelse

  Ferieruter

  Planlegging av ferie kan være spennende, men krever også organisering. Fra flyreiser til overnattingssteder til aktiviteter, du kan planlegge i tide for alt med en mal for feriereiser.

  1. Reiserute til Alaska

  Planlegger du en ferie i kaldt vær som å stå på ski eller snowboard? Denne Alaska Travel Itinerary-malen er et søtt alternativ med sitt fargerike utseende og varmt kledde karakter. Ta med destinasjonene og aktivitetene for hver dag av turen til en stat, et land eller en region med kaldt vær.

  2. Solfylt reiserute

  Hvis du er på vei et sted varm på ferien i stedet, denne gule og oransje Sunny Itinerary-malen er akkurat det du trenger. Skriv inn flydetaljene dine for avgang og retur, informasjon om overnatting, og deretter aktiviteter for hver dag med tider og steder.

  3. Feriereise

  Kanskje du vil ha en reiserute for planlegging av aktiviteter timen. Denne malen for feriereiser er en ren og enkel vei å gå. Legg til reisedatoene og -stedene øverst med hver dag, klokkeslett og aktivitet under. Du kan også bruke de praktiske avmerkingsboksene for å merke av hendelser mens du går.

  Reise- og forretningsreiseruter

  Når du er på forretningsreise eller noe annet enn en morsom -fylt ferie, sørge for at du har en reiserute i hånden sikrer at du har alle detaljene du trenger for en jevn tur.

  4. Forretningsreise

  For en inkluderende og intuitiv planlegger er denne to-siders malen for forretningsreise fantastisk. Legg til flydetaljer for avgang, overnattingsinformasjon og deretter reiseplanen for tre dager med tider, steder og detaljer. Pakk den inn med detaljer for hjemreise.

  5. Bright møtereise

  For å lette forretningsreisen din, se på denne Bright Meeting-reiseplanen. Legg til flyinformasjon for avgang og retur, datoer, klokkeslett og steder for forretningsmøtene dine, og ta med ytterligere reisedetaljer som du kanskje trenger nederst.

  6. Perfekt lys reiseplan

  For en annen levende planlegger , denne Perfect Bright Travel Itinerary er flott for en fem-dagers tur. Ta med reisemålene, hvor du skal spise, fritidsaktiviteter og transportmetoder for hver dag.

  7. 3 Måltid og aktivitet Reiserute

  Denne siste malen passer for de fleste typer reiser. Den tilbyr attraktive pasteller med en uformell skrift for din tredagers ferie. Legg til destinasjon, datoer og klokkeslett. Planlegg deretter aktiviteter og måltider for hver dag.

  Festreiser

  Noen fester er mer enn bare enkle sammenkomster. Kanskje det er en helge-lang feiring eller en der aktiviteter må finne sted til bestemte tider på grunn av reservasjoner eller bestillinger. Disse reiserutemalene for fest kan hjelpe deg med å holde orden på alt.

  8. Bursdagsreiseplan

  Denne bursdagsreisemalen er fantastisk for å holde alt organisert for festen din. Begynn med lunsj, fortsett til bassengfesten, og inkluder drinker og nattklubber. Du kan også tilpasse malen fullstendig for dine egne festaktiviteter.

  9. Pastellbursdagsreise

  For en mer elegant festmal, se på denne Pastellbursdagsreiseplanen. Det er ikke bare for bursdager, bruk det til en konfirmasjonsfeiring, jubileumsfest eller brudedusj. Den har et iøynefallende, men stilig bilde på toppen og bunnen med lettlest skrift for arrangementer, tider og steder.

  10. Livlig bursdagsreise

  Planlegger du en helgefeiring for en bursdag, forlovelse eller utdrikningslag? Denne livlige bursdagsreisen gir deg livlige farger med et snodig tema. Legg til aktiviteten eller stedet for hver dag, fredag ​​til søndag, og la moroa begynne.

  Hendelsesplaner

  Arrangementsplanlegging krever organisering og tid. Hvis du setter opp en flerdagers konferanse eller bare et en-natts arrangement, hjelper disse reiserutene deg med å organisere det hele.

  11. Kontrast-hendelsesplan

  Hvis du er ansvarlig for en konferanse eller femdagers seminar, vil du sette pris på denne kontrast-begivenhetsplanmalen. Plasser firmalogoen og kontaktinformasjonen din i det røde feltet til venstre. Deretter legger du til datoer, titler og detaljer for hver dag av arrangementet til høyre.

  12. Flat hendelsesplan

  Når du er vert for et kveldsarrangement, vil du at en reiserute skal matche. Denne flate arrangementsoversikten er dekorert med et cocktailglass og gir deg plasser for timebaserte aktiviteter. Du kan bruke de forskjellige stedene til å inkludere datoer, steder, et nettsted og telefonnummer for en pent detaljert tidsplan.

  Bryllupsreiser

  Hvis det er en dag hvor kaos kan oppstå uten forvarsel, er det bryllupsdagen din. Hvert brudepar vil at deres spesielle dag skal være helt perfekt. Dette er den ideelle tiden for å bruke en reiserute for deg selv, brudeselskapet ditt og til og med gjestene dine.

  13. Bryllupsreise

  Denne minimalistiske malen for bryllupsreise er et enkelt, men attraktivt alternativ for helgeseremoni og -feiring. Inkluder øvingsdetaljene, plasseringen av hver bryllupsdagsbegivenhet og en avskjedsfrokost, brunsj eller lunsj. Det er også et sted nederst for ytterligere detaljer du kanskje vil inkludere.

  14. Blomster bryllupsreise

  Kanskje du foretrekker en reiserute for den store dagen fremfor en hel helg. Denne nydelige malen for Floral Wedding Itinerary starter med prepping og slutter med bukettkasting i resepsjonen. Du kan sende eller skrive ut og dele ut denne vakre reiseruten til brudeselskapet ditt.

  15. Akvarell bryllupsreise

  Hvis du vil en reiserute du kan dele med gjester i tillegg til brudefesten, er denne sjarmerende malen for akvarell bryllupsreise ideell. Lag tidsplanen for bryllupsdagen din som starter med seremonien og slutter med fyrverkeri.

  Organiser det hele med planleggingsmaler

  Ved å bruke tilpassbare maler for reiseplanlegging, en flyreiserute eller en bryllupsdagsplan kan du gjøre det enklere å organisere reisen eller arrangementet. De kan også være nyttige hvis du er et reisebyrå som gjør ordninger for en klient.

  Behold denne listen over gratis reiserutemaler som bokmerke, og for mer, se på Google Regneark-maler du kan bruke hver dag.