De 15 beste gratis routesjablonen voor Google Docs

0
49

Organiseer uw vakantie, reis, feest of evenement met een aantrekkelijke, gratis sjabloon voor Google Documenten. Deze opties bieden u de basis die u nodig hebt om uw schema per dag of zelfs per uur te plannen en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Met behulp van gratis routesjablonen kunt u eenvoudig uw eigen gegevens invoeren of de datums, tijden en activiteiten aanpassen aan uw reisplannen, roadtrip of aankomend evenement.

Inhoudsopgave

  Vakantieroutes

  Vakantieplanning kan spannend zijn, maar vereist ook organisatie. Van vluchten tot accommodaties tot activiteiten, je kunt voor alles op tijd plannen met een sjabloon voor een vakantiereisplan.

  1. Reisroute naar Alaska

  Plant u een vakantie bij koud weer zoals skiën of snowboarden? Deze Alaska Travel Itinerary-sjabloon is een leuke optie met zijn kleurrijke uiterlijk en warm geklede karakter. Vermeld de bestemmingen en activiteiten voor elke dag van uw reis naar een staat, land of regio met koud weer.

  2. Zonnig reisplan

  Als je tijdens je vakantie naar een warme bestemming gaat, is dit gele en oranje sjabloon voor een zonnig reisplan precies wat je zoekt. behoefte. Voer uw vluchtgegevens in voor uw vertrek en terugkeer, informatie voor accommodaties en vervolgens activiteiten voor elke dag met tijden en locaties.

  3. Vakantieroute

  Misschien wilt u een routebeschrijving voor het plannen van activiteiten tot op het uur. Dit vakantiereisplan-sjabloon is een schone en eenvoudige manier om te gaan. Voeg bovenaan de reisdatums en -locaties toe met daaronder elke dag, tijd en activiteit. U kunt ook de handige selectievakjes gebruiken om gebeurtenissen af ​​te vinken terwijl u bezig bent.

  Reis- en zakenreisroutes

  Wanneer u op zakenreis bent of iets anders dan een leuke Als u op vakantie gaat, zorgt u ervoor dat u een reisschema bij de hand heeft, zodat u over alle details beschikt die u nodig heeft voor een vlotte reis.

  4. Zakelijk reisplan

  Voor een inclusieve en intuïtieve planner is deze sjabloon voor een zakelijk reisplan van twee pagina's geweldig. Voeg uw vertrekvluchtgegevens, accommodatie-informatie en vervolgens uw reisschema voor drie dagen toe met tijden, locaties en details. Rond het af met details voor uw terugvlucht naar huis.

  5. Helder vergaderplan

  Bekijk deze Bright Meeting Itinerary om uw zakenreis te verlichten. Voeg uw vertrek- en retourvluchtinformatie, datums, tijden en locaties voor uw zakelijke bijeenkomsten toe, en voeg onderaan aanvullende reisgegevens toe die u mogelijk nodig heeft.

  6. Perfect Bright reisplan

  Voor een andere levendige planner is dit Perfect Bright Travel Itinerary geweldig voor een vijfdaagse reis. Vermeld de bestemmingen, waar te eten, vrijetijdsactiviteiten en transportmiddelen voor elke dag.

  7. 3 Reisplan voor maaltijden en activiteiten

  Dit laatste sjabloon is geschikt voor bijna elk type reis. Het biedt aantrekkelijke pastelkleuren met een informeel lettertype voor uw driedaagse uitje. Voeg de bestemming, datums en tijden toe. Plan vervolgens uw activiteiten en maaltijden voor elke dag.

  Feestroutes

  Sommige feesten zijn meer dan simpele bijeenkomsten. Misschien is het een feest dat een weekend duurt of een activiteit waarbij op bepaalde tijden activiteiten moeten plaatsvinden vanwege reserveringen of boekingen. Deze sjablonen voor feestroutes kunnen u helpen alles op orde te houden.

  8. Verjaardagsreisplan

  Dit sjabloon voor een verjaardagsreisplan is geweldig om alles op orde te houden voor uw feest. Begin met lunch, ga naar het zwembadfeest en neem drankjes en uitgaan mee. U kunt de sjabloon ook volledig aanpassen aan uw eigen feestactiviteiten.

  9. Pastel Verjaardag Reisplan

  Voor een eleganter feestsjabloon, bekijk dit Pastel Verjaardag Reisplan. Het is niet alleen voor verjaardagen, gebruik het voor een afstudeerfeest, jubileumfeest of vrijgezellenfeest. Het heeft een opvallende maar stijlvolle afbeelding aan de boven- en onderkant met een gemakkelijk leesbaar lettertype voor de evenementen, tijden en locaties.

  10. Levendige verjaardagsroute

  Plant u een weekendviering voor een verjaardag, verloving of vrijgezellenfeest? Deze levendige verjaardagsroute geeft je levendige kleuren met een grillig thema. Voeg de activiteit of locatie toe voor elke dag, van vrijdag tot en met zondag, en het plezier kan beginnen.

  Evenementenroutes

  Evenementplanning vergt organisatie en tijd. Of u nu een meerdaagse conferentie organiseert of slechts een evenement van één nacht, deze reisroutes helpen u alles te organiseren.

  11. Contrast Evenementenschema

  Als u de leiding heeft over een conferentie of vijfdaags seminar, zult u deze Contrast Event Schedule-sjabloon waarderen. Plaats uw bedrijfslogo en contactgegevens in de vetgedrukte rode ruimte aan de linkerkant. Voeg vervolgens aan de rechterkant de datums, titels en details toe voor elke dag van je evenement.

  12. Platte evenementenplanning

  Wanneer u een avondevenement organiseert, wilt u een bijpassende reisroute. Deze Flat Event Schedule is versierd met een cocktailglas en geeft je plaats voor activiteiten per uur. U kunt de verschillende plekken gebruiken om datums, locaties, een website en telefoonnummer op te nemen voor een mooi gedetailleerd schema.

  Bruiloftsroutes

  Als er een dag is waarop chaos zonder waarschuwing kan ontstaan, dan is het wel jullie trouwdag. Elke bruid en bruidegom wil dat hun speciale dag absoluut perfect is. Dit is het ideale moment om een ​​reisplan te gebruiken voor jezelf, je bruidsfeest en zelfs je gasten.

  13. Bruiloftsroute

  Deze minimalistische sjabloon voor een bruiloftsroute is een eenvoudige maar aantrekkelijke optie voor uw weekendceremonie en feest. Vermeld de repetitiedetails, de locatie van elk huwelijksdagevenement en een afscheidsontbijt, brunch of lunch. Er is ook een plek onderaan voor aanvullende details die u misschien wilt opnemen.

  14. Routebeschrijving bloemenbruiloft

  Misschien geeft u de voorkeur aan een route voor de grote dag in plaats van een heel weekend. Deze mooie sjabloon voor een reisplan voor een bloemenbruiloft begint met het voorbereiden en eindigt met het gooien van het boeket bij de receptie. U kunt dit mooie reisschema opsturen of afdrukken en uitdelen aan uw vrijgezellenfeest.

  15. Aquarel huwelijksreisplan

  Als u een reisplan wilt dat u naast het bruidsfeest met gasten kunt delen, is dit charmante sjabloon voor een aquarel huwelijksreisplan ideaal. Maak het schema voor je trouwdag, beginnend met de ceremonie en eindigend met vuurwerk.

  Organiseer alles met planningssjablonen

  Aanpasbare sjablonen gebruiken voor reisplanning, een vluchtschema , of een trouwdagschema kan het organiseren van uw reis of evenement vergemakkelijken. Ze kunnen ook handig zijn als je een reisagent bent die afspraken maakt voor een klant.

  Houd deze lijst met gratis routesjablonen bij uw favorieten en kijk voor meer informatie naar Google Spreadsheets-sjablonen die u elke dag kunt gebruiken.