Bezorgd over de levensduur van de batterij van de handheld gaming-pc? Koop gewoon een powerbank

0
57
Marcus Mears III/How-To Geek

Handheld-gaming-pc's zijn een fantastische innovatie die de kracht en flexibiliteit van pc-gaming in een vormfactor samenbrengt die in je handen past. Maar deze draagbaarheid brengt een bijzondere uitdaging met zich mee: een goede batterijduur. Het antwoord? Een betrouwbare powerbank.

Laten we eerlijk zijn: handheld-pc's hebben een verschrikkelijke batterijduur

Als je een handheld gaming-pc bezit, ben je waarschijnlijk al de grootste achilleshiel van het apparaat tegengekomen: de batterijduur. Hoewel deze miniatuurmachines krachtig en prestatiegericht zijn, hebben ze vaak moeite om een ​​solide batterijduur te behouden. Dit is een probleem waar veel gebruikers mee worstelen sinds de introductie van deze apparaten en recente krachtige machines zoals de ASUS ROG Ally kunnen hun batterijen in minder dan een uur opeten bij volledige prestaties. Jakkes!

Handheld-pc's zijn energievretende beesten. De high-end CPU's en GPU's die nodig zijn voor gamen met pc-kwaliteit vereisen veel energie, en de kleine vormfactor van draagbare apparaten betekent dat er niet veel ruimte is voor een grote batterij. Daarom kunnen zelfs de beste draagbare gaming-pc's maar een paar uur gamen (met zorgvuldige installatie) voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen.

Je hebt toch een tas nodig, dus stop er een powerbank in

Laten we eerlijk zijn, als je je draagbare gaming-pc inpakt, draag je waarschijnlijk al een tas omdat het gaat zeker niet in je zakken. Dus waarom zou u geen powerbank aan uw kit toevoegen?

GERELATEERD: Hoe u uw Steam Deck kunt optimaliseren voor een batterij die langer meegaat

< p>Draagbare powerbanks zijn een belangrijk accessoire geworden voor de meeste tech-enthousiastelingen en hun nut kan niet genoeg worden benadrukt. Deze handige gadgets zijn niet alleen compact en licht van gewicht, maar ze kunnen ook indrukwekkende hoeveelheden opladen, waardoor je handheld-pc het extra vermogen krijgt dat hij nodig heeft als hij bijna leeg is. Tegelijkertijd is het geen apparaatspecifieke oplossing, dus je kunt die extra energie ook gebruiken om je andere spullen in een mum van tijd op te laden.

Door een powerbank aan je reistas toe te voegen, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een stopcontact tijdens het gamen of het verkorten van je gamesessie. U kunt uw handheld-pc aansluiten op de powerbank en doorgaan met gamen.

Powerbanks bieden geweldige prestaties onderweg

Met een powerbank in je arsenaal kan je draagbare gaming-pc optimaal presteren, zelfs als je onderweg bent. Dit komt omdat handheld-pc's, zoals veel laptops, vaak hun prestaties vertragen wanneer ze op batterijvoeding werken om energie te besparen. Maar wanneer ze zijn aangesloten op een powerbank, kunnen deze apparaten hun volledige verwerkingskracht gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het leeglopen van de batterij, ervan uitgaande dat de powerbank die u kiest die stroom snel genoeg kan leveren.

Dit betekent niet alleen dat u krijgt de best mogelijke game-ervaring, maar het betekent ook dat je onderweg meer veeleisende games kunt spelen en er een bruikbare tijd van kunt genieten.

Je hebt om de juiste powerbank te kiezen

Het is belangrijk op te merken dat niet alle powerbanks gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn beter geschikt voor het opladen van smartphones en tablets, terwijl andere geschikt zijn voor het opladen van apparaten die veel stroom verbruiken, zoals draagbare gaming-pc's.

Bij het kiezen van de juiste powerbank voor uw draagbare pc, zijn een paar dingen belangrijk om te weten overweeg:

 • Welke snellaadstandaard ondersteunt de powerbank? Kies er een die werkt met uw handheld-pc.
 • Hoeveel extra tijd levert het op? Als u bijvoorbeeld een interne batterij van 40 Wh heeft en een powerbank van 100 Wh toevoegt, zou uw totale gebruikstijd in theorie moeten verdrievoudigen, aangezien u nu 140 Wh aan stroom heeft, minus enkele overheadkosten voor efficiëntie en spanningsconversie.
 • ul>

  Gezien de huidige batterijtechnologie denken we dat iedereen een flinke powerbank zou moeten hebben, maar met name voor gebruikers van draagbare pc's kan het je spelsysteem transformeren van een wonder van een uur tot een AAA-marathon automaat.

  The Best Portable Chargers of 2023 Best Portable Charger Overall Anker PowerCore Slim 10000 Portable Charger Buy at Amazon Best Budget Portable Charger Iniu Portable Charger Buy at Amazon Beste draagbare oplader voor laptops Omni 20 draagbare oplader Koop bij Amazon Beste draagbare zonnelader Goal Zero Nomad 7 draagbare oplader Koop bij Amazon Beste robuuste draagbare oplader Techsmarter 20.000 mAh robuuste powerbank Koop bij Amazon Beste kleine draagbare oplader Anker 321 PowerCore 5K Koop bij Amazon Beste Draagbare oplader voor iPhone Mophie Snap+ draagbare oplader Koop bij Amazon LEES VOLGENDE

  • › De nieuwe Swift Edge 16-laptop van Acer is dun en heeft Wi-Fi 7
  • › Hoe u uw RAM-snelheid kunt controleren
  • › 5 Google Maps-zwendel (en hoe u ze kunt vermijden)
  • › 1080p versus 1440p versus 4K-monitoren: hoe groot is het verschil?
  • › Is een VPN de moeite waard om voor te betalen?
  • › De Acer Predator Triton 16 Gaming Laptop heeft een RTX 4070