WBJEE-examenresultaat 2023 verklaard: rangkaarten vrijgegeven; Md Sahil Akhtar verzekert de eerste plaats

0
52

West Bengal WBJEE Resultaat 2023: De West Bengal Joint Entrance Examination Board (WBJEEB) heeft vandaag (26 mei) het resultaat bekendgemaakt voor het West Bengal Joint Entrance Examination (WBJEE) 2023. Kandidaten die verschenen voor het examen zal hun scores kunnen controleren op de officiële website – wbjeeb.nic.in.

Md Sahil Akhtar uit Kolkata behaalde de eerste plaats, de tweede plaats werd veiliggesteld door Soham Das ook uit Kolkata en de derde plaats is veiliggesteld door Sara Mukherjee uit Durgapur.

Deze keer is het slagingspercentage 99,4 procent van de 97.524 kandidaten die voor het examen verschenen. “Mijn oprechte felicitaties en beste wensen aan de geslaagde studenten. Moge je een gouden toekomst hebben, mogen je dromen je leven raken,” zei Bratya Basu, de minister van Onderwijs van West-Bengalen.

West-Bengalen WBJEE resultaat 2023 op wbjeeb.nic.in: hoe te controleren

Stap 1: Bezoek de officiële website — wbjeeb.nic.in.

Stap 2: Klik op de link 'WBJEE result 2023' op de homepage.

Stap 3: Vul de vereiste details.

Stap 4: Klik op verzenden.

Stap 5: Download en maak een afdruk voor toekomstig gebruik.

Het bestuur van WBJEE had onlangs het blad Optical Mark Recognition (OMR) vrijgegeven en kandidaten kregen tot 20 mei 16.00 uur de tijd om hun OMR-blad. Kandidaten moesten een eenmalige niet-restitueerbare vergoeding van Rs 500 per reactie betalen.

In 2022 was het slagingspercentage voor WBJEE 98,5 procent en domineerden studenten van de Central Board of Secondary Education (CBSE) de top tien van verdienstelijst van WBJEE, waarbij de eerste twee rangen naar studenten van de centrale board gingen.

Lees ook

6 maanden sinds 'Kasab'-opmerking, controversiële MIT-professor terug op campus…

Kerala +2 Resultaat 2023 Updates: 4.897 studenten van het district Malappuram scoren…

PSEB 10e resultaat 2023 Link: Websites om Punjab Board Class 10 resultaat te controleren…

Een les van IIT | Hoe kom je erachter of engineering de juiste match is…Advertentie

WBJEE 2023 wordt uitgevoerd voor toelating tot niet-gegradueerde cursussen in engineering en technologie, farmacie en architectuur van verschillende universiteiten, hogescholen en zelffinancierende technische en technologische instituten in de staat West-Bengalen voor de academische sessie 2023-24.

< /p> © IE Online Media Services Pvt Ltd