TS POLYCET 2023 resultaten bekendgemaakt: hoe scorekaart te downloaden

0
60

TS POLYCET resultaten 2023: De State Board of Technical Education and Training (SBTET), Telangana, Hyderabad heeft vandaag de resultaten van de Telangana Polytechnic Common Entrance Test (TS POLYCET 2023) bekendgemaakt. De kandidaten die deelnamen aan de test van 17 mei kunnen hun scores controleren op tspolycet.nic.in of polycet.sbtet.telangana.gov.in.

De succesvolle kandidaten zullen moeten deelnemen aan het begeleidingsproces zodra de SBTET het schema vrijgeeft. De kandidaten uit de algemene categorie die minimaal 30% behaalden, dwz. 36 van de 120 punten komen in aanmerking voor begeleiding, terwijl SC- en ST-kandidaten geen minimumpercentage hebben.

TS POLYCET 2023 resultaten: Hoe te controleren

Stap 1: Bezoek de officiële website, tspolycet.nic.in of polycet.sbtet.telangana.gov.in.
Stap 2: Klik op de inloglink beschikbaar op de homepage.
Stap 3: Voer het TS POLYCET-toepassingsnummer en wachtwoord in.
Stap 4: Controleer scorekaart en rang

Stap 5: Download de scorekaart voor toekomstig gebruik.

Lees ook

6 maanden sinds 'Kasab' opmerking, controversieel MIT-professor terug op de campus…

Kerala +2 Resultaat 2023 Updates: 4.897 studenten van Malappuram district scoren…

'Moet meisjesstudenten op schoolniveau aanmoedigen om technische co…

PSEB 10e resultaat 2023 Link: Websites om de resultaten van Punjab Board Class 10 te controleren…

De studenten zullen een begeleiding moeten betalen vergoeding van Rs 600 en SC, ST-studenten zullen Rs 300 moeten storten. Ze zullen Klasse 10 en 12 puntenblad moeten indienen samen met hun TS POLYCET halticket en rangkaart, pasfoto's, etc.

< iframe width='768' height='310' sandbox='allow-scripts allow-forms allow-same-origin allow-popups' layout='responsive' frameborder='0' src='https://results.indianexpress. com/widget/iframe?lang=1&year=2022&sourceDomain=1' id='cbr-base-register-iframe'>