SAMS Odisha nodigt aanvraag uit voor toelating tot Klasse 11, sessie begint op 29 juli

0
45

Het directoraat Hoger Secundair Onderwijs, Odisha nodigt aanvragen uit voor eToelating tot klas 11 via SAMS Odisha voor het academische jaar 2023-24. Het toelatingsproces begint met acceptatie van aanvraagformulieren vanaf 11.00 uur op 29 mei op de officiële website – samsodisha.gov.in. De academische sessie voor klas 11 begint op 29 juli.

De laatste datum voor het indienen van formulieren is 20 juni om 23:45 uur. De eerste selectielijst wordt op 28 juni om 11.45 uur gepubliceerd. Studenten genoemd op de eerste selectielijst kunnen zich tussen 29 juni en 5 juli tot 18.00 uur melden. Van 29 juni tot 6 juli tot 18.00 uur worden de toelatingsgegevens bijgewerkt van aanvragers van de eerste selectie en foutcorrectie door middelbare scholen in SAMS e-Space.

Lees ook | BSE Odisha 10e resultaat 2023: slaagpercentage van 96,04%, meer dan 5,12 lakh-studenten slagen voor HSC-examen

Online indiening van een slide-up-verzoek door studenten die zijn toegelaten tot de eerste selectie is van 29 juni tot 7 juli 18.00 uur. De tweede verdienstenlijst wordt op 13 juli gepubliceerd. Studenten kunnen tot 15.00 uur de oproepingsbrief downloaden via de studentenlogin.

Studenten moeten zich tussen 14 en 17 juli tot 18 uur melden. In dezelfde periode vindt ook de toelatingsactualisering op het niveau van het hoger secundair onderwijs plaats. De update van de toelatingsgegevens van de aanvragers van de tweede selectie en foutcorrectie door hogere middelbare scholen in de SAMS eSpace vindt plaats van 14 juli tot 17 juli tot 21.00 uur.

Uiterste datum voor het openen van de keuzevergrendeling (alleen schuif- op aanvraag gekozen en niet geselecteerde kandidaten) faciliteit in de resterende hogere optie voor SPOT-toelating is 19 juli tot 11 uur.

De laatste datums voor het indienen van de keuze voor het vergrendelen van de resterende hogere opties voor SPOT-toelating zijn van 19 juli tot 21 juli tot 11:45 uur

Lees ook

Zes maanden na 'Kasab'-opmerking, controversiële MIT-professor terug op campus…

'Moet meisjesstudenten op schoolniveau aanmoedigen om technische co…

Kerala +2 Resultaat 2023 Updates: 4.897 studenten van Malappuram district scoren…

Een les van IIT | Hoe bepaal je of techniek de juiste match is…

De SPOT-selectielijst wordt op 26 juli gepubliceerd. Studenten kunnen tot 11.00 uur de oproepingsbrief downloaden via hun studentenlogin. De eerste selectiekandidaten moeten zich melden van 26 juli 12.00 uur tot 27 juli tot 18.00 uur. Toelatingsupdate op HSS-niveau zal in dezelfde tijd worden uitgevoerd.

© IE Online Media Services Pvt Ltd