NTA geeft examendata vrij voor CUET UG 2023, NEET UG 2023 in Manipur

0
80

Na onderzoek van de wet en orde in Manipur heeft het National Testing Agency besloten om in juni de Common University Entrance Test (UG en PG) 2023 en de National Eligibility cum Entrance Test (NEET) UG-test uit te voeren in de noordoostelijke staat . De kennisgeving is beschikbaar op de officiële website van NTA—nta.ac.in

De NEET UG 2023 wordt elke dag gehouden tussen 3 en 5 juni in pen- en papierformaat. CUET UG 2023 wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni. CUET PG 2023 wordt gehouden op de oorspronkelijke data van 5 tot 17 juni.

“De optie om de stad voor het examen te wijzigen is ook beschikbaar voor kandidaten in de staat Manipur die niet zijn verschenen in of de NEET(UG) – 2023 en CUET (UG) – 2023 vanwege de situatie van de openbare orde, ongeacht of ze hun toelatingskaarten hadden gedownload of niet voor deze examens”, aldus de officiële kennisgeving.

Lees ook | CUET UG 2023 meldingsformulier vrijgegeven voor examen vanaf 29 mei; bekijk stappen om te downloaden

Kandidaten kunnen kiezen voor een van de volgende steden: Aizawl, Kohima/Dimapur, Guwahati, Shillong, Johrat, Silchar, Kolkata, Delhi, Bengaluru en Imphal. De examenstadoptie is beschikbaar voor studenten van de staat via IVRS (Interactive Voice Response System) van 7.00 uur op 26 mei tot 19.00 uur op 30 mei. Studenten ontvangen een bericht op hun geregistreerde mobiele nummer met het aanvraagformulier voor de respectievelijke examen.

Kandidaten kunnen ook contact opnemen met het kantoor van de bovengenoemde stadscoördinatoren waar ze momenteel wonen of geïnteresseerd zijn om te verschijnen. De stadscoördinator deelt de geconsolideerde kandidatenlijst met NTA. De kandidaten kunnen ook een sms sturen over hun stadsvoorkeur, samen met hun aanvraagnummer en de naam van het examen. Hierover kan ook een e-mail worden verzonden.

Lees ook

Zes maanden na 'Kasab'-opmerking, controversiële MIT-professor terug op campus…

PSEB 10e resultaat 2023 Link: Websites om Punjab Board Class 10 resultaat te controleren…

Kerala +2 Resultaat 2023 Updates: 4.897 studenten van het district Malappuram scoren…

PSEB 10e Resultaten 2023 (Uit): Punjab Board Class 10 resultaat link actief op…

De kandidaten krijgen dan een examencentrum toegewezen in de gewenste stad en toelatingskaarten zullen dienovereenkomstig worden uitgegeven. De studenten krijgen waarschijnlijk een bericht op hun geregistreerde mobiele nummer. De zaaltickets zullen ook verkrijgbaar zijn op het kantoor van de betrokken stadscoördinator voor kandidaten die hun toelatingskaarten niet konden downloaden vanwege een gebrek aan internetverbinding. De toelatingskaarten zullen ook beschikbaar zijn op het districtshoofdkwartier.

© IE Online Media Services Pvt Ltd