Negen jaar van verraad, afleiding en marketingtrucs: Cong on Modi govt

0
52

De negen jaar van de regering van Narendra Modi zijn een verhaal geweest van verraad aan het volk en de vele beloften die aan hen zijn gedaan, aangevuld met voortdurende en voortdurende afleiding van de echte problemen en marketingtrucs, aldus het Congres vrijdag in een vernietigend rapport kaart vrijgegeven door de partij.

Gesteund door de overwinning bij de verkiezingen voor het parlement van Karnataka, zei de partij dat het duidelijk is geworden dat de mensen de premier nu beu zijn en beweerde dat “we er zeker van zijn dat het vonnis van Karnataka zal een zeer impactvol resultaat hebben op andere aanstaande verkiezingen”.

Ter gelegenheid van de voltooiing van negen jaar regering-Modi stelde het congres negen vragen aan de regering, bracht een boekje van 31 pagina's uit waarin de vermeende mislukkingen van de regering werden geschetst en kondigde haar besluit aan om de komende drie dagen een mediablitz te houden om rijden naar huis zijn punt. De partij houdt dit weekend persconferenties in 35 steden van het land om de regering aan te vallen.

En het was niet alleen het congres. Ook de TMC richtte zich op de overheid. “Negen jaar van mislukte beloften en rampzalige beleidsbeslissingen. De spartelende negen: prijsstijgingen niet tegenhouden, geen banen bieden, sociale harmonie vernietigen, federalisme vernietigen, de grondwet ondermijnen, de instellingen van India verzwakken – van het parlement tot de verkiezingscommissie, centrale agentschappen misbruiken om zich alleen op tegenstanders te richten, notabandi? boerderij rekeningen?. Negen jaar. Hoog op beloften. Lage levering,” tweette TMC-vloerleider in Rajya Sabha Derek O'Brien.

Lees ook

Nieuwe parlementsgebouw inhuldiging live updates: Nieuw parlementsgebouw in…

10 niet-BJP CM's slaan de vergadering van de Niti Aayog Council over

Nieuwe inauguratie van het Parlement: wie is aanwezig, wie& #039;is niet — hier is de volledige…

'Ek dum Jannat': handen die het nieuwe parlement vormden, koesteren zich in zijn glorie …

“In de afgelopen 9 jaar is de regering-Modi een ' vishwaguru' in het wegnemen van de werkgelegenheid van miljoenen jongeren', zei congresvoorzitter Mallikarjun Kharge. “De BJP heeft haar gebouw in 9 jaar gebouwd op valse beloften en het lijden van mensen… Inflatie, haat en werkloosheid – premier ji, neem de verantwoordelijkheid voor deze mislukkingen van u”, zei senior congresleider Rahul Gandhi in een Twitter-bericht.

© The Indian Express (P) Ltd