Mob behandelt vrouw, man van verschillende religies verlaat hotel Indore na het eten; twee gearresteerd

0
59

Indore, 26 mei (PTI) Een jonge vrouw en een man van verschillende religies zouden zijn mishandeld en lastiggevallen door een menigte toen ze uit een hotel in Indore in Madhya Pradesh kwamen en twee personen die naar het koppel kwamen” s redding liep steekwonden op, zei een politiefunctionaris vrijdag.

Het incident, waarvan een video viraal ging op sociale media, vond donderdagavond plaats in de stad en twee personen van de 20-tal sterke bende gearresteerd, zei hij.

Toen de vrouw en man het hotel uitkwamen nadat ze voedsel achtervolgde en omsingelde de menigte hen en ondervroeg de vrouw waarom ze in het gezelschap was van een man van een ander geloof, zei extra plaatsvervangend politiecommissaris Rajesh Raghuvanshi.

“De vrouw vertelde hen dat ze met de man was komen eten nadat ze haar ouders had ingelicht. Ze maakte ook bezwaar tegen hun wangedrag. Ondertussen raakten twee personen die het paar te hulp kwamen gewond nadat ze met een mes waren neergestoken door iemand uit de menigte, & #8221; zei de aanvullende DCP.

Een zaak onder sectie 307 (poging tot moord) van het Indiase wetboek van strafrecht is geregistreerd en zeven verdachten zijn tot nu toe geïdentificeerd, aldus Kamlesh Sharma, het politiebureau van Tukoganj dat de leiding heeft.

p>

Twee van de verdachten, in de leeftijdsgroep 23-26 jaar, zijn gearresteerd, terwijl pogingen om de resterende 20-tal personen die de menigte vormden te identificeren en te arresteren aan de gang waren, zei Sharma.

Lees ook

Chhattisgarh-ambtenaar laat reservoir leeglopen om mobiele telefoon te vinden die hij tijdens het rijden heeft laten vallen …

PM Modi slaat Congres neer voor het behouden van het symbool van machtsoverdracht door Britten als…

Acht CM's om NITI Aayog-bijeenkomst over te slaan

10 niet-BJP CM's slaan de vergadering van de Niti Aayog-raad over

MP-hoofdminister Shivraj Singh Chouhan gaf de politie opdracht om streng op te treden tegen degenen die betrokken waren bij het lastigvallen van het paar.